Stampgatan 68A

Stampen, Göteborg

Stampgatan 68A

Stampen, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

3 rum och kök

Boarea

92.3 kvm

Avgift

4 425 kr

Budstart

4 650 000 kr

Ansvarig Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

lina@reveny.se

Tidsenlig, helrenoverad citytrea med inglasad balkong

Stampen, Göteborg

Trerummare med inglasad balkong på populär cityadress. Här bor ni trivsamt i en omsorgsfullt renoverad bostad med stilfulla materialval. Därtill vardagslyx i form av två helkaklade badrum. Möjlig fyra.

Kliv in i en luftig citytrea och möts av tidstypiska materialval och härlig rymd. Hemmet har genomgått en smakfull renovering 2014/2015 och har flytande, vitlaserad ekparkett som harmoniserar med den genomgående ljusa färgsättningen. Bostaden bjuder på flera fönster så många av rummen skänks naturligt ljusinsläpp och den inglasade balkongen blir som ett extra rum och kan nyttjas året runt tack vare inglasningen. Ni bor bekvämt med två helkaklade badrum och ett välutrustat kök med kvalitativa vitvaror från Siemens. Bostaden bjuder också på goda förvaringsutrymmen och inte minst i hemmets walk in closet. Här bor ni både med utmärkta kommunikationer och alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd som mataffärer, restauranger och offentlig service. Välkomna!

Anmäl intresse

Är du intresserad? Gör en intresseanmälan så kontaktar mäklaren dig så fort som möjligt via mail eller telefon.

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer

Eventuellt meddelande till mäklaren

Ett fel uppstod på servern. Var vänlig kontakta oss på kontakt@reveny.se eller ring 031 - 761 00 11.

Tack för din intresseanmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
072-2 (Brf) / 1202 (LMV)
Rum
3 rum och kök
Boarea
92.3 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 4 rum och kök.
Våning
3 av 7
Balkong
Inglasad balkong
Hiss
Ja
Budstart
4 650 000 kr
Avgift
4 425 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV.
Byggår
1985
Förråd
Källarförråd
TV / Data
Com hem
Församling
Göteborgs S:t Pauli
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Planritning

Planlösning
Alternativ planlösning

Driftskostnad

El
3 500 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
Totalt
5 900 kr/år
Personer i hushåll
3
Enligt säljarens uppgifter.

Energi

Energideklaration
2009-02-09
Energiprestanda
93 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen välkomnar er med vitlaserad ek på golvet vilket är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är vita med en mönstrad fondtapet från Mimou som bryter av. Avhängning finner ni till vänster och hallen har även mycket god plats för en större möbel till kläder och andra tillhörigheter. Ytterligare förvaring finner ni i hemmets walk in closet som nås härifrån.


WALK IN CLOSET
Hemmets rymliga walk in closet är inredd med praktisk klädstång och en garderob. Här finns gott om utrymme till förvaring.


BADRUM 1
Ett av bostadens helkaklade badrum nås direkt från hallen. Golvet är klätt i svart klinker och väggarna är kaklade i vitt. Bakom toaletten sitter svart mönstrat kakel för snygg kontrast. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, badkar, infälld spegel med belysning samt handdukstork. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens samt två vägghängda skåp till förvaring.


SOVRUM 1
Ni kliver in i det första sovrummet via svarta pardörrar med glas och möts av härligt ljus som skänks från fönstren och utgången till balkongen. Sovrummet är stort och rymmer med enkelhet dubbelsäng och annan möbel. Mycket god förvaring till kläder och andra tillhörigheter finner ni i en platsbyggd, smart förvaringslösning med upphängningsmöjligheter och många lådor.


BALKONG
Balkongen har ett fritt och trivsamt läge och blir en härlig tillflyktsort när som på året tack vare inglasningen och behaglig infravärme. Plats för utemöbler finns och golvet är belagt med trall. Här ges ni tillfälle att njuta av mysiga dagar och kvällar.


BADRUM 2
Hemmets andra badrum är även det helkaklat, golvet går i en gråbrun ton och väggarna är vita. En sektion i duschen har klätts i tidsenlig mosaik och ytan ovan handfatet likaså, vilket kontrasterar snyggt mot de vita väggarna. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, dusch, spegel med belysning samt handdukstork.


SOVRUM 2
Bostadens andra sovrum är luftigt och ett fönster skänker ljus. Väggarna är vita med en mönstrad fondtapet från Mr. Mighetto och golvet är klätt i vitlaserad ek. Sovrummet erbjuder plats åt dubbelsäng och exempelvis en byrå. Här finns även en praktiskt inredd garderobsvägg med skjutdörrar från Elfa.


VARDAGSRUM
Vardagsrummet har ett härligt gavelläge med generöst ljusinsläpp och här finns mycket god plats åt soffa och soffbord. Ni har en neutral bas att inreda efter då väggarna är vitmålade och ekgolvet löper vidare från de andra rummen.


KÖK
Det välutrustade köket är smakfullt renoverat 2015 i stilrena materialval. Högblank, vit köksinredning matchas snyggt med en massiv bänkskiva i valnöt. Ovan bänkskivan sitter infällda spotlights och ett snyggt stänkskydd med bakomliggande tapet från Mimou. Det bjuds på mycket goda förvaringsutrymmen i lådor och skåp och köket har dessutom utrustats med extra bred induktionshäll. Här finns även inbyggd varmluftsugn, diskmaskin, fläkt samt inbyggd mikro. Kyl och frys är i fullhöjd och dessa är utrustade med kran för kallvatten samt ismaskin.

