Karl Gustavsgatan 7A

Vasastaden, Göteborg

Karl Gustavsgatan 7A

Vasastaden, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

2 rum och kök

Boarea

82 kvm

Avgift

5 406 kr

Budstart

Kontakta mäklaren

Ansvarig Mäklare

Jazmine Ohgami

0766 - 47 76 36

jazmine@reveny.se

Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Kommande försäljning

Sekelskiftespärla i city med balkong

Vasastaden, Göteborg

Möjlig trea med fantastisk rymd och högt i tak. Ljus bostad med stilrent badrum, balkong med eftermiddagssol och ljusinsläpp från två håll.

Charmig sekelskiftestvåa på attraktiv cityadress som trots sitt läge upplevs tyst. Tidstypiska detaljer återfinns, som tilltagen takhöjd och flera högresta fönster med stenbänkar vilket skapar luftig atmosfär. Ni kan också njuta av en balkong med lugnt läge och de bästa soltimmarna som sträcker sig från lunch till kväll. Bostaden bjuder på ett påkostat badrum med vardagslyx i form av tvättpelare och golvvärme samt ett välutrustat italienskt kök med social planlösning mot vardagsrummet. Därtill bor ni med goda förvaringsmöjligheter i två förråd placerade i lägenheten och har gott om utrymme åt ytterligare förvaringslösningar då bostaden är rymlig. Här bor ni lugnt i hjärtat av Vasastaden med stadens puls utanför porten. Avenyn och stadens utbud med allt ni behöver finns endast en kort promenad bort. Perfekt cityboende!

Boka visning

Vi finns på plats för att svara på alla dina frågor. Dessutom får du alltid med dig informativt material att bläddra i när du kommer hem. Fyll du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan för att boka in dig på en visning. Om du inte hittar en passande tid är det bara att kontakta oss. Vi gör alltid vårt bästa för att anpassa oss efter ditt schema.

Varmt välkommen!

Visning

Måndag 26 mars 17:15 - 17:45

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer
Ett fel uppstod på servern.

Tack för din anmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
36 (Brf) / 1204 (LMV)
Rum
2 rum och kök
Boarea
82 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
3 av 5
Balkong
Ja
Hiss
Ja
Avgift
5 406 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Bostadsrättstillägg.
Byggår
1880
Byggår kommentar
Fastigheten totalrenoverades 2005-2007.
Förråd
Två förråd i lägenheten
TV / Data
Kabel-TV och fiberbredband via Telia.
Församling
Domkyrkoförs. i Göteborg
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Planritning

Planlösning
Alternativ planlösning

Driftskostnad

El
3 000 kr/år
Försäkring
1 500 kr/år
Totalt
4 500 kr/år
Personer i hushåll
2
Schablonberäknad.

Energi

Energideklaration
2016-06-15
Energiprestanda
103 kWh/m2 och år
Energiklass
E

Rumsbeskrivning

HALL
Ni möts av bostadens slående rymd direkt när ni kliver innanför entrén och ni välkomnas av svart natursten på golvet som harmoniserar med vitmålade väggar. Hatt- och skohyllan är praktiskt infällda i väggen i ett utrymme till vänster. 


INRE HALL
Vidare in i bostaden finns en inre hall där ni finner ännu en entré som nås från innergården. Golvet är klätt i parkett och väggarna är vitmålade. Utrymmet används idag som arbetsrum men kan med enkelhet möbleras helt efter egna behov.


KÖK
Högkvalitativt italienskt kök med luckor och lådor i trä samt en rejäl kompositbänkskiva i beige ton. Ovan denna sitter infällda spotlights samt ett cremefärgat kakel och på golvet ligger sandfärgad italiensk sten med skön golvvärme. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Här finns också ett fönster med mörk stenbänkskiva.


VARDAGSRUM
Två stora fönster, även de med mörk stenbänkskiva, förser vardagsrummet med härliga ljusinsläpp. Golvet är klätt i samma ekparkett som den inre hallen vilket snyggt flyter vidare därifrån. Väggarna är vita vilket gör det enkelt att inreda personligt. Ni har en trevlig, öppen planlösning mot köket som bjuder in till mingel och här kan ni möblera med soffgrupp och övrigt möblemang. 


SOVRUM
Sovrummet är ljust tack vare dubbeldörrarna som leder er ut till balkongen. På golvet ligger ekparkett som följer med från vardagsrummet och här är väggarna vitmålade varav en vägg målats i en behaglig, mörkt grön färg. Platsbyggda garderober ger er gott om förvaringsmöjligheter och ni får plats med dubbelsäng.


