Meny

Urval av Områden

Såld

De Geersgatan 16, Lunden

Totalrenoverad 4:a med egen ingång och uteplats


Unik 4:a med radhuskänsla och insynsskyddat läge. Totalrenoverat hem med stambytt badrum samt uteplats och egen parkeringsplats.

Välkomna till denna fantastiska bostad som har allt man kan önska sig! Här bor ni på en lugn återvändsgata med närhet till staden. Bostaden har totalrenoverats och är smakfullt inredd med moderna materialval och golvvärme i samtliga rum. Hemmets uteplats är en ovärderlig tillgång under sommarhalvåret där ni kan njuta av sol från lunch till kväll. Köket renoverades 2017 och har allt en kock kan önska. Bostadens väldisponerade ytor är fördelade på tre sovrum, ett stort badrum, gästtoalett samt gott om förvaringsutrymmen. Till bostaden hör även två förråd. I attraktiva Lunden bor ni med närhet till flera mataffärer, restauranger, caféer och småbutiker. Med mycket goda förbindelser når ni snabbt stadens alla hörn. Lockar naturen ligger Skatås och Delsjön inom bekvämt avstånd.

Fakta

Typ

Bostadsrätt

Rum

4 rum och kök

Boarea

108 kvm

Avgift

7 285 kr

Slutpris

Kontakta mäklaren

Bevaka

Denna bostad är såld

Kontakta mäklaren för mer information

Bevaka området

Vi hjälper dig att hitta bostad

Lina Persson

Ansvarig Mäklare
0766 - 47 76 33

Ida Goding

Mäklare
0766 - 12 07 26

Översikt

Rum
4 rum och kök
Boarea
108 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
Bottenplan
Balkong
Uteplats
Hiss
Nej
Byggår
1954
Förråd
Vinds- och källarförråd
TV/Bredband
Com hem
Församling
Göteborgs S:t Pauli
Skattesats
32.6%
Lägenhetsnummer
141 (Brf) / 0901 (LMV)
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Budstart
3 850 000 kr
Avgift
7 285 kr/mån
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband. 137 kr/mån tillkommer för egen parkering utanför dörren.

Energi

Energideklaration
2008-12-03
Energiprestanda
171 kWh/m2 och år

Driftskostnader

El
4 500 kr/år
Försäkring
2 600 kr/år
Totalt
7 100 kr/år
Personer i hushåll
3
Kommentar
Baserat på säljarens uppgifter.

Viktig information vid köp av bostadsrätt

Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.

Planlösning

HALL
Ni välkomnas av hemmets rymliga hall med praktiskt klinkergolv i grått med behaglig golvvärme, något som återfinns i bostadens alla rum. Hallens väggar är målade i vitt och här finns gott om plats för ytterkläder i en platsbyggd garderob. I taket sitter infällda spotlights.

INRE HALL
Hallen fortsätter till en inre hall med klinkerliknande laminatgolv och vitmålade väggar. Härifrån når ni hemmets övriga rum samt ett rymligt förråd. Längre in i hallen finns ytterligare tre garderober.

KÖK
Till höger om hallen ligger hemmets stilfulla kök som totalrenoverats under 2017. Golvet är klätt med klinkerliknande laminatgolv i grått som harmoniserar med vitmålade väggar. Köket är smakfullt inrett med köksinredning i högblankt vitt och vitt kakel ovan den mörka bänkskivan. Här finns kyl och frys i fullhöjd, spishäll, ugn, svart fläktkåpa, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. I taket sitter infällda spotlights.

VARDAGSRUM
Från köket når ni hemmets rymliga vardagsrum med ett trevligt hörnläge och fönster åt två håll som skapar ljus och rymd. Golvet är klätt med ekparkett och väggarna är målade i vitt. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang.

UTEPLATS
Från vardagsrummet når ni hemmets guldkorn; den ljuvliga uteplatsen. En perfekt plats att nyttja under sommarens varma dagar!

SOVRUM 1
Ljust sovrum med lugnt och inynsskyddat läge. Rummet har parkettgolv och vitmålade väggar. Här kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng och övrigt möblemang. Klädförvaring finner ni i tre garderober.