Läs mer

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Breintenfeld är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 109 bostadsrätter samt två hyresrätter. Föreningen har adresserna Stampgatan 62-68 B. Föreningen bildades 1983.


HEMSIDA
www.breitenfeld.se


FASTIGHETEN
Göteborg Stampen 13:36. Fastigheten byggdes 1985. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
Förenings ekonomiska förvaltning sköts av Dahlsjös Affärs och Fastighetsbyrå AB.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga, samlingslokal, bastu, ett övernattningsrum med fyra bäddar samt en gemensam innergård.


PARKERING
Föreningen har ett garage under fastigheten med 51 fasta platser samt en plats för dygnshyra. Kostnaden är cirka 500 kronor i månaden för fasta platser samt cirka 50 kronor/dygn för tillfällig parkering i max 1 vecka. I dagsläget (2017-10-24) är det kö till samtliga garageplatser. Det finns även ett separat utrymme för motorcyklar. En mc-plats kostar cirka 100 kronor i månaden, separat kö.


För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.


KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem och fiberbredband med öppet fiber, se länk för alternativa leverantörer: https://www.oppenfiber.se/tjanster. Grundutbud kabel-TV ingår i avgiften.


ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.


RENOVERINGAR
2009 Energideklarerades fastigheten. Under samma år genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen med vidtagande åtgärder.
2010 Målades taket om.
2012 Byttes låssystem samt installerades porttelefon med videokamera. Under samma år genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen, renoverades garagetaken och hissarna reparerades.
2013 Installerades en passerbricka till garaget.
2014 Utfördes en OVK-besiktning av ventilationen med godkänt resultat. Under samma år installerades ny torktumlare i tvättstugan vid uppgång 68A, ny mangel vid uppgång 66 samt installerades nytt aggregat i bastun. Det har även utförts underhåll av låssystemet och grannföreningen Brf Friggaboden har under året satt upp en grind mot föreningen där boende har möjlighet att köpa en bricka och passera grinden.
2015 Påbörjades en omfattande renovering av innergården samt garagetaket.
2016 Totalrenoverades hissen vid uppgång 68A, färdigställdes garagetaket samt avlutades den omfattande gårdsrenoveringen. Under samma år installerades fiber i fastigheten.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen renoverar hissarna löpande, tar en hiss per år. Föreningen planerar att renovera insidan av garaget under 2018. Inga vidare beslut tagna i dagläget.


EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-10-24).Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2017-10-24) samt från föreningens hemsida, årsredovisning samt stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera de uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Stampen

URBAN PULS MITT I STADEN
Stampen är ett av Göteborgs mest centrala områden som ligger alldeles öster om stadens centralstation. Stadsdelen är inringad av vatten med Vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och Göta älv i norr. Odinsgatan och Friggagatan är områdets huvudstråk och här trängs kvartersbebyggelse med kontor och bostäder. Här bor du granne med hela centrum och allt som staden har att erbjuda. Kultur, shopping, nattliv, restauranger och underhållning. Områdes historia sträcker sig ända bak till 1600-talet. Här fanns små landerier, industrier samt flera sociala inrättningar som fattighus och tukthus för kvinnor. Stampen fick sitt namn från en oljestamp som anlades här vid början av 1700-talet. Den senast tiden har stadsdelen fräschats upp och blivit populär och urban. Alléer har planterats, gator har lagts om och nya bostadshus har rests.


I OMRÅDET
I området finns några små grönområden och naturområden vid kanalerna och i närheten ligger den vackra och omtyckta 1800-talsparken Trädgårdsföreningen. Alldeles intill stadsdelen finns nya Ullevi och om du fortsätter på Skånegatan kommer du snart till Scandinavium, Världskulturmuseet, Universum och Liseberg. En av Göteborgs största biografer, Bergakungen, finns också i närheten. I kvarteret finns flera matbutiker, restauranger, bowlinghall, gym och kaféer, så du har aldrig långt till bekvämligheter som förenklar för dig i din vardag. Dessutom ligger både centrum och Olskroken i närheten, med ännu fler matbutiker och faciliteter. Området hör till Centrums Stadsdelsförvaltning och för dig som har barn i skolåldern finns ett stort antal grundskolor och förskolor här.


KOMMUNIKATIONER
I Stampen bor du så nära Göteborgs citypuls som du bara kan, med centralstationen och goda kommunikationer på nära avstånd. Några minuter till fots tar dig till stadens mest centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Ida Goding

Mäklare / Partner

Ida har arbetat i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade hon flera år som säljare på ett försäkringsbolag. Hon brinner för kontakten med kunderna och för att hjälpa människor att hitta ett hem som känns rätt. Ida är en frisk fläkt och en trygg mäklare som alltid finns till hands för både säljare och köpare. Med sin expertis och sin sprudlande energi stöttar hon genom hela processen så att alla inblandade känner sig mer än tillfreds, innan dess är hon inte nöjd.

Telefon

0766 - 12 07 26

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.