Stampgatan 64

Stampen, Göteborg

Stampgatan 64

Stampen, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

4 rum och kök

Boarea

97.4 kvm

Avgift

4 546 kr

Budstart

4 780 000 kr

Ansvarig Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

lina@reveny.se

Budgivning pågår

Säljaren avgör vilka bud under budstart som ska publiceras på internet. Samtliga bud över budstart redovisas.

Bud Budgivare Tidpunkt
4 975 000 kr Budgivare 1 2017-10-18 13:56
4 950 000 kr Budgivare 2 2017-10-18 13:20
4 925 000 kr Budgivare 1 2017-10-18 11:43
4 900 000 kr Budgivare 2 2017-10-18 11:11
4 850 000 kr Budgivare 1 2017-10-18 10:42
4 800 000 kr Budgivare 2 2017-10-18 10:22
4 780 000 kr Budgivare 1 2017-10-17 22:56

Renoverad genomgångsfyra med balkong på bästa cityadress

Stampen, Göteborg

Totalrenoverad genomgångslägenhet med balkong på populär adress med bästa cityläge. Ljust hem med öppen planlösning, stilfullt kök samt två badrum i stabil brf.

Välkomna till detta totalrenoverade hem som genomsyras av ljus och rymd. Bostaden har omsorgsfullt renoverats med smakfulla materialval och sober färgsättning. Här bor ni på väldisponerade kvadratmetrar med öppen planlösning. Kök och vardagsrum har plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för trevliga middagar med nära och kära. Köket är smakfullt inrett i vitt med rostfria vitvaror och luckor i klassisk stil. Hemmets mysiga balkong har ett insynsskyddat läge med lummig grönska att njuta av, en härlig plats att nyttja under årets varma dagar. Bostadens har dessutom två badrum varav ena är installerat med vardagslyx i form av tvättmaskin. Ett perfekt beläget cityhem med alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd. Några steg bort ligger stadskärnan med underhållning, kultur, shopping och offentlig service

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
26 (Brf)
Rum
4 rum och kök
Boarea
97.4 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
2 av 7
Balkong
Ja
Hiss
Ja
Budstart
4 780 000 kr
Avgift
4 546 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV
Byggår
1985
Förråd
Källarförråd
TV / Data
Com hem
Församling
Göteborgs S:t Pauli
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse

Planritning

Driftskostnad

El
4 000 kr/år
Försäkring
1 689 kr/år
Totalt
5 689 kr/år
Personer i hushåll
3
Elkostnad är enligt schablonberäknad, kostnad avseende försäkring är enligt kalkyl på If.se.,

Energi

Energideklaration
2009-02-09
Energiprestanda
93 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

HALL
Redan när ni kliver över tröskeln möts ni av hemmets ljusa atmosfär. Golvet är klätt med vacker enstavsparkett i ek och väggarna är målade i vitt, något som är genomgående för hela bostaden. Den rymliga hallen är möblerbar med gott om plats för avhängning. 


SOVRUM 1
Till vänster om hallen ligger ett av hemmets sovrum med ett rofyllt gårdsläge. Här ryms en dubbelsäng och övrigt möblemang, klädförvaring finner ni i tre vita garderober. 


VARDAGSRUM
Från hallen tar ni er vidare till bostadens rymliga vardagsrum med flera fönster belägna mot gården som skänker rummet ljus. Vardagsrummets öppna och sociala planlösning mot köket skapar en härlig rymd, perfekt för trevliga middagar i goda vänners lag! Här kan ni möblera med soffgrupp, matbord och övrigt möblemang.


KÖK
Hemmets stilfulla kök är smakfullt inrett i vitt med vackra bänkskivor i ek som harmoniserar med vitt kakel och en vit porslinsho. Köket har gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen och är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spishäll, varmluftsugn, fläktkåpa, inbyggd mikro samt diskmaskin. 


SOVRUM 2
Till höger om köket ligger detta mysiga sovrum med insynsskyddat läge. Här ryms en enkelsäng och övrigt möblemang, klädförvaring finner ni i en garderobsvägg. Från sovrummet når ni hemmets mysiga balkong. 


BALKONG
Rymlig och insynsskyddad balkong med högt läge. Balkongen är belagd med behaglig jutematta och rymmer bord och stolar. En härlig plats att nyttja under sommarhalvåret!


SOVRUM 3
Hemmets tredje sovrum har ett insynsskyddat läge och ett fönsterparti som skänker rummet ljus. Här kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng och övrigt möblemang.


BADRUM 1
Elegant badrum som renoverades 2017. Badrummet är stilfullt inrett med grått klinkergolv, helkaklade väggar i vitt samt en fondvägg i grått. Här finns toalett, handfat med kommod, spegel samt ett badkar. Golvet är självklart installerad med behaglig golvvärme och i taket sitter infällda spotlights.


BADRUM 2
Hemmets andra badrum renoverades 2017 och nyttjas idag som wc/tvättstuga. Rummet är smakfullt inrett med grått klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar i vitt. Här finns toalett, handfat med kommod, spegel samt vardagslyx i form av tvättmaskin. Badrummet är förberett för dusch.


 

Läs mer

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Breintenfeld är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med total 109 bostadsrätter samt två hyresrätter. Föreningen har adresserna Stampgatan 62-68B. Föreningen bildades 1983.


HEMSIDA
www.breitenfeld.se


FASTIGHETEN
Göteborg Stampen 13:36. Fastigheten byggdes 1985. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
Förenings ekonomiska förvaltning sköts av Dahlsjös Affärs och Fastighetsbyrå AB.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga, samlingslokal, bastu, ett övernattningsrum med fyra bäddar samt en gemensam innergård.


PARKERING
Föreningen har ett garage under fastigheten med 51 fasta platser samt en plats för dygnshyra. Kostnaden är cirka 500 kronor i månaden för fasta platser samt cirka 50 kronor/dygn för tillfällig parkering i max 1 vecka. I dagsläget är det kö till samtliga garageplatser. Det finns även ett separat utrymme för motorcyklar. En mc-plats kostar cirka 100 kronor i månaden, separat kö.


För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.


KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem och fiberbredband med öppet fiber, se länk för alternativa leverantörer: https://www.oppenfiber.se/tjanster. Grundutbud kabel-TV ingår i avgiften.


ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.


RENOVERINGAR
2009 Energideklarerades fastigheten. Under samma år genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen med vidtagande åtgärder.
2010 Målades taket om.
2012 Byttes låssystem samt installerades porttelefon med videokamera. Under samma år genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen, renoverades garagetaken och hissarna reparerades.
2013 Installerades en passerbricka till garaget.
2014 Utfördes en OVK-besiktning av ventilationen med godkänt resultat. Under samma år installerades ny torktumlare i tvättstugan vid uppgång 68A, ny mangel vid uppgång 66 samt installerades nytt aggregat i bastun. Det har även utförts underhåll av låssystemet och grannföreningen Brf Friggaboden har under året satt upp en grind mot föreningen där boende har möjlighet att köpa en bricka och passera grinden.
2015 Påbörjades en omfattande renovering av innergården samt garagetaket.
2016 Totalrenoverades hissen vid uppgång 68A, färdigställdes garagetaket samt avlutades den omfattande gårdsrenoveringen. Under samma år installerades fiber i fastigheten.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen renoverar hissarna löpande, tar en hiss per år. Föreningen planerar att renovera insidan av garaget under 2018. Inga vidare beslut tagna i dagläget.


EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-09-22).



Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2017-09-22) samt från föreningens hemsida, årsredovisning samt stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera de uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Stampen

URBAN PULS MITT I STADEN
Stampen är ett av Göteborgs mest centrala områden som ligger alldeles öster om stadens centralstation. Stadsdelen är inringad av vatten med Vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och Göta älv i norr. Odinsgatan och Friggagatan är områdets huvudstråk och här trängs kvartersbebyggelse med kontor och bostäder. Här bor du granne med hela centrum och allt som staden har att erbjuda. Kultur, shopping, nattliv, restauranger och underhållning. Områdes historia sträcker sig ända bak till 1600-talet. Här fanns små landerier, industrier samt flera sociala inrättningar som fattighus och tukthus för kvinnor. Stampen fick sitt namn från en oljestamp som anlades här vid början av 1700-talet. Den senast tiden har stadsdelen fräschats upp och blivit populär och urban. Alléer har planterats, gator har lagts om och nya bostadshus har rests.


I OMRÅDET
I området finns några små grönområden och naturområden vid kanalerna och i närheten ligger den vackra och omtyckta 1800-talsparken Trädgårdsföreningen. Alldeles intill stadsdelen finns nya Ullevi och om du fortsätter på Skånegatan kommer du snart till Scandinavium, Världskulturmuseet, Universum och Liseberg. En av Göteborgs största biografer, Bergakungen, finns också i närheten. I kvarteret finns flera matbutiker, restauranger, bowlinghall, gym och kaféer, så du har aldrig långt till bekvämligheter som förenklar för dig i din vardag. Dessutom ligger både centrum och Olskroken i närheten, med ännu fler matbutiker och faciliteter. Området hör till Centrums Stadsdelsförvaltning och för dig som har barn i skolåldern finns ett stort antal grundskolor och förskolor här.


KOMMUNIKATIONER
I Stampen bor du så nära Göteborgs citypuls som du bara kan, med centralstationen och goda kommunikationer på nära avstånd. Några minuter till fots tar dig till stadens mest centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Ida Goding

Mäklare / Partner

Ida har arbetat i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade hon flera år som säljare på ett försäkringsbolag. Hon brinner för kontakten med kunderna och för att hjälpa människor att hitta ett hem som känns rätt. Ida är en frisk fläkt och en trygg mäklare som alltid finns till hands för både säljare och köpare. Med sin expertis och sin sprudlande energi stöttar hon genom hela processen så att alla inblandade känner sig mer än tillfreds, innan dess är hon inte nöjd.

Telefon

0766 - 12 07 26

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.