SOVRUM 2
Mysigt sovrum med ekparkett och vitmålade väggar. Ett fönster utan insyn förser rummet med ljus. Här ryms enkelsäng och skrivbord, tre garderober ger got om plats för kläder och tillhörigheter.

SOVRUM 3
Längst in i bostaden ligger hemmets största sovrum. Här ligger ett parkettgolv som harmoniserar med vita väggar. Rummet har ett rofyllt och insynsskyddat läge med ett fönster som skänker ljus. Klädförvaring finner ni i tre garderober.

BADRUM
I anslutning till hallen finner ni hemmets badrum som renoverades i samband med stambytet. Badrummet är klassiskt inrett med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med gråa detaljer. Här finns toalett, handfat med kommod, två spegelskåp, badkar samt handdukstork. Här finns även ett vädringsfönster samt en tvättmaskin.

GÄSTTOALETT
Vägg i vägg med badrummet ligger gästtoaletten med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, handfat med kommod samt en spegel.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf De Geersgatan är en äkta bostadsrättsförening med totalt 142 bostadsrätter samt 3 lokaler som upplåts med hyresrätt. Föreningen har adresserna De Geersgatan 2-22 och 7-9. Föreningen bildades 1953.

HEMSIDA
http://www.degeersgatan.se/

FASTIGHETEN
Göteborg Lunden 25:14, 25:15, 33:1, 33:3 och 34:1. Fastigheterna byggdes 1954. Marken upplåts med tomträtt.

FÖRVALTNING
Bredablick Förvaltning sköter föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en tvättstuga i varje hus med undantag för De Geersgatan 7. I föreningen finns även uteplats med möjlighet att hyra gasolgrill, cykelförråd, barnvagnsrum, bastu, gym samt en gemensam spolplatta för tvättning av bilen.

PARKERING
Föreningen förfogar över 72 parkeringsplatser, 61 garageplatser samt 11 besöksplatser. En parkeringsplats kostar cirka 137 kronor i månaden. En mindre garageplats kostar cirka 299 kronor i månaden och en större garageplats kostar cirka 332 kronor i månaden. I dagsläget (2018-01-18) är det kö till samtliga platser, men lite kortare kö till garage än parkeringsplats. Vid frågor eller intresse avseende parkerings-och garageplats, maila till parkering@degeersgatan.se. För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Comhem. Grundutbud av kabel-TV samt bredband ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.

FÖRSÄKRING
Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade via Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår.

GJORDA RENOVERINGAR
1997 Byttes fönster och balkongdörrar.
2000 Renoverades balkonger.
2003 Målades samtliga trappuppgångar, dämpningsplattor i taken sattes in och energisnål armatur, säkerhetsdörrar och nya dörr ramar i stål installerades. Under samma år byttes samtliga entréportar samt installerades portlås med porttelefon.
2004 Installerades nya stamventiler för kall- och varmvatten.
2005 Installerades nya termostatsventiler och reglerutrustning. Under samma år byttes utrustningen i föreningens tvättstugor.
2005-2006 Reparerades takfot samt tegel på fasaden.
2006 Installerade ComHem internetuttag i samtliga lägenheter.
2007-2008 Målades garageportar och källargångar.
2008-2009 Genomfördes en OVK-besiktning och utvändiga räcken målades om.
2009-2010 Lades nytt tak, monterades nya stuprör och sotning av inkanaler genomfördes.
2013 Genomfördes en radonmätning med godkänt resultat.
2014-2016 Utfördes ett stambyte samt renoverades samtliga badrum.

PÅGÅENDE/KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har påbörjat byggnation av ett miljöhus mellan De geersgatan 7-9. De planerar också en översyn av ventilationen samt att gå igenom fastighetens kulvertar under 2018. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-01-18).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2018-01-18) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Vackra villor och tidstypisk arkitektur

Letar du bostad i Östra Centrum och vill lära känna området bättre? Klicka dig vidare för att se fler bostäder från området eller om du vill ha restaurang- och shoppingtips med mera.

Läs mer om Östra Centrum

Få information om våra bostäder före alla andra

Följ oss på Facebook och Instagram så får du information om bostäder som säljs utanför Hemnet och andra marknadsplatser. Bostäder i attraktiva områden säljs ofta på förhand!

Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande