Meny

Urval av Områden

Såld

Iseråsvägen 18, Onsala

Fantastisk enplansvilla med pool och garage


Omsorgsfullt renoverad villa i barnvänligt område. Välplanerat hem med social planlösning, pool, öppen spis och gott om förvaringsmöjligheter.

Varmt välkomna till ett inflyttningsklart hem! Bostaden genomsyras av generösa fönsterpartier, trevliga sällskapsutrymmen och flera sovrum. Ett hem som in- och utvändigt renoverats med omsorg och kvalitét. Detaljerna har fått vara i fokus när man inrett med genomtänkt färgsättning och kvalitativa materialval. Bostaden har fyra sovrum, renoverat badrum, gästtoalett, ett fantastiskt allrum samt ett rymligt vardagsrum med öppen spis. Kök och matsalsdel ligger i öppen planlösning, perfekt för trevligt umgänge. Sommartid är poolen och den tilltagna altanen en given plats att nyttja. Till bostaden hör dessutom en separat tvättstuga samt en lyxig walk in closet. Här bor ni idylliskt med närhet till saltstänkta klippor och bad samt vackra naturområden. På promenadavstånd finns barnomsorg och närservice för en bekväm vardag.

Fakta

Typ

Villa

Rum

7 rum och kök

Boarea

177 kvm

Tomtarea

1 115 kvm

Slutpris

Kontakta mäklaren

Bevaka

Denna bostad är såld

Kontakta mäklaren för mer information

Bevaka området

Vi hjälper dig att hitta bostad

Jazmine Ohgami

Ansvarig Mäklare
0766 - 47 76 36

Lina Persson

Mäklare
0766 - 47 76 33

Översikt

Rum
7 rum och kök
Boarea
177 kvm (Uppmätning SS 21054:2009)
Tomtarea
1115 kvm
Baserad på: Fastighetsregistret
Byggår
1981
TV/Bredband
Telia (fiber)
Församling
Onsala
Skattesats
32.15%
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Budstart
4 800 000 kr

Energi

Energideklaration
2018-01-17
Energiprestanda
56 kWh/m2 och år
Energiklass
D

Driftskostnader

El
23 660 kr/år
Vatten/Avlopp
7 510 kr/år
Sotning
397 kr/år
Samfällighet
1 000 kr/år
Försäkring
6 763 kr/år
Totalt
39 330 kr/år
Personer i hushåll
2
Kommentar
Baserat på säljarens uppgifter. Kostnad avseende el avser även uppvärmningskostnad. Kostnad avseende vatten/avlopp avser även kostnad för renhållning.

Byggnadssätt

Värme
Frånluftsvärmepump med eltillskott, fabrikat Nibe.
Ventilation och kyla
Mekanisk ventilation
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor samt delvis plåttak
Stomme
Trästomme
Plåtarbeten
Lackerad plåt
Grundläggning
Betongplatta

Ekonomi

Taxeringsvärde totalt
2 096 000 kr
Taxeringsvärde byggnad(er)
993 000 kr
Taxeringsvärde tomt
1 103 000 kr
Taxeringsår
2015
Värdeår
1982
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
2 871 000 kr

GA & Servitut

Gemensamhetsanläggning Kungsbacka LYNGÅS GA:1
fnr_130154685
Avtalsservitut kraftledning mm
13-IM2-84/5155A - 1

Besiktning

Besiktning utförd 2018-01-12.

Viktig information vid köp av villa

Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en villa.

Planlösning

2017
Renovering av badrum. Våtrumscertifikat finns.
Byte av toalett, handfat samt nytt element i gästtoalett.

2016
Fiberinstallation, Telia.
Höjning av taket i rummet vid spisen till samma nivå som TV-rummet.
Från vinterträdgård till helt nytt vinterbonat TV-rum med glasdörrar.
Tillbyggnad utomhus av två tak, (byggnadsritning finns).
Byte av takplattor och läkt samt stuprör.
Ny pump till poolen - överdimensionerad vilket ger ett bra vatten.
Byte av sandfilter till poolen.

