Karl Gustavsgatan 11A

Vasastaden, Göteborg

Karl Gustavsgatan 11A

Vasastaden, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

2 rum och kök

Boarea

61 kvm

Avgift

3 247 kr

Budstart

Kontakta mäklaren

Ansvarig Mäklare

Jenny Raneryd

0766 - 10 88 18

jenny@reveny.se

Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

andreas@reveny.se

Kommande försäljning

Stilfull sekelskiftestvåa med mysig balkong

Vasastaden, Göteborg

Sekelskifteshem anno 1890 med renoverat kök, framtagna brädgolv och vackra detaljer.
Stilfull genomgångstvåa med stor balkong på lugn cityadress.

Ni välkomnas av det ståtliga trapphuset med vackra fönster och stentrappor. Två trappor upp ligger detta ljussköna hem som smyckas av tidstypiska detaljer som vackra brädgolv, stuckatur och takrosett. Den generösa takhöjden och höga fönster med djupa fönsternischer skapar en härlig rymd. Sovrum och balkong har ett rofyllt läge mot föreningens innergård. Balkongen rymmer bord och stolar och här kan in njuta i kvällssolen under årets varma dagar. Köket renoverades 2015 och är smakfullt inrett med stilfulla materialval och integrerade vitvaror. Bostaden har dessutom vardagslyx i form av tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Här bor ni i en välskött förening mitt i praktfulla Vasastaden med stadens utbud av restauranger och nöjesliv runt knuten. Dessutom har ni en kort promenad till ljuvliga Slottsskogen. Ett perfekt cityboende!

Anmäl intresse

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig så fort som möjligt via mail eller telefon.

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer

Eventuellt meddelande till mäklaren

Ett fel uppstod på servern. Var vänlig kontakta oss på kontakt@reveny.se eller ring 031 - 761 00 11.

Tack för din intresseanmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
5 (Brf) / 1202 (LMV)
Rum
2 rum och kök
Boarea
61 kvm
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
2 av 4
Balkong
Ja
Hiss
Nej
Avgift
3 247 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV
Byggår
1880
Förråd
Vindsförråd
TV / Data
Com hem
Församling
Göteborgs Vasa
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse

Planritning

Driftskostnad

El
2 346 kr/år
Försäkring
1 281 kr/år
Totalt
3 627 kr/år
Personer i hushåll
2
Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

Energideklaration
2009-04-23
Energiprestanda
170 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av hemmets möblerbara hall med framtagna brädgolv behandlade med vitpigmenterad olja, något som är genomgående för hela bostaden. Rummet har vitmålade väggar samt en fondvägg klädd i mönstrad tapet. Hallen har högt i tak och gott om förvaringsutrymmen i två inbyggda garderober. Till höger om hallen når ni den inre hallen.


KÖK
Till höger om hallen ligger hemmets stilfulla kök som renoverades 2015. Köket är smakfullt inrett med trendriktig köksinredning från Ballingslöv med stilfulla köksluckor i vitt, blandare i mässing, vit stenskiva från Silestone och integrerade vitvaror. På golvet ligger ett charmigt brädgolv i vitt som harmoniserar med vitmålade väggar. Köket är ljust och luftigt tack vare två höga glasdörrar mot balkongen. Köket har gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen och är utrustat med kombinerad kyl/frys, induktionshäll, fläktkåpa, varmluftsugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. 


BALKONG
Genom höga pardörrar i glas når ni den rymliga balkongen med ett lugnt gårdsläge. Balkongen är belagd med trall och rymmer en större utegrupp, en perfekt plats att nyttja under årets varma sommardagar! 


VARDAGSRUM
Hemmets praktfulla vardagsrum har högt i tak och två höga fönster med djupa fönsternischer som skänker ljus och rymd. Rummet smyckas av vackra detaljer från förr som stuckatur, takrosett och genuina gjutjärnsradiatorer. På golvet ligger ett framtaget brädgolv som harmoniserar med vitmålade väggar. Här kan ni med enkelhet möblera med både soffgrupp och matbord.


SOVRUM
Hemmets sovrum har ett lugnt och rofyllt läge mot föreningens innergård. Sovrummet har högt i tak och ett fönster med djup fönsternisch som skänker ljus. Det ljusa brädgolvet och de vitmålade väggarna skapar en härlig atmosfär. Här kan ni möblera med dubbelsäng och övrigt möblemang, klädförvaring finner ni i en garderobsvägg samt en klädkammare med platsbyggda hyllor.


BADRUM
Det stilfulla badrummet är inrett med mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är installerat med behaglig golvvärme och vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch med glasdörrar samt handdukstork. I taket sitter infällda spotlights.

Läs mer

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Karl Gustavsgatan 11 är en äkta bostadsrättsförening med totalt 16 bostadsrätter samt 1 bostadsrättslokal. Föreningen registrerades 2002 .


HEMSIDA
https://brfkarlgustavsgatan11.wordpress.com


FASTIGHETEN
Göteborg Vasastaden 7:8. Fastigheten bebyggdes 1890. Föreningen förvärvade fastigheten 2005. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick Förvaltning.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga samt cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har även en lugn innergårdmed uteplats.


PARKERING
För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering. I närliggande Viktoriagaraget finns i dagsläget (2017-08-31) lediga platser från 1500 kr/mån. För mer info se: http://ikfab.kjellberg.se/parkering.


KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften.


ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad via Moderna Försäkringar.


GJORDA RENOVERINGAR
1985 Genomfördes fönsterbyten.
2007 Byttes el-stammar samt V/A-stammar. I samband med stambytet renoverades samtliga badrum. Samma år byttes även portsystemet ut och tvättstugan renoverades.
2009 Genomfördes en OVK av ventilationen, i samband med detta rensades ventilationskanaler.
2011 Bebyggdes balkonger och trapphus renoverades.
2014 El- och värmeinstallationer
2016 Gjordes en översyn av fasadenoch fjärrvärmerör byttes.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att bygga en vindslägenhet, byta tak och stuprör, byta varmvattenspump, bygga hiss i uppgång B, måla fönster samt flytta vindsförråd till källaren. Föreningen panerar även att renovera sophuset. Byggnation och renoveringar beräknas påbörja under hösten 2017. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.


EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-08-31).Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2017-08-31) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Vasastaden

STÅTLIG STADSDEL MED GULDKANT
Mellan mysiga Haga och paradgatan Avenyn reser sig Vasastaden som är ett av Göteborgs mest eleganta områden. Stadsdelen byggdes till största delen upp mellan 1870 och 1920 och de breda gatorna och stora byggnaderna med ljusa stenfasader för tankarna till stilfulla områden i Paris och Wien. Genom de vackra kvarteren sträcker sig det pampiga huvudstråket Vasagatan med en allé som grönskar om sommaren och ett stort utbud av caféer, butiker, kvarterskrogar och trendiga barer. Trots närhet till shopping, restauranger och härlig stadspuls är Vasastaden lugnt och harmoniskt och i närheten finns flera ett flertal avstressande grönområden och parker.

STADENS HJÄRTA
I centrala Vasastaden har du tillgång till hela Göteborg. Bara några minuter bort finns allt du behöver för en vardag med det lilla extra. En kort promenad tar dig till stadens kärna med alla tänkbara bekvämligheter som butiker, krogar, kultur och underhållning. Stadsdelen gränsar till hemtrevliga Haga och levande Linnéstaden, med sitt stora utbud av härliga mötesplatser. I närområdet finns ett antal större matbutiker och på något av de många caféer kan du snabbt och enkelt köpa med dig en latte på väg till jobbet. I området finns trivsamma Vasaparken och längs med kanalen ligger Kungsparken. Här samlas soldyrkare och kontorsarbetare för picknick och lunchpauser under sommarhalvåret. Dessutom finns Grönområdena Näckrosdammen, Hagaparken och Slottsskogen runt hörnet för härliga promenader och utomhusaktiviteter. För konst- och kulturintresserade ligger Röhsska Muséet på Vasagatan och i stadsdelen finns dessutom Göteborgs Universitet, Handelshögskolan och Universitetsbiblioteket. Vasastaden lockar både yngre och äldre som söker ett behagligt liv med skön extravagans. Med bra förskolor, grundskola och gymnasium passar stadsdelen utmärkt även för barnfamiljen.

TILL FOTS ÖVERALLT
Boende i Vasastaden har gångavstånd till de flesta destinationer i city. Till Avenyn tar du dig till fots på bara någon minut. Väljer du att färdas med spårvagn eller buss finns många alternativ som tar dig till stadens alla delar, oavsett om du vill ut mot havet eller in mot centrum. Vasaplatsen, Vasa Viktoriagatan, Hagakyrkan, Valand är närmaste hållplatserna. Se Västtrafiks hemsida för mer information om vilka förbindelser som passar just dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Jenny Raneryd

Mäklare / Grundare

Karriären inom mäklarbranschen påbörjade Jenny år 2007, fast besluten om att hon en dag skulle köpa in sig som franchisetagare på byrån hon arbetade på. Två år senare förverkligade hon den drömmen och fortsatte bygga upp företaget, som i dag är ett av de ledande i Göteborg. Efter fem givande år bestämde hon sig för att starta Reveny. Jenny är en varm och målinriktad person som brinner för att hjälpa människor att göra lönsamma affärer. Hon är bra på att lyssna in kundens behov och arbetar alltid strategiskt för att uppfylla dem.

Telefon

0766 - 10 88 18

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.