Meny

Urval av Områden

Såld

Budgivning pågår

Bud
Budgivare
Tidpunkt
2 250 000 kr
Budgivare 3
2017-08-29 12:00
2 200 000 kr
Budgivare 2
2017-08-29 11:59
2 150 000 kr
Budgivare 3
2017-08-29 11:10
2 100 000 kr
Budgivare 2
2017-08-29 11:08
2 020 000 kr
Budgivare 4
2017-08-29 11:02
2 000 000 kr
Budgivare 3
2017-08-29 10:55
1 970 000 kr
Budgivare 4
2017-08-29 10:54
1 950 000 kr
Budgivare 3
2017-08-29 10:07
1 900 000 kr
Budgivare 2
2017-08-29 10:00
1 800 000 kr
Budgivare 1
2017-08-29 09:48

Säljaren avgör vilka bud under budstart som ska publiceras på internet. Samtliga bud över budstart redovisas. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Stafettgatan 4A, Lunden

Mysig genomgångsetta med välbevarad charm


Insynsskyddad och ljus genomgångsetta med bevarade detaljer som charmiga brädgolv. Ytsmart hem med gott om förvaringsutrymmen. Bredband ingår.

Två trappor upp ligger denna charmiga etta med stor personlighet. Bostaden präglas av tidstypiska inslag som högt i tak, vackra brädgolv och fönsterbräden i sten. Hemmet har fönster åt två håll vilket skapar ljus och rymd. Bostaden har genomgående brädgolv som harmoniserar med ljusa ytskikt och gör det enkelt att inreda personligt. Kvadratmetrarna har nyttjats på ett effektivt sätt och känslan är betydligt större än den boyta som står angivet. Här bor ni på en lugn adress med goda förvaringsutrymmen i flera garderober samt två tillhörande förråd. Föreningen har en gemensam takterrass och en trädgård med mysiga uteplatser. Här bor ni på en attraktiv adress i Lundens mysiga kvarter med närhet till både stad och natur. Via buss och spårvagn når ni city på nolltid och i området finns flera mataffärer, restauranger, caféer och charmiga småbutiker.

Fakta

Typ

Bostadsrätt

Rum

1 rum och kök

Boarea

34 kvm

Avgift

2 536 kr

Slutpris

Kontakta mäklaren

Bevaka

Denna bostad är såld

Kontakta mäklaren för mer information

Bevaka området

Vi hjälper dig att hitta bostad

Lina Persson

Ansvarig Mäklare
0766 - 47 76 33

Ida Goding

Mäklare
031 - 761 00 11

Översikt

Rum
1 rum och kök
Boarea
34 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
2 av 4
Hiss
Nej
Byggår
1944
Förråd
Vinds- och källarförråd
Församling
Göteborgs S:t Pauli
Skattesats
32.6%
Lägenhetsnummer
1101A (Brf) / 1101 (LMV)
Tillträde
Enligt överenskommelse
Budstart
1 800 000 kr
Avgift
2 536 kr/mån
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Energi

Energideklaration
2012-05-10
Energiprestanda
118 kWh/m2 och år

Driftskostnader

El
3 600 kr/år
Försäkring
1 200 kr/år
Totalt
4 800 kr/år
Personer i hushåll
1
Kommentar
Baserat på säljarens uppgifter.

Viktig information vid köp av bostadsrätt

Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.

Planlösning

HALL
Ni välkomnas av den rymliga hallen med charmigt brädgolv och vitmålade väggar. Hallen är ljus och luftig tack vare ljusinsläpp från två håll. Här finns gott om plats för avhängning samt förvaring i en garderob med överskåp.

ALLRUM
Från hallen når ni hemmets luftiga allrum med brädgolv och ljusmålade väggar. Rummet har ett rofyllt och insynsskyddat läge med ett generöst fönsterparti som skänker rummet ljus. Rummet kan med enkelhet möbleras med bredare säng, soffa och övrigt möblemang. Här finner ni även gott om förvaringsutrymmen i tre vita garderober.

KÖK
Till vänster om hallen ligger hemmets mysiga kök med brädgolv och ljusa väggar. Köksinredning går i vitt med vitt kakel ovan arbetsytorna. Intill fönstret ryms ett matbord för upp till fyra personer. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, skafferi, spis och ugn.

