Sankt Pauligatan 27D

Lunden, Göteborg

Sankt Pauligatan 27D

Lunden, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

3 rum och kök

Boarea

71 kvm

Avgift

4 518 kr

Budstart

Kontakta mäklaren

Ansvarig Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

lina@reveny.se

Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Kommande försäljning

Högt belägen genomgångstrea i charmigt landshövdingehus

Lunden, Göteborg

Välplanerat landshövdingehem högst upp i huset. Ljus genomgångstrea med välbevarad charm i stabil förening med balkongplaner.

Högst upp i huset ligger detta ljuvliga hem som präglas av härliga ljusinsläpp. Bostaden har bevarade detaljer som tidstypiska garderober, gjutjärnsradiatorer och spröjsade fönster. Det stilfulla köket är klassiskt inrett med vit köksinredning och här finns gott om förvaringsutrymmen samt plats för matbord. Bostadens två sovrum har vacker mörkbetsad ekparkett och ljusa väggar som gör det enkelt att inreda snyggt. Det helkaklade badrummet är stambytt och utrustat med vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i form av garderober samt två klädkammare. I gemytliga Lunden bor ni med närhet till mataffärer, restauranger, mysiga caféer och småbutiker. Goda kommunikationer tar er in till city på nolltid och lockar naturen ligger Skatås och Delsjöområdet med vackra promenadstråk och motionsslingor inom bekvämt avstånd.

Anmäl intresse

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig så fort som möjligt via mail eller telefon.

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer

Eventuellt meddelande till mäklaren

Ett fel uppstod på servern. Var vänlig kontakta oss på kontakt@reveny.se eller ring 031 - 761 00 11.

Tack för din intresseanmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
13 (Brf) / 1201 (LMV)
Rum
3 rum och kök
Boarea
71 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
3 av 3
Hiss
Nej
Avgift
4 518 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV
Byggår
1931
Förråd
Vindsförråd
TV / Data
Com hem
Församling
Göteborgs S:t Pauli
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse

Planritning

Planlösning
Planlösning med eventuell balkong

Driftskostnad

El
2 349 kr/år
Försäkring
1 800 kr/år
Totalt
4 149 kr/år
Personer i hushåll
2
Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

Energideklaration
2009-04-02
Energiprestanda
143 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av bostadens stora hall som har gott om plats för avhängning och hallmöbler. Golvet är klätt med ekparkett och väggarna är klädda i en ljusmönstrad tapet. Två rymliga klädkammare med praktisk inredning ger gott om plats för kläder och tillhörigheter. 


VARDAGSRUM
Det rymliga och insynsskyddade vardagsrummet har ekparkett som harmoniserar med ljusa väggar. Ett stort fönsterparti skänker rummet ett härligt ljusinsläpp och utanför har ni en fin utsikt att vila ögonen på. Vardagsrummet kan med enkelhet möbleras med större soffgrupp, matbord och övrigt möblemang.


KÖK
Hemmets stilrena kök är smakfullt inrett i vitt med grått kakel ovan den mörka bänkskivan i laminat. Här finner ni gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen och intill fönstret finner ett matbord sin naturliga plats. Köket är utrustat med en kombinerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläktkåpa samt diskmaskin. Köket har ekparkett, ljusa väggar samt en dekorativ fondtapet med blommigt mönster. 


SOVRUM 1
Mysigt sovrum med rofyllt läge mot föreningens innergård. Här ligger ett vackert mörkbetsat parkettgolv som harmoniserar med ljusa väggar. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och övrigt möblemang. Klädförvaring finner ni i en inbyggd garderob i tidsenlig stil.


SOVRUM 2
Sovrum med lugnt och rofyllt gårdsläge. Rummet har mörkbetsat parkettgolv, ljusa väggar och här finns också plats för dubbelsäng. En inbyggd garderob skänker utrymme för kläder och tillhörigheter.


BADRUM
I anslutning till kök och hall ligger hemmets stambytta badrum som renoverades 2007. Badrummet är inrett med svart klinkergolv och helkaklade väggar i beige ton. Här finns en vägghängd toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt handdukstork. Badrummet är även installerat med golvvärme för frusna fötter samt vardagslyx i form av tvättmaskin och torktumlare. I taket sitter infällda spotlights.

Läs mer

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Sankt Pauli 27 är en äkta bostadsrättsförening bestående ett flerbostadshus med totalt 16 bostadsrätter samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen har adresserna Sankt Pauligatan 27 A-E. Föreningen bildades 2004.


FASTIGHETEN
Göteborg Lunden 1:5. Fastigheten byggdes 1931. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
HSB sköter föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en mysig innergård med utemöbler, grillmöjligheter samt cykelparkering. I föreningen finns också en tvättstuga belägen i källaren av huset som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkrum.


PARKERING
Föreningen förfogar över 12 parkeringsplatser mot Sankt Pauligatan och Lundgatan. De parkeringsplatser som är belägna mot Sankt Pauligatan kostar cirka 450 kr/mån och de som ligger mot Lundgatan kostar cirka 350 kr/mån. I dagsläget finns det inga lediga platser men det är heller ingen kö (2017-11-29).


KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com Hem eller Bredbandsbolaget. Grundutbud av kabel-TV ingår i månadsavgiften.


ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Moderna Försäkringar .


GJORDA RENOVERINGAR
1981 Genomfördes en ROT-renovering som innefattade stambyte, ny fasadpanel, tilläggsisolering samt fönsterbyte.
2007 Renoverades badrummen.
2009 Energideklarerades fastigheten samt genomfördes en OVK-besiktning.
2010 Uppfräschning av tvättstugan som också fick ny avfuktningsanläggning. I samband med detta tillkom även ett torkrum.
2013 Genomfördes en totalrenovering av fasaden. I samband med detta målades portar, byttes utebelysningen, lagades och målades sockeln på huset samt rensades hängrännor och stuprör. Under samma år utfördes den årliga besiktningen och genomgången av brandsläckarutrustningen.
2014 Lagades porttelefoner, genomfördes en genomgång av brandsläckare samt installerades ny belysning med automatfunktion i sophuset.
2016 Renoverades trapphus, källare samt förvaringsutrymmen och OVK-besiktning genomfördes. Under samma år förnyades föreningens stadgar.
2017 Besiktigades tak och fönster.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inga större underhållsarbeten inplanerade under de närmaste åren. Föreningen planerar att bygga balkonger, inga vidare beslut tagna i dagsläget.


EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.


Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2017-11-29) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Lunden

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Lina Persson

Mäklare / Partner

Lina är en engagerad och erfaren mäklare som började i branschen år 2006. Hon är en social och glad tävlingsperson som brinner för relationer och mötet med människor. Dessutom tycker hon mycket om att inspireras av alla vackra hem som hon förmedlar. Innan hon fick upp ögonen för mäklaryrket och började studera på Malmö Högskola arbetade hon bland annat som receptionist. På tidigare arbetsplatser har Lina lyckats väl med sina förmedlingar och nu tar hon med den erfarenheten och kunskapen för att sälja i hela staden. Själv bor hon tillsammans med sin familj och två katter i ett hus en bit utanför Göteborg.

Telefon

0766 - 47 76 33

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.