2015
Från förråd till Walk in Closet.
Tapetsering i samtliga sovrum samt vardagsrum.

2014
Nytt kök med nya vitvaror; kyl-och frys, vinkyl, fläkt.

2013
Nytt golv i samtliga rum förutom där det är klinkers.

2010
Målning av huset och byte av färg från rött till nuvarande.
Byte av all el i hela huset till jordade kontakter.
Ny frånluftspanna.
Renovering av garage.

2009
Översyn av ventilation.

2008
Skapade matsal från tidigare grovkök/tvättstuga. Slog ut väggar mellan nuvarande matsal och rum vid spisen. Tog bort vägg och dörr mellan kök och nuvarande matsal.
Förstärkt taket med järnbalk mellan rummet vid spisen och nuvarande matsal.
Skapade grovköket och flyttade frånluftspannan från nuvarande matsal till grovköket.
Golvvärme lades i matsalen och grovköket.
Bytte ut klinkers som legat i rummet vid spisen till samma som matsalen. Installerade vattenburen golvvärme även i grovköket.

2000
Byggdes poolen. Lättskött pool från Folkpool.

HALL
Ni välkomnas av hemmets hall med vacker vitpigmenterad ekparkett från Kährs, något som återfinns i flera av hemmets rum. Väggarna är klädda med sober tapet som harmoniserar med golvet. Här finns gott om plats för avhängning. 

KÖK
Till vänster om hallen ligger hemmets välplanerade kök som är stilrent inrett med köksinredning i högblankt vitt och grått kakel ovan arbetsytorna som skapar en snygg kontrast till den vita inredningen. Här återfinns samma parkettgolv som ligger i hallen. Köket bjuder på gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen i flera skåp. Ett stort fönsterparti ovan arbetsbänken skänker rummet ljus och här finns dessutom en praktisk bardel för mysiga frukoststunder. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spishäll, svart fläktkåpa, ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt vinkyl. Renoverat 2014.

MATSAL
I anslutning till köket ligger matsalen med öppen och social planlösning mot den öppna spisen med vy mot pool, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Här ryms ett större matsalsbord och övrigt möblemang. Golvet är klätt med ljus klinker med underliggande golvvärme (vattenburen), perfekt för frusna fötter! Väggarna är målade i en sober grå ton.

VARDAGSRUM
I anslutning till matsalen ligger det väl tilltagna vardagsrummet som är uppdelade i två nivåer, varav ena delen har samma klinkergolv som matsalen. Här återfinns hemmets mysiga braskamin som skänker både värme och ljus under årets kalla dagar. Ett trappsteg upp ligger sällskapsdelen med stora fönsterpartier mot trädgården som skänker ljus och rymd. Golvet är klätt med vitpigmenterad ekparkett och väggarna är klädda med en mönstrad tapet i sobra färger. Här kan ni med enkelhet möblera med soffa, bord och övrigt möblemang. Genom pardörrar i glas når ni altanen.

ALLRUM/TV-RUM
Från vardagsrummet når ni hemmets allrum med parkettgolv och målade väggar i grått. Allrummet har fönster åt tre håll som skapar härliga ljusinsläpp och här kan ni möblera med större soffgrupp, tv-möbel och övrigt möblemang. Rummet är tillbyggt 2016. Genom skjutdörrar i glas når ni hemmets stora altan samt pool. 

ALTAN/POOL
Bostadens väl tilltagna altan är en given plats under sommarhalvåret. Här ryms flera utegrupper och dekorationer. Altanen leder till hemmets guldkorn; den härliga poolen som är en underbar tillgång under årets varma dagar. Poolen är lättskött med självgående robotrengörare som förenklar underhållet. Mått: 3,6 x 5,1 m. 

SOVRUM 1
Hemmets ena sovrum nås från matsalen och är inrett med parkettgolv och ljusmålade väggar. Två fönster förser rummet med ljus och här ryms enkelsäng, skrivbord och övrigt möblemang.

SOVRUM 2
Hemmets större sovrum ligger i husets högra del och är smakfullt inrett med vitpigmenterat parkettgolv och tapetserade väggar i ljusa toner samt en fondtapet i vackert mönster. Här kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng och övrigt möblemang. Pardörrar i glas skänker rummet ljus och härifrån tar ni er enkelt ut till altanen.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med ljus ekparkett och ljust tapetserade väggar. Här ryms enkelsäng och skrivbord. Ett fönster förser rummet med ljus.

SOVRUM 4
Trivsamt sovrum med ett fönster mot framsidan. Rummet har ljus ekparkett och tapetserade väggar i ljus ton. Här kan ni möblera med enkelsäng och övrigt möblemang. 

BADRUM
Smakfullt inrett badrum som totalrenoverades 2017. Badrummet är inrett med grått klinkergolv med behaglig golvvärme (elburen) och helkaklade väggar i gråbeiga toner. Här finns toalett, badkar, vägghängt skåp samt ett vackert handgjort handfat med underliggande betongbänk. Här finns även ett fönster.

GÄSTTOALETT
I anslutning till hallen ligger gästtoaletten med beige klinkergolv och helkaklade väggar i ljus ton. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp samt ett fönster. I taket sitter infällda spotlights. 

TVÄTTSTUGA/DUSCHRUM
Från matsalen når ni den rymliga tvättstugan som är inredd med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Intill fönstret finns en praktisk arbetsbänk med vask och under finns tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan är även utrustad med duschkabin och vägghängda skåp. Här återfinns även värmepannan (Nibe). Tvättstugan är installerad med golvvärme för extra komfort (vattenburen).

WALK IN CLOSET
I anslutning till tvättstugan ligger hemmets stora walk i closet, perfekt för den klädintresserade! Här återfinns vackert parkettgolv från Kährs som harmoniserar med tapetserade väggar i ljus ton. Två garderobsväggar med skjutdörrar och praktisk garderobsinredning skänker gott om plats för kläder och tillhörigheter.

GARAGE
Till fastigheten hör ett garage med tillhörande carport.

KUST OCH IDYLL VÄSTER OM GÖTEBORG
Onsala är ett mycket omtyckt samhälle väster om Göteborg med bara 25 minuters bilväg in till centrala staden. Här erbjuds allt från bad och båtliv till sportaktiviteter som golf, ridning och bollsport. Ett trevligt och kustnära samhälle med allt som behövs för vardagen på bekvämt avstånd. Här är det aldrig långt till skolan, affären, kompisarna eller fritidsaktiviteterna. För naturälskaren är Onsala en perfekt plats att bo på. Här finns vackra naturområden och härliga badvikar med svalkande klippor, bland annat Utholmen och Smarholmen. Orten kan dessutom skryta med ett osedvanligt gott dricksvatten som kommer från Lygnern och renats genom sanden i Fjärås Backa.

I OMRÅDET
Samhället är välutvecklat och levande och här finns något att göra för alla. Sommartid finns otaliga aktiviteter för både barn och vuxna. Lockar segling finns Kaparen, Onsalas seglarförening, som ordnar seglarskolor och i Gottskär erbjuds dyklektioner. Orten har dessutom flera hästgårdar och ridklubbar som erbjuder både stallplats och ridskolor. Onsala BK finns för den fotbollsintresserade och i området finns dessutom flera träningsmöjligheter för olika åldrar. Orten har flera förskolor samt tre skolor från låg- till högstadiet som alla ligger centralt. I centrala Onsala finns allt som behövs för en bekväm vardag. Här finns bland annat offentlig service, apotek, mataffärer, caféer, blomsterhandel och klädaffär.

KOMMUNIKATIONER
Närheten till E6:an gör det smidigt att ta sig till Göteborg och Kungsbacka. Flera bussar går med jämna mellanrum som tar er till Kungsbacka därifrån ni enkelt tar er vidare till Göteborg med tåg. Se Västtrafiks webbplats för mer information.

 

Få information om våra bostäder före alla andra

Följ oss på Facebook och Instagram så får du information om bostäder som säljs utanför Hemnet och andra marknadsplatser. Bostäder i attraktiva områden säljs ofta på förhand!

Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande