Meny

Urval av Områden

Såld

Budgivning pågår

Bud
Budgivare
Tidpunkt
3 400 000 kr
Budgivare 2
2017-03-20 16:23
3 375 000 kr
Budgivare 1
2017-03-20 14:59
3 350 000 kr
Budgivare 2
2017-03-20 14:54
3 300 000 kr
Budgivare 1
2017-03-20 13:46
3 250 000 kr
Budgivare 2
2017-03-20 13:27
3 200 000 kr
Budgivare 1
2017-03-20 11:55
3 150 000 kr
Budgivare 2
2017-03-20 11:49
3 100 000 kr
Budgivare 1
2017-03-20 11:18
3 050 000 kr
Budgivare 2
2017-03-20 11:07
3 000 000 kr
Budgivare 1
2017-03-20 10:59
2 950 000 kr
Budgivare 2
2017-03-20 10:43
2 900 000 kr
Budgivare 1
2017-03-20 10:38

Säljaren avgör vilka bud under budstart som ska publiceras på internet. Samtliga bud över budstart redovisas.

Backavägen 46, Nödinge

Nybyggt gavelradhus i familjärt område


Nybyggt och naturnära radhus i gavel med sovrum på separat plan, topputrustat kök, två badrum, mysig tomt samt tillhörande carport.

Välkomna till detta trivsamma bostadsrättsradhus byggt 2016. Hemmet har genomgående ljusa ytskikt och stilfulla materialval som gör det lätt att inreda snyggt. Köket är utrustat med kvalitetsvitvaror och har en arbetsbänk i svart granit mot vardagsrummet som skapar en social och öppen yta, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj! Bostaden har dessutom en stor uteplats i sydvästligt läge som gör det möjligt att njuta av solen hela dagen. Bostadens välplanerade planlösning bjuder på goda förvaringsutrymmen i flera klädkammare och förråd. Här bor bor ni med närhet till skolor, mataffärer, offentlig service och andra bekvämligheter som underlättar i familjelivet. Ett stenkast från bostaden ligger dessutom vackra skogsområden. Nödinge ligger på pendlingsavstånd från Göteborg och med tåget tar det inte många minuter till Centralstationen.

Fakta

Typ

Bostadsrätt

Rum

4 rum och kök

Boarea

110 kvm

Avgift

4 424 kr

Slutpris

Kontakta mäklaren

Bevaka

Denna bostad är såld

Kontakta mäklaren för mer information

Bevaka området

Vi hjälper dig att hitta bostad

Cecilia Carlhson

Ansvarig Mäklare
0766 - 47 76 32

Växel

Kontakta mäklaren först
031 - 761 00 11

Översikt

Rum
4 rum och kök
Boarea
110 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Balkong
Två uteplatser
Hiss
Nej
Byggår
2016
Förråd
Uteförråd i anslutning till huset
TV/Bredband
Öppet fibernät
Församling
Nödinge
Skattesats
33.35%
Lägenhetsnummer
5 (Brf)
Tillträde
Enligt överenskommelse
Budstart
2 900 000 kr
Avgift
4 424 kr/mån

Driftskostnader

Värme
6 000 kr/år
El
9 650 kr/år
Vatten/Avlopp
7 000 kr/år
Renhållning
2 500 kr/år
Försäkring
2 500 kr/år
Totalt
27 650 kr/år
Personer i hushåll
3
Kommentar
Baserat på kalkyl från Götenehus.

Viktig information vid köp av bostadsrätt

Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.

ENTRÈPLAN

HALL

Ni välkomnas av den rymliga hallen med mörkgrått klinkergolv och väggar klädda i en mönstrad tapet från Matthew Williamson. Hela entréplanet är installerad med behaglig golvvärme. Hallen har gott om plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob inredd med praktiskt hyllsystem. I anslutning till den inre hallen finns ytterligare förvaringsutrymme där utrymmet under trappan tagits tillvara. Förrådet är inrett med praktiskt hyllsystem med gott om utrymme.

KÖK
Till höger om hallen ligger det trevliga köket med stilfull köksinredning i grått och köksbänk i svart granit. På golvet ligger enstavsparkett i ek och väggarna är målade i vitt. Köket bjuder på gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen och ovan arbetsytorna sitter ett vitt kakel. Köket är utrustat med rostfria vitvaror, här finns en inbyggd varmluftsugn med ångfunktion, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt induktionshäll och fläktkåpa. Intill kökets fönster finns plats för ett matbord. Kök och vardagsrum skiljs åt genom en praktisk arbetsbänk i svart granit som även kan nyttjas som barbänk.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet flödar i ljus tack vare ett generöst fönsterparti. Golvet är klätt i enstavsparkett i ek och väggarna är målade i vitt vilket gör det enkelt att inreda personligt. Rummet har gott om plats för både soffgrupp och matbord. Den sociala planlösningen mot köket är perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Från vardagsrummet når ni bostadens baksida.

UTEPLATS/BAKSIDA
Baksidan har ett insynsskyddat läge med stenbelagd uteplats och gott om plats för flera utemöbler. Här ni kan njuta av solen näst intill hela dagen tack vare det sydvästliga läget. På baksidan finns en mindre gräsmatta att nyttja, perfekt för barnen! Här ligger även bostadens isolerade uteförråd.

