Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Storkgatan 6G, Bagaregården

Ytsmart enrummare med bevarade detaljer i stabil förening

Välplanerad etta med brädgolv och ett fräscht, rymligt kök. I ett lugnt beläget område med spårvagnshållplats precis utanför, bor ni i detta hem med låg avgift där bredband är inkluderat.

Trivsam enrummare där tidstypiska detaljer så som brädgolv och djupa fönsternischer har bevarats. Den generösa takhöjden skänker tillsammans med genomgående ljusa ytskikt en härlig rymd i bostaden. Hemmets fräscha kök bjuder på många förvaringsutrymmen samt god plats åt matgrupp. Föreningen är välskött och tillhandahåller bland annat en härlig innergård och övernattningslägenhet att hyra för besök. Här bor ni nära stadspulsen med snabba kommunikationer till både Centrum, Korsvägen och expansiva Gamlestadstorget. I närheten finns all tänkbar daglig service så som mataffärer, restauranger och caféer. Ni finner även härliga grönområden och motionsspår kring Skatås och Delsjön. Detta är minst sagt ett behagligt boende som har allt man kan tänka sig och därtill ingår bredband i avgiften. Välkomna!

Översikt

  • Typ

    Bostadsrätt

  • Rum

    1 rum och kök

  • Boarea

    35.1 kvm

  • Avgift

    1 884 kr

  • Budstart

    Kontakta mäklaren

  • Våning

    1 av 3

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Delägare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

  • Typ

    Bostadsrätt
  • Antal rum

    1 rum och kök
  • Boarea

    35.1 kvm
    Baserad på Bostadsrättsföreningen.
  • Kommentar area

    Boarean är ett cirkavärde.
  • Våning

    1 av 3
  • Byggår

    1926
  • Förråd

    Källar- samt vindsförråd
  • TV/Bredband

    Telia
  • Lägenhetsnummer

    14 (Brf) / 1002 (LMV)
  • Tillträde

    Enligt överenskommelse.

Ekonomi

  • Avgift

    1 884 kr/mån
    Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, IP-telefoni (ej samtalskostnad).
  • Andel i föreningen

    0.78044%
  • Andelstal avgift

    0.78044%
  • Skattesats

    32.6%
  • Pantsatt

    Ja

Driftskostnader

  • El

    2 040 kr/år
  • Försäkring

    1 440 kr/år
  • Totalt

    3 480 kr/år
  • Personer i hushåll

    1
  • Kommentar

    Schablonberäknad.

Energi

  • Energideklaration

    2009-06-23
  • Energiprestanda

    124 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen välkomnar er med charmigt brädgolv och ljusa väggar, något som är genomgående för hela bostaden. Här finns mycket god plats för avhängning i två garderober och ni kan även möblera med byrå eller liknande.

KÖK
Hemmets rymliga kök är klassiskt inrett i vitt och här finns god förvaring i underskåp, lådor samt skafferi. Ljusgrått mosaikkakel harmoniserar med den ljusa bänkskivan och i övrigt vita inredningen. Ett stort fönster skänker ljus och här kan ni med enkelhet inreda med matgrupp. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt samt inbyggd mikro. 

ALLRUM
Vidare in i allrummet så fortsätter brädgolvet och de ljusa väggarna och här skänker ett fönster naturligt ljus. Rummet erbjuder plats åt soffgrupp, säng och annan möbel. Förvaring finner ni i en garderob med dubbeldörrar.

BADRUM
Badrummet har kaklade väggar i vitt med ljusblå inslag och på golvet ligger en ljusblå våtrumsmatta. Här finns toalett, handfat, spegelskåp och dusch. 

Förening

Förening

FÖRENINGEN
HSB Brf Omberg III är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 84 bostadsrätter och 8 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 1927.

FASTIGHETEN
Göteborg Bagaregården 18:3. Fastigheten byggdes 1926. Föreningen äger marken.

HEMSIDA
http://omberg3.se/

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns barnvagnsrum och en tvättstuga med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare samt torkrum. Det finns även en gästlägenhet (250kr/natt), ett övernattningsrum (150kr/natt) samt en samlingslokal för kalas eller dylikt som föreningens medlemmar kan hyra. Föreningen har även en fantastisk innergård med grillmöjligheter, utemöbler och lekplats.

PARKERING
Föreningen förfogar inte över några egna parkeringsplatser, men adressen är berättigad boendeparkering. För mer information se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV och bredband via Telia. Grundutbud av kabel-TV samt bredband ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljare, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa.

RENOVERINGAR
1991 Gjordes stamrenovering.
2006 Utfördes ett större underhållsarbete av taket.
2007 Genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen och de äldre stammarna i källaren byttes.
2008 Målades fasaden mot utsidan. Samma år gjordes även värmejusteringar på fastigheten, termostater till element sågs överoch cirkulationspump byttes.
2009 Energideklarerades fastigheten.
2009-2010 Renoverades gården.
2016 Installerades nytt inpasseringssystem.
2016 Renoverades trapphusen.

PÅGÅENDE/KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen håller nu på att slutföra en större renovering av tak och fasad som beräknas vara klart inom cirka en månad. Föreningen följer en underhållsplan och planerar inget större framöver.

EKONOMI
Föreningen har beslutat höja avgiften med 2% vid årsskiftet.

 

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse, 2017-10-10, samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Bagaregården

NATURNÄRA LUGN OCH ARKITEKTONISK CHARM
Några minuter från Göteborgs stadskärna ligger charmiga Bagaregården med sina villor, radhus och vackra landshövdingehus. Många av byggnaderna restes mellan 1915 och 1930, en tid som anses vara svensk arkitekturs guldålder. De välbevarade fastigheterna i trä och de snirkliga smågatorna inger en gammeldags och trivsam känsla som gör området omåttligt populärt. Bagaregården är känt för sina lummiga innergårdar och mysiga trädgårdar, så oavsett vilket boende du söker får du tillgång till grönska och utomhusaktiviteter. För dig som älskar att vistas i friska luften finns dessutom Delsjön nära beläget, ett stort område med motionsslingor och skogsmark. Lugnet och närheten till både natur och stadspuls gör Bagaregården attraktivt för människor i livets alla skeden. Här hittar du det mesta som behövs för livskvalitet i vardagen.

BEKVÄMLIGHETER RUNT HÖRNET
Redbergsplatsen och Olskrokstorget ligger alldeles i närheten och för boende i Bagaregården är det aldrig långt till mataffärer, restauranger och diverse småbutiker. Ica Kvantum finns vid Munkebäcksmotet när det är dags för storhandling. På sommaren kan du svalka dig med en glass från anrika Lejonet och Björnen och under vintern kan du mysa med en kopp the på något av stadsdelens caféer. I området hittar du även vårdcentral, apotek och kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För vänner av natur och frisk luft ligger rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstigar, naturreservat och den uppskattade motionscentralen Skatås. Om utomhusaktiviteter inte lockar hittar du ett flertal gym på kort avstånd. För dig som har barn i skolåldern finns många valmöjligheter. Örgryte/Härlanda har runt trettio kommunala och omkring tjugo enskilda förskolor för barn mellan ett och fem år. För elever i åldrarna sex till sexton finns nio kommunala och fem fristående grundskolor.

SMIDIGA FÖRBINDELSER
Till Göteborgs centrum tar du dig på bara några minuter, oavsett om du väljer bil, buss eller spårvagn. Från knutpunkten Redbergsplatsen går ett flertal spårvagnslinjer och busslinjer som tar dig vart du önskar. I närheten finns även hållplatserna Ejdergatan, Stockholmsgatan, Bagaregårdsgatan, Strömmensbergsstigen och Gustavsplatsen. Se Västtrafik.se för mer information om vilka förbindelser som passar just dig. Väljer du hellre bilen tar du dig enkelt ut på leden via Ånäsmotet eller Olskroken och för besökare finns flera parkeringar i området.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

  • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.