Gärdesvägen 12C

Mölnlycke

Gärdesvägen 12C

Mölnlycke

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

5 rum och kök

Boarea

75.5 kvm

Biarea

35 kvm

Avgift

4 262 kr

Budstart

Kontakta mäklaren

Ansvarig Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

andreas@reveny.se

Mäklare

Jenny Raneryd

0766 - 10 88 18

jenny@reveny.se

Välplanerat radhus i familjärt område

Mölnlycke

Renoverat hem i mysigt villakvarter med centrum på bekvämt avstånd. Välplanerat radhus med renoverat badrum, stor tvättstuga och nybyggd altan.

I idylliska villakvarter med närhet till centrum ligger detta mysiga hem med sovrum på separat plan. Radhuset har under 2017 renoverats med nytt badrum, gästtoalett samt en stor tvättstuga. Bostaden har dessutom en stor uteplats med soligt läge som gör det möjligt att njuta av solen hela dagen där ni kan möblera med flera utemöbler. En fantastisk tillgång under årets varma dagar! Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning med plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för middagar med nära och kära. Här bor ni nära förskolor och skolor för alla åldrar. När det är dags för längre utflykter finns flera sjöar med promenadstråk och badplatser. Ett perfekt boende för er som söker ett barnvänligt och centralt hem. Här bor ni på kort promenadavstånd till busshållsplats med expressbuss som tar er till Göteborg på tio minuter.

Anmäl intresse

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig så fort som möjligt via mail eller telefon.

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer

Eventuellt meddelande till mäklaren

Ett fel uppstod på servern. Var vänlig kontakta oss på kontakt@reveny.se eller ring 031 - 761 00 11.

Tack för din intresseanmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
22-2046-1-11-5 (Brf)
Rum
5 rum och kök
Boarea
75.5 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Biarea
35 kvm (Säljarens information)
Boarean är ett cirkavärde. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 4 rum och kök.
Balkong
Två altaner
Avgift
4 262 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg avseende bredband tillkommer på 317 kr/mån.
Byggår
1957
TV / Data
TV och bredband via Telia
Skattesats
32.1
Tillträde
Enligt överenskommelse

Planritning

Planlösning entréplan
Planlösning övre plan
Planlösning källarplan

Driftskostnad

El
8 400 kr/år
Försäkring
4 024 kr/år
Totalt
12 424 kr/år
Personer i hushåll
4
Baserat på säljares uppgifter.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN


HALL
Ni välkomnas av den rymliga hallen som har gott om plats för avhängning och klädförvaring i tre vita garderober. Golvet är klätt med praktiskt klinkergolv med golvvärme och väggarna är klädda i vit tapet. I anslutning till entrén finner ni hemmets ena uteplats med plats för en stor utegrupp.


KÖK
Till vänster om hallen ligger hemmets mysiga kök som renoverats under 2017 och bjuder på gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Köksinredningen går i vitt med vitt kakel ovan bänkskivorna i laminat. Här finns en kombinerad kyl/frys, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin. Ett fönster ovan diskbänken skänker ljus. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i vitt. Intill köket finns gott om plats för ett större matbord.


VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket som skapar en social yta. Rummet har ett insynsskyddat läge mot bostadens baksida. Ett fönster och altandörrar i glas skänker rummet ljus och rymd. Golvet är klätt med ekparkett och väggarna är målade i vitt. Den stora ytan gör det möjligt att möblera med en större soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når ni hemmets stora altan.


ALTAN
Den nybyggda altanen har ett lugnt och insynsskyddat läge med sol från morgon till kväll. Här ryms flera utemöbler, grill och dekorationer. En perfekt plats att nyttja under sommarhalvåret! Altanen är byggd av kvalitativt Kalixvirke och här finns inbyggda lampor som skapar stämningsfull belysning. Här finns även en markis för solskydd.


ÖVRE PLAN


ÖVRE HALL
Den övre hallen välkomnar er med ljust parkettgolv och ljusa väggar. En garderobsvägg ger gott om plats för kläder och tillhörigheter. Från hallen når ni övre planets samtliga rum.


BADRUM
Bostadens badrum totalrenoverades 2017 och är smakfullt inrett med stilrena materialval. Här ligger ett grått klinkergolv och väggarna är kaklade i vitt. Badrummet har självklart behaglig golvvärme för frusna fötter och i taket sitter infällda spotlights. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, vägghängt spegelskåp med infälld belysning, dusch samt handdukstork. Här finns även ett vädringsfönster.


SOVRUM 1
Hemmets större sovrum har ett ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Här kan ni med enkelhet möblera med en dubbelsäng och övrigt möblemang.


SOVRUM 2
Mysigt rum med insynsskyddat läge mot trädgården. Här ligger ett ljust parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Här kan ni möblera med enkelsäng, skrivbord och övrigt möblemang.


SOVRUM 3
Vägg i vägg ligger hemmets tredje sovrum som likt övrigt sovrum har ett ljust parkettgolv som harmoniserar med vita väggar. Här ryms enkelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. Ett fönster med högt och insynsskyddat läge förser rummet med ljus.


KÄLLARPLAN

ALLRUM
Det stora allrummet har ett vackert brädgolv som harmoniserar med vitmålade väggar. Här finns två fönster och flera infällda spotlights i taket som skapar stämningsfull belysning. Rummet har gott om plats för exempelvis soffa med tillhörande möblemang.


TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Den väl tilltagna tvättstugan välkomnar er med automatisk belysning, perfekt när händerna är fulla! Tvättstugan byggdes 2017 och är klassiskt inredd med grått klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar. I taket sitter infällda spotlights som skänker gott om ljus. Här finns tvättmaskin, torktumlare och vask samt en praktisk arbetsbänk i grå laminat. Under trappan finner ni gott om extra förvaringsutrymme och ni har även en vägg bakom ett skynke med praktiska hyllor. Från tvättstugan når ni hemmets andra entré.


TOALETT
Nybyggd toalett inredd med grått klinkergolv med golvvärme och vitmålade väggar. Här finns toalett, handfat med kommod samt vägghängt spegelskåp.


ÖVRIGT
Bostaden har ett elektroniskt dörrlås som installerades 2017, ett praktiskt låssystem där inga nycklar behövs. Bostaden är dessutom installerad med larm från Verisure som kan övertas. Kostnad för larmtjänsten uppgår till ca 400 kr/mån.


 

Läs mer

Förening

FÖRENINGEN
HSB Brf Gärdet i Härryda är en äkta bostadsrättsförening bestående av två radhus med 15 bostadsrätter. 


FASTIGHETEN
Härryda Hulebäck 1:592. Fastigheterna byggdes 1957. Föreningen förvärvade fastigheten 1957.


FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.


GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns en gemensam gård samt lekplats, basketplan och skateboardramp. 


OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Som medlem åtar man sig att hjälpa till med gräsklippning av gemensamma ytor efter rullande schema. Föreningen anordnar även gemensam höst- och vårstädning. 


PARKERING
Föreningen förfogar över 15 st parkeringsplatser, varje bostadsrätt förfogar över en plats. Platsen kostar cirka 100kr i månaden.


TV/INTERNET
Kabel-TV och bredband via Telia. Basutbud av kabel-TV sam bredband ingår i avgiften.


ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, ca 455 kr för 2018. HSB tar ut en medlemsavgift om cirka 525 kronor.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos IF.


RENOVERINGAR
2015-2016 Genomfördes injustering av värmesystemet. Under året byggdes även lekplatsen om.
Föreningen har dränerat fastigheterna samt genomfört relining av rören.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en långtgående underhållsplan och planerar att till våren måla fasaden samt renovera och byta fönster.


EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-10-18).
 


Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2017-10-18), samt föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Mölnlycke

EXPANSIV OCH NATURNÄRA ORT MED NÄRHET TILL GÖTEBORG
Mölnlycke är en populär ort en mil sydost om Göteborg. Orten präglas av vackra grönområden, sjöar och naturreservat. Mölnlycke är från början en ort med historik från fabriksindustrin samt handelsträdgårdar. Orten har sedan många år expanderats och är idag en växande ort med pendlingsavstånd till Göteborg.


I NÄRHETEN
I Mölnlycke har ni allt ni behöver för en bekväm vardag. I Mölnlycke centrum ligger flertalet matbutiker, klädaffärer, caféer, restauranger samt offentlig service. Mölnlycke berikas även med ett engagerat kulturhus med olika aktiviteter för alla åldrar och i kommunen finns ett rikt utbud av idrottsföreningar. För den naturintresserade finns Rådasjöns vackra naturreservat och Finnsjöns friluftsområde att njuta av. Orten har dessutom flera badplatser att tillgå.
Kommunen har flera skolor och ni som har barn i skolålderns har flera alternativ att välja mellan. I kommunen finns även Hulebäcksgymnasiet som är ett populärt gymnasium som även lockar elever från grannkommunerna. 


KOMMUNIKATIONER
Från Mölnlycke tar ni er till Göteborgs stadskärna på kort tid med buss eller tåg. Mölnlycke ligger även lättillgängligt i anslutning till riksväg 40 med kort pendlingsavstånd till Göteborg. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar just er.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Andreas Knutson

Mäklare / Grundare

Sedan år 2003 har Andreas samlat på sig yrkeserfarenheter och värdefull kunskap från tre av landets större mäklarbyråer. Under fem år, innan det blev dags att starta Reveny, var han och Jenny franchisetagare och ansvariga för hela verksamheten på en byrå i Göteborg. Andreas har bred erfarenhet inom det juridiska och ekonomiska området och är rustad för alla tänkbara situationer som kan uppkomma under en förmedling. Han är en trygg person med stort engagemang som brinner för att överträffa förväntningar hos både kunder och medarbetare.

Telefon

0766 - 10 88 19

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.