Sixten Camps gata 12

Nya Gårda, Göteborg

Sixten Camps gata 12

Nya Gårda, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

3 rum och kök

Boarea

87 kvm

Avgift

4 229 kr

Budstart

3 950 000 kr

Ansvarig Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Mäklare

Jazmine Ohgami

0766 - 47 76 36

jazmine@reveny.se

Öppen citytrea med två balkonger och social planlösning

Nya Gårda, Göteborg

Ljus genomgångstrea på populär adress med bästa cityläge. Välplanerat hem med öppen, social planlösning och två balkonger i stabil förening.

Välkomna till en öppen och ljus trea nära stadens puls. Här bor ni med två rymliga balkonger, varav en är inglasad, där ni ges tillfälle att njuta av solen från morgon till kväll. Ett citynära boende med väldisponerade kvadratmetrar och stora, härliga fönster i två väderstreck. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och social och ni erbjuds mycket god plats för matbord och övrigt möblemang. De många förvaringsmöjligheterna och den luftiga atmosfären gör detta till ett bekvämt och praktiskt boende som dessutom har närhet till allt. I Nya Gårda bor ni både centralt och avskilt, med promenadavstånd till centrum. I närheten finns bekvämligheter som mataffärer, shopping, restauranger och offentlig service. Ett modernt och komfortabelt hem nära stadskärnan!

Boka visning

Vi finns på plats för att svara på alla dina frågor. Dessutom får du alltid med dig informativt material att bläddra i när du kommer hem. Fyll du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan för att boka in dig på en visning. Om du inte hittar en passande tid är det bara att kontakta oss. Vi gör alltid vårt bästa för att anpassa oss efter ditt schema.

Varmt välkommen!

Visning

Söndag 19 november 13:30 - 14:00

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer
Ett fel uppstod på servern.

Tack för din anmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
6552 (Brf) / 1402 (LMV)
Rum
3 rum och kök
Boarea
87 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
5 av 7
Balkong
Två balkonger
Hiss
Ja
Budstart
3 950 000 kr
Avgift
4 229 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg.
Byggår
2009
Förråd
Källarförråd
TV / Data
Kabel-TV via Canal Digital. Fiberanslutning via Gothnet/Itux.
Församling
Domkyrkoförs. i Göteborg
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Planritning

Driftskostnad

El
2 000 kr/år
Försäkring
2 628 kr/år
Totalt
4 628 kr/år
Personer i hushåll
3
Enligt säljarens uppgifter.

Energi

Energideklaration
2011-02-25
Energiprestanda
79 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen är öppen och ljus tack vare hemmets alla fönster. Den luftiga ytan skänker rymd och här finns en garderob med dubbeldörrar åt förvaring. Det finns även plats för övrigt möblemang, hatthylla och helspegel. Väggarna är vitmålade och golvet är i ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.


KÖK
Hemmets mysiga, öppna kök har ett rofyllt läge och social planlösning mot vardagsrummet. Mycket stora fönster ger härligt ljus och härifrån når ni också hemmets inglasade balkong som blir som ett extra rum. Köket har samma ekparkett som övriga rum i bostaden och väggarna är vitmålade. Köksinredningen är i ek och ovan den mörkgrå bänkskivan sitter vitt kakel. Gott om förvaringsutrymmen finns i många lådor och skåp. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt fläktkåpa. Här finns även en praktisk och snygg köksö som fungerar både som bord och arbetsyta. 


VARDAGSRUM
Även vardagsrummet skänks rikligt med ljus från de stora fönsterpartierna och från den inglasade balkongen. Ekparketten och de ljusa väggarna skänker rymd till rummet och ger er möjlighet att inreda personligt. Rummet erbjuder plats för matbord, soffgrupp och soffbord. 


KLÄDKAMMARE
Klädkammaren finner ni i anslutning till kök/vardagsrum och denna är utrustad med väggfasta hyllor samt städskåp. Ni erbjuds bra förvaring till både kläder och andra tillhörigheter. 


BALKONG 1
Hemmets rymliga, inglasade balkong med ett lugnt läge nås från vardagsrummet och erbjuder mycket god plats för utemöbler. Golvet är belagt med trall och här kan ni njuta av sköna soltimmar från morgon till kväll.


SOVRUM 1
Hemmets ena sovrum nås direkt från hallen. Rummet har ett lugnt läge in mot gården och ett stort fönster skänker härligt ljus. Förvaring finner ni i två garderober och här finns plats för dubbelsäng och sängbord. 


SOVRUM 2
Bostadens andra sovrum har ljusa, tapetserade väggar varav en vägg klätts med fondtapet. Ett fönster och dubbeldörrarna till balkongen skänker ljus och bidrar till luftig atmosfär. Rummet är rymligt och här kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng  och exempelvis ett skrivbord. Förvaring finns i två vita garderober.


BALKONG 2
Den andra balkongen nås från ett av sovrummen via pardörrar i glas och har ett lugnt läge mot föreningens innergård. Då den är rymlig finns god plats åt möbler även här. 


BADRUM
Hemmets badrum har mörkgrått klinkergolv med behaglig golvvärme och helkaklade, ljusa väggar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan samt ett överskåp till förvaring. Badrummet är även utrustat med toalett, handfat, handdukstork, spegelskåp med belysning samt dusch med vikbara glasväggar.

Läs mer

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Trådbussen är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 59 bostadsrätter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2007 och har adresserna Sixten Camps gata 10, 12 och 14.


Föreningen är delaktig i Samfälligheten Venus Norra. Fastigheten innehar en andel på 18,45% i gemensamhetsanläggningen Göteborg Gårda GA:6 Gemensamhetsanläggningen avser den gemensamma gårdsanläggningen med miljöstation. Fastigheten innehar andel på 17,66% i gemensamhetsanläggningen Göteborg Gårda GA:7. Gemensamhetsanläggningen avser det för kvarteret gemensamma källargaraget och innebär att föreningen disponerar 38 st parkeringsplatser i intilliggande garage. De båda gemensamhetsanläggningarna förvaltas av Samfälligheten Venus Norra.


FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:5. Fastigheten bebyggdes 2009. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
Riksbyggen sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam innergård med utemöbler och grill. I föreningen finns också en övernattningslägenhet, ett styrelserum med intilliggande wc och dusch, cykelförråd samt barnvagnsrum.


Föreningen har även 6 extra förråd för uthyrning. Kostnaden för ett sådant förråd är cirka 200 kronor i månaden. Separat kölista.


PARKERING
Föreningen förfogar över 38 parkeringsplatser i ett garage under fastigheten. En parkeringsplats kostar cirka 1000 kronor i månaden alternativt cirka 1200 kronor om man vill ha tillgång till el. I dagsläget är det kö till samtliga parkeringsplatser (2017-10-26).


KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är ansluten till kabel-TV via Canal Digital samt fiberanslutning via Gothnet/iTux där man själv kan välja leverantör av bredbandstjänster.


ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1120 kr för 2017. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 448 kr för 2017.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Byggfelsförsäkring är tecknad hos GAR-BO Försäkrings AB och gäller till och med 2019. Det ingår även ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens medlemmar i föreningens fastighetsförsäkring.


UTFÖRDA RENOVERINGAR
2011 Energideklarerades fastigheten samt genomfördes en OVK-besiktning.
2012 Installerades kylventilation i lokaler och butiker.
2013 Installerades avbrottsfri kraft för belysning samt passersystem. Under samma år installerades internetanslutning till passersystem och fläktsystem.
2014 Genomfördes en garantibesiktning och fasaden tvättades.
2015 Genomfördes en OVK- besiktning av ventilationen.
2016 Spolades avloppssystemet. Samma år uppgraderades bredbandet till 1000 MB.
2017 Målades och tapetserades miljörummet.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen ska inom kort måla samtliga trapphus. Inga större underhållsarbeten är inplanerade framöver.


EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2017-10-26).


 


Ovanstående information är baserad på uppgifter föreningens styrelse (2017-10-26) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Gårda

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.


I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.


KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Från knytpunkten Svingeln nås många destinationer med både korta och enkla resvägar, inte minst till centralen/nordstan där du tar dig in till city på ett enkelt och smidigt sätt. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Ida Goding

Mäklare / Partner

Ida har arbetat i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade hon flera år som säljare på ett försäkringsbolag. Hon brinner för kontakten med kunderna och för att hjälpa människor att hitta ett hem som känns rätt. Ida är en frisk fläkt och en trygg mäklare som alltid finns till hands för både säljare och köpare. Med sin expertis och sin sprudlande energi stöttar hon genom hela processen så att alla inblandade känner sig mer än tillfreds, innan dess är hon inte nöjd.

Telefon

0766 - 12 07 26

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.