BALKONG
Balkongen är en lyxig tillgång som bjuder på dagens bästa soltimmar från lunch till kväll. Läget är fritt och lugnt mot föreningens innergård. Här kan ni möblera och slå er ner och njuta många dagar under året. 


BADRUM
Badrummet är helkaklat med svart natursten på golvet och vita väggar och här finns ett fönster samt infällda spotlights i taket som skänker ljus. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, spegel med belysning, dusch med vikbara glasväggar samt vardagslyx i form av tvättpelare och härlig golvvärme.

Läs mer

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Excelsior är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 34 bostadsrätter. Föreningen registrerades 2004.


FASTIGHETEN
Göteborg Vasastaden 7:17. Fastigheten bebyggdes 1880. Föreningen förvärvade fastigheten 2007. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Nordic Life.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförvaring samt två mysiga innergårdar med utemöbler och grill.


PARKERING
För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.


KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV och fiberbredband via Telia.


ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.


RENOVERINGAR
2005-2007 Totalrenoverades fastigheten då taket byttes, V/A- och elstammar byttes, grundförstärkning genomfördes och fasaden renoverades.
2015 Upprättades en underhållsplan och OVK av ventilationen genomfördes.
2016 Målades fönster mot 9:ans gård och takfoten renoverades. Samma år drogs fjärrvärmen om.
2017 Utfördes ett målningsarbete för uppfräschning av fasaden mot gatan.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en långtgående underhållsplan. De planerar att rusta upp en av innergårdarna och utföra energieffektiviseringsåtgärder gällande värmetillförseln, men har inte beslutat när något av detta ska ske.


EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-01-25).


Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2018-01-25) samt föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Vasastaden

STÅTLIG STADSDEL MED GULDKANT
Mellan mysiga Haga och paradgatan Avenyn reser sig Vasastaden som är ett av Göteborgs mest eleganta områden. Stadsdelen byggdes till största delen upp mellan 1870 och 1920 och de breda gatorna och stora byggnaderna med ljusa stenfasader för tankarna till stilfulla områden i Paris och Wien. Genom de vackra kvarteren sträcker sig det pampiga huvudstråket Vasagatan med en allé som grönskar om sommaren och ett stort utbud av caféer, butiker, kvarterskrogar och trendiga barer. Trots närhet till shopping, restauranger och härlig stadspuls är Vasastaden lugnt och harmoniskt och i närheten finns flera ett flertal avstressande grönområden och parker.

STADENS HJÄRTA
I centrala Vasastaden har du tillgång till hela Göteborg. Bara några minuter bort finns allt du behöver för en vardag med det lilla extra. En kort promenad tar dig till stadens kärna med alla tänkbara bekvämligheter som butiker, krogar, kultur och underhållning. Stadsdelen gränsar till hemtrevliga Haga och levande Linnéstaden, med sitt stora utbud av härliga mötesplatser. I närområdet finns ett antal större matbutiker och på något av de många caféer kan du snabbt och enkelt köpa med dig en latte på väg till jobbet. I området finns trivsamma Vasaparken och längs med kanalen ligger Kungsparken. Här samlas soldyrkare och kontorsarbetare för picknick och lunchpauser under sommarhalvåret. Dessutom finns Grönområdena Näckrosdammen, Hagaparken och Slottsskogen runt hörnet för härliga promenader och utomhusaktiviteter. För konst- och kulturintresserade ligger Röhsska Muséet på Vasagatan och i stadsdelen finns dessutom Göteborgs Universitet, Handelshögskolan och Universitetsbiblioteket. Vasastaden lockar både yngre och äldre som söker ett behagligt liv med skön extravagans. Med bra förskolor, grundskola och gymnasium passar stadsdelen utmärkt även för barnfamiljen.

TILL FOTS ÖVERALLT
Boende i Vasastaden har gångavstånd till de flesta destinationer i city. Till Avenyn tar du dig till fots på bara någon minut. Väljer du att färdas med spårvagn eller buss finns många alternativ som tar dig till stadens alla delar, oavsett om du vill ut mot havet eller in mot centrum. Vasaplatsen, Vasa Viktoriagatan, Hagakyrkan, Valand är närmaste hållplatserna. Se Västtrafiks hemsida för mer information om vilka förbindelser som passar just dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Jazmine Ohgami

Mäklare / Partner

Jazmine har varit i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade hon flera år i fastighets- och försäkringsbranschen. Jazmine är en strukturerad mäklare som med stor professionalism och engagemang hjälper sina kunder. Det är förmodligen just det i kombination med ett stort hjärta som gör henne till en omåttligt populär mäklare.

Telefon

0766 - 47 76 36

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.