BADRUM
I anslutning till hallen ligger hemmets badrum med ljus våtrumsmatta och ljusa väggar. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Stafettgatan 4 är en äkta bostadsrättsförening och består av ett flerbostadshus i fyra våningar med totalt 24 bostadsrätter. Föreningen bildades 1943 och har adresserna Stafettgatan 4A-C. 2016 blev föreningen certifierade med stämpeln SBC godkänd, ett kvitto på en välskött förening.

FASTIGHETEN
Göteborg Lunden 55:5. Fastigheten bebyggdes 1944. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningen sköter själva den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Det är på gång att SBC ska ta över den ekonomiska förvaltningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en inglasad takterrass med timer samt en gemensam gård med utemöbler och grillmöjligheter. Det finns även en tvättstuga som är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 1 torkrum. Utöver detta har föreningen en nyrenoverad bastu, ett hobbyrum med snickarbänk, cykelförråd samt en skänk och byteshörna.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Som medlem i föreningen åtar man sig trappstädning 1-2 gånger per år samt hjälpa till med sophantering, snöskottning, gräsklippning samt underhåll av trädgården enligt rullande schema (denna lägenhetsinnehavare har precis haft sin 12-veckors period vilket innebär att det inte är dags igen förrän om ca 3 år).

PARKERING
Föreningen förfogar över 10 parkeringsplatser som är belägna på baksidan av huset. En parkeringsplats kostar cirka 400 kronor i månaden. I dagsläget finns det en ledig plats (2017-08-16). I övrigt råder det fri parkering i vissa delar av området.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Grundutbud av kabel-TV samt bredband ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.

GJORDA RENOVERINGAR
1991 Genomfördes ett stambyte.
2008 Målades fasad och fönster på södersidan.
2012 Lades taket om, målades fönster samt gjordes en inglasning av föreningens takterrass. Under samma år renoverades tvättstugan.
2013/2014 Genomfördes en brand- och stöldinspektion med vidtagande åtgärder.
2014 Genomfördes en OVK-besiktning med godkänt resultat, dränerades gårdssidan samt byttes fjärrvärmepanna och termostater till samtliga element. Under samma år målades grunden, lagades delar av fasaden, renoverades källarfönster samt installerades nya entrédörrar, gårdsdörrar och en säkerhetsdörr till cykelrummet. Takterrassen målades och fick ny belysning, nya lampor köptes in till entrébelysningen och nytt bastuaggregat installerades. En ny uteplats byggdes även på gården och nya utemöbler köptes in till både gårds- och framsidan.
2015 Renoverades och byttes vissa delar av föreningens portkodssystem samt renoverades toaletten vid tvättstugan där man också kontrollerade avloppet. Under samma år kontrollerades samt byttes kranar i tvättstugan, byttes filter i torkrum, genomfördes underhållsarbeten av entrédörrarna samt monterades fönsterlås i källaren. Andra underhållsarbeten som utfördes under året var byte av belysning till LED och rörelsevakt på vinden, genomgång samt byte av trasiga element, kontroll av parkeringsstolpar, tvättning och målning av soprummen, spackling och målning av källaren samt uppsättning av staket på gården och vid Stafettgatan 4C.
2016 Målades trapphusen och entréerna samt renoverades duschutrymmet i källaren.
2017 Installerades nya lampor med LED och rörelsevakt i trappuppgångarna. Samma år renoverades bastun.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att eventuellt lägga nya stengångar utanför entréerna samt byta kranar och ventiler i varmvattenrören i källaren. Inget beslut tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-08-16). Man har dock diskuterat en höjning alternativt någon form av kapitaltillskott. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2017-08-16) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Vackra villor och tidstypisk arkitektur

Letar du bostad i Östra Centrum och vill lära känna området bättre? Klicka dig vidare för att se fler bostäder från området eller om du vill ha restaurang- och shoppingtips med mera.

Läs mer om Östra Centrum

Få information om våra bostäder före alla andra

Följ oss på Facebook och Instagram så får du information om bostäder som säljs utanför Hemnet och andra marknadsplatser. Bostäder i attraktiva områden säljs ofta på förhand!

Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande