Meny

Urval av Områden

Såld

Sixten Camps Gata 8, Nya Gårda

Etagelägenhet med glittrande utsikt över Gullbergsån


Unik etagevåning med huskänsla mitt i staden och soldränkt altan mot Gullbergsån. Välplanerat hem med två separata entréer och möjlighet att skapa fler extra rum. Ett stilfullt boende med öppna ytor, modernt kök och två fullutrustade badrum.

Njut av en komplett etagevåning med en perfekt kombination av stadspuls och avkoppling. Ett ljusskönt hem i absolut perfektion med flera kvalitéer utöver det vanliga. Hemmet har ett stilla läge och en avkopplande vy över Gullbergsån. Arkitekturen är modern med mycket funktion på 124 kvm och de olika nivåskillnaderna ihop med öppna ytor skapar en härlig rymd. Ett ljusskönt hem med en ovanligt stor altan där ni kan njuta av många soltimmar under årets varma dagar. Därtill erbjuds ett topputrustat kök, spatiösa umgängesytor, flera rofyllda sovrum samt två helkaklade badrum med härlig golvvärme.

Fakta

Typ

Bostadsrätt

Rum

5 rum och kök

Boarea

124 kvm

Avgift

6 874 kr

Slutpris

Kontakta mäklaren

Bevaka

Denna bostad är såld

Kontakta mäklaren för mer information

Bevaka området

Vi hjälper dig att hitta bostad

Ida Goding

Ansvarig Mäklare
0766 - 12 07 26

Jessica Buchholz

Mäklare
0766 - 47 76 31

Översikt

Rum
5 rum och kök
Boarea
124 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 4 rok.
Våning
Bv och -1
Balkong
Altan
Hiss
Ja
Byggår
2007-2008
Förråd
Källarförråd
TV/Bredband
Kabel-TV och bredband via iTUX
Skattesats
32.6%
Lägenhetsnummer
2211 (Brf) / 1001 (LMV)
Avgift
6 874 kr/mån
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV

Energi

Energideklaration
2011-01-17
Energiprestanda
94 kWh/m2 och år

Driftskostnader

El
4 996 kr/år
Försäkring
1 560 kr/år
Totalt
6 556 kr/år
Personer i hushåll
2
Kommentar
Baserat på säljarens uppgifter

Viktig information vid köp av bostadsrätt

Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.

ENTRÉPLAN

HALL
Mottagandet består av en ljus och öppen genomgångshall som bjuder på en direktvy över entréplanets disposition. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en klassisk ekparkett som löper vidare genom rummen. Till vänster når ni en rymlig klädkammare som står för ypperlig förvaring och här finns också två inbyggda garderober med plats för jackor och skor.

KÖK
Det stora sällskapsköket ligger i öppenhet mot hemmets vardagsrum. En social yta med en trivsam köksö som bjuder in till samtal med hemmets kock och som dessutom ger utrymme för ett ordentligt matsalsbord för många gäster. Ljuset flödar genom rummet från stora fönsterpartier och här finns även två franska balkonger med helglasade pardörrar för vädring och ljusinsläpp. Inredningen är stilren och modern med klassiska luckor i vitt, ljusa arbetsbänkar och ett vitt liggande kakel. Samtlig utrustning är ifrån välrenommerade Electrolux och här inryms en kyl och frys i fullhöjd, fläkt, induktionshäll, varmluftsugn samt diskmaskin.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är något alldeles extra. Så öppet och socialt med stora fönster mot den tysta innergården och Gullbergsån och med utgång till hemmets altan som är en trevlig förlängning av bostaden. Rummet kan inredas med soffgrupp, mediamöbel samt matsalsbord.

ALTAN
Hemmets avsevärda altan är en ovanligt lyxig tillgång som gör det möjligt att vistas ute utan att behöva lämna bostaden. Altanen har ett förmånligt sydvästligt läge med sol i stort sett hela dagen och här kan ni njuta av stilla omgivningar och den vackra utsikten mot Gullbergsån. På altanen är det tillåtet att grilla med el- och gasolgrill och den stora, stenbelagda ytan ger utrymme för både loungedel, bord, stolar och dekoration.

SOVRUM 1
Det stora sovrummet andas lugn och ro tack vare det stilla läget mot föreningens innergård. Väggarna är klädda i en ljus tapet och här finns en skjutdörrsgarderob till förvaring. Rummet kan inredas med dubbelsäng samt tillhörande sängbord.

SOVRUM 2
Vägg i vägg med det stora sovrummet ligger entréplanets mindre sovrum. Ett stilla rum med fönster i vinkel mot gården som kan inredas med en enkelsäng samt arbetshörna. Här finner ni ytterligare förvaringsmöjligheter i två inbyggda garderober.

BADRUM
Det helkaklade badrummet är inrett med tidlösa färg och materialval. På golvet ligger ett brunt klinker med underliggande golvvärme och på väggarna sitter ett vitt, kvadratiskt kakel. Inredningen består av wc (2016), spegel med spotlights och eluttag, handfat (nytt handfat och blandare 2016), dusch med vikbar glasdörr, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp (nyinstallerad tvättmaskin och torktumlare 2016). 

NEDRE PLAN
Via en stilfull trätrappa når ni hemmets nedre plan där allrum, sovrum och badrum samsas i en trivsam disposition. Här finns även en separat ingång med en inre passage som kan användas som hall alternativt förvaringsutrymme.

ALLRUM
Allrummet är väl tilltaget med spatiösa ytor att möblera på och här finns även möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum om så önskas. Väggarna är målade i vitt med en svart fondvägg och på golvet ligger en klassisk ekparkett som löper vidare genom rummen. Allrummet har ett härligt ljusinsläpp från ett stort fönster mot Gullbergsån och här ryms både soffgrupp, mediamöbel, läshörna samt annat möblemang.

SOVRUM
I fil med hemmets allrum ligger det fridfulla sovrummet som byggdes till av nuvarande ägare under 2015. Väggarna är målade i vitt med en svart fondvägg och här kan ni inreda med dubbelsäng och nattduksbord, alternativt en enkelsäng samt skrivbordshörna.

BADRUM
Bostadens andra badrum är helkaklat i vitt och på golvet ligger ett grönt klinker med underliggande golvvärme. Utrustningen består av wc (2016), spegel med spotlights och eluttag, handfat med kommod (nytt handfat och blandare 2016), dusch med vikbar glasdörr samt handdukstork.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Spårvagnen i Gårda är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 54 bostadsrätter. Föreningen bildades 2006 och har adresserna Sixten Camps gata 6-8.

Föreningen är delaktig i Samfälligheten Venus Norra tillsammans med Brf mars, Brf Jupiter, Brf Saturnus, Brf Venus och Brf Trådbussen. Samfälligheten förvaltar markytor samt p-platser inom området.

FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:1. Fastigheten bebyggdes 2007-2008. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Riksbyggen sköter föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Trivsam innergård med planteringar och lekplats för de minsta. I föreningen finns även cykel- samt barnvagnsförråd.

Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen, varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

PARKERING
Föreningen förfogar över 35 parkeringsplatser som är belägna i ett garage under fastigheten. En parkeringsplats kostar cirka 1000 kronor i månaden. I dagsläget är det kö till samtliga parkeringsplatser (2017-03-15).

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV samt bredband via iTUX. Grundutbud av analoga kanaler ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2010 Gjordes en 2-års besiktning av fastigheten. 
2011 Energideklarerades fastigheten.
2014 Tvättades fasaden.
2015 Genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen. I OVK-besiktningen framkom det att det var bristande frånluft i lägenheterna i uppgång 8, detta är nu åtgärdat och och besiktningen är godkänd.
2016 Genomfördes bättringsmålning i trapphusen.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har problem med felinstallerade fönster i fastigheten och arbetar just nu med att få byggherren att åtgärda detta. De håller även på med att uppdatera underhållsplanen samt att ta fram nya Stadgar. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2017-03-15).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2017-03-15) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.

I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Från knytpunkten Svingeln nås många destinationer med både korta och enkla resvägar, inte minst till centralen/nordstan där du tar dig in till city på ett enkelt och smidigt sätt. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Få information om våra bostäder före alla andra

Följ oss på Facebook och Instagram så får du information om bostäder som säljs utanför Hemnet och andra marknadsplatser. Bostäder i attraktiva områden säljs ofta på förhand!

Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande