Stampgatan 62

Stampen, Göteborg

Stampgatan 62

Stampen, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

3 rum och kök

Boarea

72.5 kvm

Avgift

3 849 kr

Accepterat pris

4 150 000 kr

Ansvarig Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Mäklare

Jenny Raneryd

0766 - 10 88 18

jenny@reveny.se

Trerummare med balkong högst upp i huset

Stampen, Göteborg

Accepterat pris! Välkomna till denna bostad om 3 rok högst upp i huset med rymlig balkong i söderläge. Helkaklat badrum och modernt, välutrustat kök gör detta till ett trivsamt cityboende.

Högst upp i huset på våning sju av sju ligger denna stilfulla trerummare med rymlig balkong. Fönster i två väderstreck och genomgående ljusa materialval gör hemmet luftigt och ljust där ni med enkelhet kan sätta er egna personliga prägel. Ni bor med ett modernt kök med mycket goda förvaringsutrymmen och vardagslyx i form av diskmaskin. Ett av hemmets sovrum har walk in closet för den klädintresserade och det helkaklade badrummet med badkar ger tillfälle att koppla av årets alla dagar. En bostad på väldisponerade kvadratmetrar med närhet till alla tänkbara bekvämligheter där stadskärnan bara ligger en promenad eller kort resa bort. Förutom utmärkta kommunikationer finns också mataffärer, restauranger och offentlig service i närheten. Ett cityboende när det är som bäst!

Boka visning

Vi finns på plats för att svara på alla dina frågor. Dessutom får du alltid med dig informativt material att bläddra i när du kommer hem. Fyll du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan för att boka in dig på en visning. Om du inte hittar en passande tid är det bara att kontakta oss. Vi gör alltid vårt bästa för att anpassa oss efter ditt schema.

Varmt välkommen!

Visning

Måndag 26 februari 11:30 - 12:00

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer
Ett fel uppstod på servern.

Tack för din anmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
19 (Brf) / 1702 (LMV)
Rum
3 rum och kök
Boarea
72.5 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde.
Våning
7 av 7
Balkong
Ja
Hiss
Ja
Accepterat pris
4 150 000 kr
Avgift
3 849 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV.
Byggår
1985
Förråd
Källarförråd
TV / Data
Com hem
Församling
Göteborgs S:t Pauli
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Planritning

Driftskostnad

El
4 400 kr/år
Försäkring
2 700 kr/år
Totalt
7 100 kr/år
Personer i hushåll
2
Enligt säljarens uppgifter.

Energi

Energideklaration
2009-02-09
Energiprestanda
93 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen är välkomnande och ljus med vita väggar och valnötsparkett på golvet. En praktisk skjutdörrsgarderob med spegeldörrar har gott om utrymme åt kläder och andra tillhörigheter.


KÖK
Köket från Marbodal har mycket gott om förvaringsutrymmen och går i trendiga material- och färgval. Gråtonade träluckor undertill kombineras med vita överskåp och ovan den ljusgrå stenbänkskivan sitter kakelplattor med betonglook som lyses upp av dimbara spotlights infällda i överskåpen. Detta tillsammans med parkettgolv, vita väggar och ett stort fönster som skänker ljus gör hemmets kök till en trivsam plats att vistas på. Intill fönstret får matgruppen sin naturliga plats, perfekt för trevliga middagar. Köket är utrustat med kombinerad rostfri kyl/frys, induktionshäll, fläktkåpa, inbyggd ugn, inbyggd kombinerad mikro/varmluftsugn samt integrerad diskmaskin. Därtill finns en inbyggd wifi-högtalare i överskåpen vid fönstret.


VARDAGSRUM
Hemmets vardagsrum badar i ljus tack vare flera fönster i kombination med golvet och de vita väggarna som löper vidare från hallen. Ni har mycket yta att möblera på och här finns plats åt både soffa och exempelvis fåtöljer för att skapa en inbjudande känsla.


SOVRUM 1
Ett av sovrummen nås från vardagsrummet och här har ni utgången till hemmets härliga balkong som skänker en luftig känsla tillsammans med de vita väggarna. Här kan ni möblera med dubbelsäng och förvaring finner ni i en garderob med dubbeldörrar.


BALKONG
Balkongen är möblerbar och blir därmed en naturlig plats att njuta på under årets varma dagar. Här kan ni trivas många timmar i eftermiddagssolen med ett högt, fritt läge. Golvet är belagt med brasiliansk teak för extra komfort.


SOVRUM 2
Hemmets andra sovrum når ni från köket och även här är golvet klätt i parkett som harmoniserar med de vita väggarna. Utrymme för säng och annan möbel finns och tillhörigheter förvarar ni med enkelhet i en walk in closet som finns bakom skjutdörrar i spegelglas. Förvaringen i denna har optimerats med fasta hyllor och upphängningsmöjligheter. 


BADRUM
Badrummet är helkaklat med ljust beiga väggar och golvet är klätt i melerat, något skimrande klinker i rostbrunt och grått. Ett litet fönster förser rummet med ljus och en av väggarna har kaklat inslag med samma färg som golvet. Här finns toalett, jacuzzi, handfat med kommod i ek, spegelskåp i ek med infällda spotlights samt handdukstork. Badrummet är även utrustat med behaglig golvvärme. 

Läs mer

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Breintenfeld är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 109 bostadsrätter samt två hyresrätter. Föreningen har adresserna Stampgatan 62-68 B. Föreningen bildades 1983.


HEMSIDA
www.breitenfeld.se


FASTIGHETEN
Göteborg Stampen 13:36. Fastigheten byggdes 1985. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
Förenings ekonomiska förvaltning sköts av Dahlsjös Affärs och Fastighetsbyrå AB.


GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga, samlingslokal, bastu, ett övernattningsrum med fyra bäddar samt en gemensam innergård.


PARKERING
Föreningen har ett garage under fastigheten med 51 fasta platser samt en plats för dygnshyra. Kostnaden är cirka 500 kronor i månaden för fasta platser samt cirka 50 kronor/dygn för tillfällig parkering i max 1 vecka. I dagsläget (2017-12-05) är det kö till samtliga garageplatser. Det finns även ett separat utrymme för motorcyklar. En mc-plats kostar cirka 100 kronor i månaden, separat kö.


För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.


KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem och fiberbredband med öppet fiber, se länk för alternativa leverantörer: https://www.oppenfiber.se/tjanster. Grundutbud kabel-TV ingår i avgiften.


ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.


RENOVERINGAR
2009 Energideklarerades fastigheten. Under samma år genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen med vidtagande åtgärder.
2010 Målades taket om.
2012 Byttes låssystem samt installerades porttelefon med videokamera. Under samma år genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen, renoverades garagetaken och hissarna reparerades.
2013 Installerades en passerbricka till garaget.
2014 Utfördes en OVK-besiktning av ventilationen med godkänt resultat. Under samma år installerades ny torktumlare i tvättstugan vid uppgång 68A, ny mangel vid uppgång 66 samt installerades nytt aggregat i bastun. Det har även utförts underhåll av låssystemet och grannföreningen Brf Friggaboden har under året satt upp en grind mot föreningen där boende har möjlighet att köpa en bricka och passera grinden.
2015 Påbörjades en omfattande renovering av innergården samt garagetaket.
2016 Totalrenoverades hissen vid uppgång 68A, färdigställdes garagetaket samt avlutades den omfattande gårdsrenoveringen. Under samma år installerades fiber i fastigheten.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen renoverar hissarna löpande, tar en hiss per år. Föreningen planerar att renovera insidan av garaget under 2018. Inga vidare beslut tagna i dagläget.


EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2017-12-05).Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2017-12-05) samt från föreningens hemsida, årsredovisning samt stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera de uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Stampen

URBAN PULS MITT I STADEN
Stampen är ett av Göteborgs mest centrala områden som ligger alldeles öster om stadens centralstation. Stadsdelen är inringad av vatten med Vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och Göta älv i norr. Odinsgatan och Friggagatan är områdets huvudstråk och här trängs kvartersbebyggelse med kontor och bostäder. Här bor du granne med hela centrum och allt som staden har att erbjuda. Kultur, shopping, nattliv, restauranger och underhållning. Områdes historia sträcker sig ända bak till 1600-talet. Här fanns små landerier, industrier samt flera sociala inrättningar som fattighus och tukthus för kvinnor. Stampen fick sitt namn från en oljestamp som anlades här vid början av 1700-talet. Den senast tiden har stadsdelen fräschats upp och blivit populär och urban. Alléer har planterats, gator har lagts om och nya bostadshus har rests.


I OMRÅDET
I området finns några små grönområden och naturområden vid kanalerna och i närheten ligger den vackra och omtyckta 1800-talsparken Trädgårdsföreningen. Alldeles intill stadsdelen finns nya Ullevi och om du fortsätter på Skånegatan kommer du snart till Scandinavium, Världskulturmuseet, Universum och Liseberg. En av Göteborgs största biografer, Bergakungen, finns också i närheten. I kvarteret finns flera matbutiker, restauranger, bowlinghall, gym och kaféer, så du har aldrig långt till bekvämligheter som förenklar för dig i din vardag. Dessutom ligger både centrum och Olskroken i närheten, med ännu fler matbutiker och faciliteter. Området hör till Centrums Stadsdelsförvaltning och för dig som har barn i skolåldern finns ett stort antal grundskolor och förskolor här.


KOMMUNIKATIONER
I Stampen bor du så nära Göteborgs citypuls som du bara kan, med centralstationen och goda kommunikationer på nära avstånd. Några minuter till fots tar dig till stadens mest centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Ida Goding

Mäklare / Partner

Ida har arbetat i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade hon flera år som säljare på ett försäkringsbolag. Hon brinner för kontakten med kunderna och för att hjälpa människor att hitta ett hem som känns rätt. Ida är en frisk fläkt och en trygg mäklare som alltid finns till hands för både säljare och köpare. Med sin expertis och sin sprudlande energi stöttar hon genom hela processen så att alla inblandade känner sig mer än tillfreds, innan dess är hon inte nöjd.

Telefon

0766 - 12 07 26

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.