Sixten Camps gata 10

Nya Gårda, Göteborg

Sixten Camps gata 10

Nya Gårda, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

2 rum och kök

Boarea

48 kvm

Avgift

2 619 kr

Slutpris

3 420 000 kr

Ansvarig Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

lina@reveny.se

Såld

Stilsäkert boende med exklusiva material och inglasad balkong i söder

Nya Gårda, Göteborg

Modern och medveten tvårummare med kvalitéer utöver det vanliga. Unik i sitt slag med påkostade material och exklusiva tillval. Stor inglasad balkong i söder med flera finesser att njuta av. Ett stilsäkert boende högt över staden!

Ypperligt planerad 48 kvadratare som imponerar med omsorgsfulla tillval och tidlösa material. Ett medvetet hem med känsla för stil och finess där extrem omsorg har lagts på detaljer. Hemmet har en tilltalande arkitektur med öppna sociala ytor och känslan är betydligt större än den boyta som står angivet. Ljuset flödar genom generösa glaspartier och här finns också en stor inglasad balkong i söder med funktioner utöver det vanliga. Vad sägs om härlig infravärme, integrerade utomhushögtalare och ett stilfullt balkonggolv med stämningsfull belysning. Utöver detta stoltserar hemmet med ett topputrustat kök med kvalitativa vitvaror och ett unikt inrett badrum med lyxig hotellkänsla. Så njut av en perfekt belägen citytvåa med allt ni kan önska och lite till!

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
6352 (Brf) / 1402 (LMV)
Rum
2 rum och kök
Boarea
48 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
5 av 7
Balkong
Inglasad balkong
Hiss
Ja
Budstart
2 850 000 kr
Avgift
2 619 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV samt kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens medlemmar.
Byggår
2009
Förråd
Källarförråd
TV / Data
Kabel-TV via Canal Digital samt fiber via Gothnet/iTux med valfri leverantör av bredbanstjänster.
Församling
Domkyrkoförs. i Göteborg
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse

Planritning

Driftskostnad

El
2 700 kr/år
Försäkring
2 900 kr/år
Totalt
5 600 kr/år
Personer i hushåll
2
Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

Energideklaration
2011-02-25
Energiprestanda
79 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen upp till femte våningen och stig in i ett modernt och medvetet hem med en fantastisk finish och lyxiga material. Ett kvalitativt boende som är unikt i förhållande till andra bostäder i fastigheten och som vänder sig till er med högt ställda krav. Redan i hallen märks den goda smaken och här inges en känsla av den röda tråd som präglar alla materialval. Härifrån bjuds på en direktvy över lägenhetens genomtänkta disposition och atmosfären är betydligt större än den boyta som står angivet. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en klassisk ekparkett som pryder rummen. En stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och inredning från Elfa står för ypperlig förvaring och en platsbyggd ljusramp i valnöt ger ett behagligt ljus. 


KÖK
Ett exklusivt och topputrustat kök som ligger med öppenhet mot hemmets vardagsrum och matplats. Inredningen är ifrån Vedum med släta luckor i vitt och ovanför arbetsytorna i valnötslaminat pryds väggen av en stilfull italiensk mosaik i antracit. Allt är upplyst av inbyggda spotlights och förutom den vackra inredningen har man valt en maskinell utrustning som sätter guldkant i vardagen. Samtliga vitvaror är enhetliga i vitt ifrån välrenommerade Electrolux och här inryms en kombinerad kyl och frys, spishäll, fläkt, inbyggd varmlufts- och mikrovågsugn samt diskmaskin (ny 2017). Intill köket mot ett stort fönsterparti ligger hemmets matsalsdel som ger utrymme för ett matbord för upp till sex personer. Köksfönstret är utrustat med en persienn ifrån danska Moogio och här finns även en platsbyggd hylla som kan inredas med kokböcker samt annan dekoration.


VARDAGSRUM
Vardagsrummet är en given plats för avkoppling och umgänge som lämpar sig perfekt vid trivsamma middagar och mysiga hemmakvällar tack vare sin öppenhet mot hemmets köksdel. Det höga läget och de stora fönsterpartierna skapar en härlig rymd och ljuset fullkomligt flödar genom rummet. Glaspartiet pryds av vackert stenbräde och här finns också en persienn ifrån Moogio om man vill skärma av. Rummet kan inredas med soffgrupp, mediamöbel samt läshörna.


INGLASAD BALKONG
Den inglasade balkongen är något alldeles extra. Vad sägs om ett högt läge mot stilla omgivningar, härlig infravärme, utomhushögtalare från Canton och ett platsbyggt balkonggolv i ett massivt cumaru-trä med inbyggda spotlights för stämningsfull belysning. Ett förmånligt söderläge gör det möjligt för er att njuta i solen från förmiddag till kväll och den skyddade inglasningen ihop med infravärmen skapar ett mysigt extrarum som går att nyttja året om. Glasrutorna skjuts enkelt åt sidan och balkongen blir då helt öppen mot omgivningen. Alla rutor går att vända eller fälla in mot balkongen för lätt rengöring och här är det också tillåtet att grilla med el- och gasolgrill. Balkongen kan möbleras med en stor loungegrupp och här finns även snygga inredningsdetaljer som platsbyggda förvaringslådor och en vacker spaljé i samma träslag som balkonggolvet.


SOVRUM
Hemmets sovrum ligger stilla mot en lugn gata och här finns alla förutsättningar för en god natts sömn. Ett stort fönsterparti med dekorativt stenbräde tar tillvara på dagsljuset och en stilfull fondtapet i mörk träpanel bryter av snyggt mot de vita väggarna. Liksom vardagsrum och köksdel är fönstret utrustat med en persienn ifrån Moogio och här finns också en stor, inredd walk in closet som sväljer det mesta i kläd- och skoväg. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng samt sängbord.


BADRUM
Det unika badrummet har en elegant hotellkänsla och här har man lagt extrem omsorg på material och inredningsdetaljer. På golvet ligger ett italienskt antracitfärgat klinker och på väggarna har man valt ett vitt blankt kakel. Den smakfulla inredningen med spegelskåp, kommod och högskåp kommer ifrån Vedum och WC- stolen är av märket Svedbergs. Duschutrymmet är extra rymligt och på väggen sitter en vacker mosaik i samma nyans som golvet som skapar en lyxig atmosfär. Skjutdörrarna är i härdat glas ifrån Hafa och den stora takduschen är av märket Tapwell. I taket sitter dimbara spotlights samt inbyggda högtalare ifrån Monitor Audio och som om detta inte vore nog kan rummet även skryta med en praktisk tvättpelare och en underliggande golvvärme som ger en behaglig känsla.


ÖVRIGT
Samtliga strömbrytare i lägenheten är utrustade med tryckdimmer förutom på balkongen och i hemmets walk in closet.


 

Läs mer

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Trådbussen är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 59 bostadsrätter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2007 och har adresserna Sixten Camps gata 10, 12 och 14.


Föreningen är delaktig i Samfälligheten Venus Norra. Fastigheten innehar en andel på 18,45% i gemensamhetsanläggningen Göteborg Gårda GA:6 Gemensamhetsanläggningen avser den gemensamma gårdsanläggningen med miljöstation. Fastigheten innehar andel på 17,66% i gemensamhetsanläggningen Göteborg Gårda GA:7. Gemensamhetsanläggningen avser det för kvarteret gemensamma källargaraget och innebär att föreningen disponerar 38 st parkeringsplatser i intilliggande garage. De båda gemensamhetsanläggningarna förvaltas av Samfälligheten Venus Norra.


FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:5. Fastigheten bebyggdes 2009. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
Riksbyggen sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam innergård med utemöbler och grill. I föreningen finns också en övernattningslägenhet, ett styrelserum med intilliggande wc och dusch samt cykelförråd.


Föreningen har även 6 extra förråd för uthyrning. Kostnaden för ett sådant förråd är cirka 200 kronor i månaden. Separat kölista.


PARKERING
Föreningen förfogar över 38 parkeringsplatser i ett garage under fastigheten. En parkeringsplats kostar cirka 1000 kronor i månaden alternativ cirka 1200 kronor om man vill ha tillgång till el. I dagsläget är det kö till samtliga parkeringsplatser (2017-04-05).


KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Canal Digital samt fiberanslutning via Gothnet/iTux där man själv kan välja leverantör av bredbandstjänster.


ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Byggfelsförsäkring är tecknad hos GAR-BO Försäkrings AB och gäller till och med 2019. Det ingår även ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens medlemmar i föreningens fastighetsförsäkring.


GJORDA RENOVERINGAR
2011 Energideklarerades fastigheten samt genomfördes en OVK-besiktning.
2012 Installerades kylventilation i lokaler och butiker.
2013 Installerades avbrottsfri kraft för belysning samt passersystem. Under samma år installerades internetanslutning till passersystem och fläktsystem.
2014 Genomfördes en garantibesiktning samt tvättades fasaden.
2015 Genomfördes en OVK- besiktning av ventilationen.
2016 Spolades avloppssystemet samt uppgraderades bredbandet till 1000 MB.


PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inga större underhållsarbeten inplanerade framöver.


EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2017-04-05).


Ovanstående information är baserad på uppgifter föreningen (2017-04-05) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Gårda

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.


I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.


KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Ida Goding

Mäklare

Ida har arbetat i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade hon flera år som säljare på ett försäkringsbolag. Hon brinner för kontakten med kunderna och för att hjälpa människor att hitta ett hem som känns rätt. Ida är en frisk fläkt och en trygg mäklare som alltid finns till hands för både säljare och köpare. Med sin expertis och sin sprudlande energi stöttar hon genom hela processen så att alla inblandade känner sig mer än tillfreds, innan dess är hon inte nöjd.

Telefon

0766 - 12 07 26

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.