BADRUM 
I anslutning till hallen ligger entréplanets badrum. Golvet är klätt i mörkgrå klinker med golvvärme och väggarna är helkaklade i vitt. Här finns toalett, badkar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt handdukstork. I taket sitter infällda spotlights.


ÖVRE PLAN

ÖVRE HALL
En vacker trappa klädd i ekparkett leder er upp till den övre hallen. Trappans vägg är tapetserad i en dekorativ tapet från Cole and Son och här sitter ett fönster för extra ljusinsläpp. Den övre hallen har enstavsparkett i ek, något som är genomgående för samtliga rum på övervåningen. Hallens väggar är vitmålade och här finns en platsbyggd bokhylla i vitt. Från hallen når ni övervåningens samtliga rum.

SOVRUM 1
Till vänster om hallen ligger bostadens större sovrum med målade väggar i en blågrå ton samt en fondvägg klädd i tapet från Cole and Son. Sovrummet har plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Klädförvaring finner ni i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. 

SOVRUM 2
Vägg i vägg ligger detta sovrum med vitmålade väggar och två garderober i vitt. Sovrummet rymmer en bredare säng och övrigt möblemang. Sovrummet har även en fransk balkong. 

SOVRUM 3
Till höger om hallen ligger det tredje sovrummet med vitmålade väggar och en dekorativ fondvägg klädd i tapet från Boråstapeter. Här ryms en bredare säng och övrigt möblemang. Två garderober i vitt ger gott om plats för kläder och andra tillhörigheter.

KONTOR/KLÄDKAMMARE
Ett praktiskt utrymme som kan nyttjas som hemmakontor. Väggarna är målade i vitt och två av väggarna är inredda med Elfa-system varav ena väggen med en praktisk skrivbordsdel.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till den övre hallen ligger en rymlig klädkammare med praktiskt Elfa-system.

BADRUM
Hemmets andra badrum har grått klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Här finns en toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasdörrar samt handdukstork. Badrummet är även inrett med en praktiskt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, ovan dessa finns en praktisk arbetsbänk samt vägghängda skåp som ger gott om förvaring. 

 

 

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Backa Lycka i Ale är en äkta bostadsrättsförening bestående av fyra radhus med totalt 18 bostadsrätter. Föreningen registrerades 2014.

FASTIGHETEN
Ale Nödinge Stommen 1:366. Fastigheterna byggdes 2015-2016. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick.

PARKERING
Till varje lägenhet hör en carport. I området finns även besöksparkering.

TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till öppen fiber där lägenhetsinnehavarna själva får välja leverantör av TV och bredband.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1120 kronor för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kronor för 2017.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad via QBE.

KOMMANDE UNDERHÅLL
Föreningen planerar att genomföra en garantibesiktning. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2017-03-08) samt från föreningens ekonomiska plan och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

FAMILJEVÄNLIG KOMMUN NÄRA GÖTEBORG
Ale kommun består av områdena Surte, Nödinge, Nol, Alafors, Älvängen, Skepplanda, Alvhem och Hålanda. Kommunen ligger strategiskt väl placerat mitt i en expansiv region mellan Göteborg och Trollhättan. Här bor du med natursköna skogsområden, idyllisk landsbygd och vackra sjöar in på knutarna. Dessutom är kommunikationerna in till Göteborg goda och på bara några minuter befinner du dig på centralstationen. Området passar sig väl för barnfamiljer, men även för yngre och äldre som föredrar lyxen av en lugn vardag med närhet till stadens liv och puls.

EXTRAORDINÄR NATUR OCH GOTT OM BEKVÄMLIGHETER
Ale kommun erbjuder ett stort utbud av idrott och motion. I kommunen finns cirka 180 idrottsföreningar och naturen i området inbjuder till ett härligt friluftsliv. Vimmersjön, Hålsjön, Surtesjön och Hultasjön har välutrustade badplatser som lämpar sig väl för barnfamiljer. I kommunen finns gott om storslagna grönområden med omväxlande terräng för både äventyrare och vardagsmotionärer. Till exempel Vättlefjäll med sina vandringsleder, Risveden med väglöst land och fina utsiktsplatser och Dammekärr med motionscentral och många motionsspår där du om vintern kan njuta av en färd på längdskidor. Om du föredrar utförsåkning finns skidanläggningen Alebacken med tre nedfarter. I Ale kommun finns flera omtyckta platser för umgänge och aktiviteter, bland annat Nödinges bibliotek, som är kommunens huvudbibliotek, och Folketshus med biograf och scen, flera fritidsgårdar, tre museum och två golfbanor. När du behöver inhandla vardagens nödvändigheter finns ett stort utbud av handel. Vid Ale torg och Älvängen centrum finns affärer, restauranger, caféer och offentlig service som livsmedelsbutiker, vårdcentral, bank, systembolag, apotek och klädbutiker.

KOMMUNIKATIONER
Med ny motorväg och hela fem pendeltågsstationer är det lätt att resa och pendla till och från Ale kommun. På bara 15 minuter kan du befinna dig på Göteborgs Centralstation. Se Västtrafiks webbplats för att hitta information om de tider och avgångar som passar just dig.

Få information om våra bostäder före alla andra

Följ oss på Facebook och Instagram så får du information om bostäder som säljs utanför Hemnet och andra marknadsplatser. Bostäder i attraktiva områden säljs ofta på förhand!

Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande