Monsungatan 32

Eriksberg, Göteborg

Monsungatan 32

Eriksberg, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

2 rum och kök

Boarea

54 kvm

Avgift

2 176 kr

Budstart

Kontakta mäklaren

Ansvarig Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

lina@reveny.se

Öppen, tidsenlig tvårummare med fantastisk terrass om ca 17 kvm

Eriksberg, Göteborg

Trivsam tvåa högt upp i huset med en väl tilltagen, solig terrass. Här bor ni granne med vattnet i en stabil brf med låg avgift!

Kliv in i denna fräscha tvårummare och möts av den öppna atmosfären. Här bor ni högt upp i huset med en mycket stor, solfylld terrass som blir en naturlig förlängning av bostaden och skänker luftig känsla till hemmet. Terrassen rymmer flera utemöbler och grill så ni kan njuta av många mysiga kvällar. Hemmets rymliga badrum går i stilfulla materialval och här finns även vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum och därtill en walk in closet. I området finns flera matbutiker, restauranger, caféer och annan alldaglig service. Här bor ni med gångavstånd till populära kajpromenaden i en solid brf där fiberbredband ingår i den låga avgiften. Välkomna till ett trevligt och praktiskt hem att trivas i!

Anmäl intresse

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig så fort som möjligt via mail eller telefon.

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer

Eventuellt meddelande till mäklaren

Ett fel uppstod på servern. Var vänlig kontakta oss på kontakt@reveny.se eller ring 031 - 761 00 11.

Tack för din intresseanmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
32 (Brf) / 1605 (LMV)
Rum
2 rum och kök
Boarea
54 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
6 av 7
Balkong
Terrass
Hiss
Ja
Avgift
2 176 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Kabel-TV, Fiberbredband. Vatten samt hushållsel debiteras av föreningen. En obligatorisk kostnad om 34kr/mån avseende kallvatten ingår.
Byggår
2013-2014
Förråd
Källarförråd
TV / Data
Kabel-TV och Fiberbredband via Telia Triple Play.
Församling
Lundby
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Planritning

Driftskostnad

Vatten/Avlopp
1 800 kr/år
Försäkring
1 440 kr/år
Totalt
3 240 kr/år
Personer i hushåll
1
Enligt säljarens uppgifter.

Energi

Energideklaration
2015-11-03
Energiprestanda
63 kWh/m2 och år
Energiklass
C

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av bostadens rymliga och ljusa hall där det innanför entrédörren ligger ljus ekparkett på golvet som harmoniserar med vitmålade väggar, något som är genomgående för hela bostaden. Här finns en hatthylla för avhängning och en garderob åt ytterligare förvaring.


KÖK
Köket har en öppen och trevlig planlösning mot vardagsrummet som bjuder in till mingel. Köksinredningen är vit och bryts av snyggt mot det svarta kaklet ovan den mörka bänkskivan. Utgången till hemmets terrass skänker ljus och rymd till köket. Här finns kombinerad rostfri kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. 


VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum som har plats åt såväl matgrupp som soffa, soffbord och mediamöbel. Två stora fönster med djupa fönsternischer i kombination med den öppna planlösningen gör att rummet känns väldigt luftigt och blir en trivsam plats att vistas på. Vitmålade väggar gör det enkelt att inreda personligt.


TERRASS
Hemmets terrass är väl tilltagen och här finns möjlighet att möblera med loungemöbler och grill. Detta blir en naturlig plats att nyttja under vår- och sommarhalvåret, inte minst då solen ligger på från tidig förmiddag till sen kväll. Terrassen blir en naturlig förlängning av bostaden som skänker ljus.


SOVRUM
Sovrummet har god plats åt dubbelsäng och sängbord, härifrån når ni också hemmets walk in closet där ni finner mycket god förvaring. Därtill finns tre garderober för ytterligare tillhörigheter. Likt bostadens övriga rum är golvet klätt i ljus ekparkett och väggarna är vitmålade och här finns även ett fönster som skänker naturligt ljus.


BADRUM
Fräscht, helkaklat badrum med tidsenliga materialval. Golvet är klätt i mörkgrå klinker och väggarna är helkaklade i vitt. Här finns toalett, handfat med kommod, spegel med belysning samt dusch med vikbara väggar i glas. Här finner ni vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovan.

Läs mer

Förening

FÖRENINGEN
Brf Compagniet är en äkta bostadsrättsförening bestående av två flerbostadshus med totalt 120 bostadsrätter samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2010. Adresser i föreningen är Monsungatan 22-36.


FASTIGHETEN
Göteborg Sannegården 66:1. Fastigheten byggdes 2013-2014. Föreningen förvärvade fastigheten 2012. Föreningen äger marken.


HEMSIDA
www.brfcompagniet.se


FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.


GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd samt rullstolsförråd. Extra källarförråd finns att hyra till en kostnad om 700kr/kvm och år. Föreningen har även en mysig innergård med lekplats.


PARKERING
Föreningen förfogar över 41 parkeringsplatser i ett garage under fastigheten som kan hyras till en kostnad om cirka 1000 kronor i månaden. I dagsläget (2017-10-06) är det kö till samtliga parkeringsplatser, för mer information se www.sbc.se. Föreningen har även andel i i en samfällighet med 36 parkeringsplatser i Eriksbergsdockans garage som kan hyras till en kostnad om cirka 900 kronor i månaden. I dagsläget (2017-10-06) finns ledig plats. För mer information kring parkering se: http://portal.brfcompagniet.se/parkering/.


För mer information om parkeringsplatserna vid Erikbergsdockans garage kontakta Åsa Pettersson på:
Telefon: 08-556 306 70
Epost: Asa.Pettersson@apcoa.se / apcoa@europark.se


KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV och fiberband via Telia Triple Play. Kabel-TV, FiberLan om 10 Mbit/s samt IP-telefoni (ej samtalskostnad) ingår i avgiften.


ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Folksam. Byggfelsförsäkring är tecknad hos Gar-Bo försäkrings AB.


RENOVERINGAR
2015 Genomfördes 2-årsbesiktning av fastigheten. Samma år energideklarerades fastigheten.
2016 Antogs nya Stadgar.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en långtgående underhållsplan. Föreningen har inga planerade renoveringar.


EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-10-06).


 


Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse, 2017-10-06, samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Eriksberg

MODERN OCH VATTENNÄRA STADSDEL
Området är från början ett industri- och varvsområde som de senare åren har kommit att bli ett populärt bostadsområde med många stilrena nybyggnationer, blandat med äldre landshövdingehus längre upp i övre delarna av Eriksberg. Innan bostadshusen uppfördes hölls flera stora konserter under slutet på 1900-talet och scenerna i området har bland annat gästats av Michael Jackson och Madonna. Nu är stadsdelen ett av Göteborgs mest moderna och attraktiva bostadsområden. Fortfarande finns minnen kvar från varvstiden, bland annat den välkända bockkvarnen som är ett av stadens landmärken. Det vattennära läget, de fina kajerna, utvecklingsplanerna för Älvstranden och närheten till innerstaden gör att områdets popularitet bara växer.


I NÄRHETEN
En stor tillgång i området är torrdockans kajer och bryggor med restauranger, uteserveringar och kaféer. Strandremsan kompletteras perfekt med den gröna och härliga Färjenäsparken med sina lekplatser, utegym och stora grönytor. Utöver parken finns flera mindre grönområden, en fin kontrast till de moderna husen och vattnet. I Eriksberg finns ett flertal matbutiker, småbutiker, bank, systembolag, vårdcentral och andra bekvämligheter som behövs för en enkel och behaglig vardag. För dig som har barn i skolåldern finns skolor i alla stadier i området.


KOMMUNIKATIONER
Vid Eriksbergs Färjeläge går båtar över kanalen till andra sidan älven. Du kan också ta båten vid Lindholmen till Rosenlund. För dig som hellre väljer buss finns flera hållplatser i området. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar just dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Ida Goding

Mäklare / Partner

Ida har arbetat i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade hon flera år som säljare på ett försäkringsbolag. Hon brinner för kontakten med kunderna och för att hjälpa människor att hitta ett hem som känns rätt. Ida är en frisk fläkt och en trygg mäklare som alltid finns till hands för både säljare och köpare. Med sin expertis och sin sprudlande energi stöttar hon genom hela processen så att alla inblandade känner sig mer än tillfreds, innan dess är hon inte nöjd.

Telefon

0766 - 12 07 26

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.