Västergatan 20

Annedal/Linnéstaden, Göteborg

Västergatan 20

Annedal/Linnéstaden, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

2 rum och kök

Boarea

62 kvm

Avgift

3 930 kr

Budstart

3 250 000 kr

Ansvarig Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

lina@reveny.se

Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Ljus hörntvåa med balkong på bästa cityläge

Annedal/Linnéstaden, Göteborg

Modernt och eftertraktat cityhem med mysig balkong. Välplanerad tvåa, möjlig trea, med renoverat kök samt stambytt och renoverat badrum.

Ta hissen upp till andra våningen och stig in i en modern och ljusskön bostad som genomsyras av ljusa ytskikt och härliga ljusinsläpp. Här bor ni i en väl tilltagen hörntvåa mitt i city med renoverat kök och badrum. Köket renoverades 2012 med stilfull köksinredning i vitt samt gott om plats för ett matbord för fyra personer. Hemmets stora vardagsrum har fönster åt två håll och här finns möjlighet att bygga till ett extra sovrum.

Boka visning

Vi finns på plats för att svara på alla dina frågor. Dessutom får du alltid med dig informativt material att bläddra i när du kommer hem. Fyll du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan för att boka in dig på en visning. Om du inte hittar en passande tid är det bara att kontakta oss. Vi gör alltid vårt bästa för att anpassa oss efter ditt schema.

Varmt välkommen!

Visning

Tisdag 24 oktober 17:30 - 18:00

Välj ankomsttid

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer
Ett fel uppstod på servern.

Tack för din anmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
2033 (Brf) / 1203 (LMV)
Rum
2 rum och kök
Boarea
62 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
2 av 7
Balkong
Ja
Hiss
Ja
Budstart
3 250 000 kr
Avgift
3 930 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV
Byggår
1975
Förråd
Källarförråd
TV / Data
Com hem, Bredbandsbolaget
Församling
Göteborgs Annedal
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse

Planritning

Planlösning
Alternativ planlösning

Driftskostnad

El
3 147 kr/år
Försäkring
2 204 kr/år
Totalt
5 351 kr/år

Energi

Energideklaration
2012-03-14
Energiprestanda
89 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av hemmets möblerbara hall med stilfullt parkettgolv och ljusmålade väggar. Hallen har gott om plats för avhängning och klädförvaring i tre garderober. 


KÖK
Bostaden stilfulla kök renoverades under 2012 och är inrett med modern köksinredning i vitt. Golvet är klätt med klinkerliknande laminat och väggarna är målade i vitt. Ovan den mörka laminatskivan sitter ett vitt kakel med inslag av rött och svart och belyses med infällda spotlights. Köket är utrustat med en kombinerad kyl/frys, spishäll, ugn, fläktkåpa samt diskmaskin. Ett stort fönster med stenskiva förser rummet med ljus och intill ryms ett matbord för fyra personer. Köket har gott om förvaringsutrymmen i flera köksskåp samt platsbyggda förvaringsskåp. 


VARDAGSRUM
Vardagsrummet är en given plats för umgänge och avkoppling. Ett ljust och harmoniskt rum i vinkel med stora fönsterpartier och en härlig balkong som är en trevlig förlängning av bostaden. Det vackra ljusflödet ihop med ljusa väggar förstärker känslan av rymd och den moderna interiören gör det enkelt att inreda personligt. Luftiga och lättmöblerade ytor ger många möbleringsmöjligheter och här ryms med lätthet en soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang.


BALKONG
Hemmets mysiga balkong har ett soligt läge och är belagd med trall för extra komfort. En perfekt plats för härliga sommardagar med plats för utemöbler och annan dekoration.


SOVRUM
Bostadens rofyllda sovrum har ljusmålade väggar och parkettgolv. Längs ena kortsidan av väggen finns fyra garderober i vitt. Här kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng, sängbord och annat möblemang. Ett fönster med stilfull fönsterbänk i sten förser rummet med ljus.


BADRUM
I anslutning till hallen ligger hemmets fräscha badrum som renoverades i samband med stambytet. Badrummet är klassiskt inrett med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasdörrar samt handdukstork. Badrummet är även installerat med vardagslyx i form kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Läs mer

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Västergatan 16-22 är en äkta bostadsrättsförening bestående av två flerbostadshus med totalt 148 bostadsrätter, 9 hyresrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen bildades 2006 och har adresserna Västergatan 16, 18, 20 & 22. Föreningen har del i södra Annedalsparkens Samfällighetsförening med andelstalet 47,79 och i Annedals Sopsugs Samfällighetsförening med andelstalet 3,82.


Föreningen disponerar 44 parkeringsplatser och har del i Södra Annedalsgaragens Samfällighet med andelstalet 10,939.


HEMSIDA
http://www.brfvastergatan.se/


FASTIGHETEN
Göteborg Annedal 7:12. Fastigheten bebyggdes 1975. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
HSB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. För underhåll av fastigheten anlitar föreningen Novo Fastighet och förvaltning.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
Trivsamma innergårdar med gräsytor, boulebana, sandlåda och parkbänkar. I föreningen finns också en tvättstuga i vardera hus. Andra gemensamma utrymmen i föreningen är föreningslokal, barnvagnsförråd, cykelparkering samt en gästlägenhet som medlemmarna kan hyra för 300 kr/natt.


PARKERING
Föreningen har del i Södra Annedalsgaragens Samfällighet och disponerar över 44 parkeringsplatser. Kostnaden för en parkeringsplats är cirka 975 kronor i månaden. I dagsläget (2017-09-22) är det 2 personer i kö. Primär Fastighetsförvaltning AB tillhandahåller två garage som är belägna på Brunnsgatan 1 och 3. För mer information kring kostnader och lediga platser, kontakta Primär på telnr: 031-709 10 00.


KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com hem samt fiberbredband via Bredbandsbolaget. Grundutbud av analoga kanaler ingår i månadsavgiften.


ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via IF försäkringsbolag.


GJORDA RENOVERINGAR
2008 Byttes fönster och balkongdörrar.
2009-2010 Byggdes 8 nya taklägenheter samt genomfördes ett stambyte och en renovering av badrummen. Under samma år renoverades trapphusen, installerades säkerhetsdörrar, monterades fyra nya hissar, byttes samtliga entrépartier samt taket i de nedre entréerna. Föreningen installerade också nya frånluftsfläktar med värmeåtervinning till värmepumpar.
2012 Renoverades tvättstugorna.
2015 Renoverades södergavlar samt genomfördes en OVK-besiktning i samtliga lägenheter och lokaler. Under samma år gjordes en 5-årsbesiktning i hissar, badrum och taklägenheter.
2016 Utfördes mindre förbättringar i cykelförrådet.
2017 Genomfördes dränering mot spåret utanför Västergatan 20-22 och en OVK av ventilationen utfördes. Samma år konverterades några av föreningens lokaler till 5 bostadsrätter som såldes under året.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inga planerade renoveringar i dagsläget.


EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-09-22).Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2017-09-22) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Lina Persson

Mäklare / Partner

Lina är en engagerad och erfaren mäklare som började i branschen år 2006. Hon är en social och glad tävlingsperson som brinner för relationer och mötet med människor. Dessutom tycker hon mycket om att inspireras av alla vackra hem som hon förmedlar. Innan hon fick upp ögonen för mäklaryrket och började studera på Malmö Högskola arbetade hon bland annat som receptionist. På tidigare arbetsplatser har Lina lyckats väl med sina förmedlingar och nu tar hon med den erfarenheten och kunskapen för att sälja i hela staden. Själv bor hon tillsammans med sin familj och två katter i ett hus en bit utanför Göteborg.

Telefon

0766 - 47 76 33

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.