Andra Långgatan 4A

Linnéstaden, Göteborg

Andra Långgatan 4A

Linnéstaden, Göteborg

Upplåtelseform

Bostadsrätt - Lägenhet

Rum

3.5 rum och kök

Boarea

114 kvm

Avgift

6 009 kr

Budstart

4 500 000 kr

Ansvarig Mäklare

Jazmine Ohgami

0766 - 47 76 36

jazmine@reveny.se

Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

ida@reveny.se

Generösa ytor på bästa cityadress

Linnéstaden, Göteborg

Stor genomgångsbostad med social planlösning, stort kök och balkong. Ljus bostad med två entréer, höga fönster samt goda förvaringsutrymmen. Hiss finns.

Här bor ni i en vacker tegelfasighet anno 1895
som renoverades under 1999. Ta hissen upp till tredje våningen och kliv rakt in i detta trevliga cityhem. Bostaden har en genomgående planlösning med höga fönster som skänker ljus och rymd. Det rymliga köket har gott om plats för ett större matbord och en köksö utgör praktisk arbetsyta. Balkongen har ett lugnt gårdsläge och är belagd med trall för extra komfort, en härlig plats att nyttja under sommarhalvåret. Det väl tilltagna vardagsrummet stoltserar med sina ytor och här ryms större soffgrupp och matsalsbord. Bostaden har dessutom tvättmaskin samt mycket gott om förvaringsutrymmen i flera garderober och förråd. Här bor ni lugnt och fridfullt mitt i händelsernas centrum med Linnéstadens utbud av restauranger, caféer och nöjen.

Boka visning

Vi finns på plats för att svara på alla dina frågor. Dessutom får du alltid med dig informativt material att bläddra i när du kommer hem. Fyll du i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan för att boka in dig på en visning. Om du inte hittar en passande tid är det bara att kontakta oss. Vi gör alltid vårt bästa för att anpassa oss efter ditt schema.

Varmt välkommen!

Visning

Måndag 22 januari 17:15 - 17:45

Välj ankomsttid

Förnamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Emailadress

Var vänlig kontrollera din emailadress

Efternamn

Var vänlig kontrollera ditt namn

Telefonnummer

Var vänlig kontrollera ditt telefonnummer
Ett fel uppstod på servern.

Tack för din anmälan!

Du kommer få ett bekräftelsemail så fort mäklaren har tagit emot din anmälan.

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnummer
10032 (Brf) / 1302 (LMV)
Rum
3.5 rum och kök
Boarea
114 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Boarean är ett cirkavärde. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 2 rum och kök.
Våning
3 av 5
Balkong
Ja
Hiss
Ja
Budstart
4 500 000 kr
Avgift
6 009 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Kabel-TV
Byggår
1895
Byggår kommentar
Fastigheten renoverades 1999.
Förråd
I lägenheten.
TV / Data
Com hem
Församling
Göteborgs Oscar Fredrik
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse.

Planritning

Driftskostnad

El
4 400 kr/år
Försäkring
1 600 kr/år
Totalt
6 000 kr/år
Personer i hushåll
3
Baserat på säljarens upplysning.

Energi

Energideklaration
2009-09-15
Energiprestanda
126 kWh/m2 och år

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av hemmets rymliga och luftiga hall med parkettgolv och vitmålade väggar. En skjutdörrsgarderob ger gott om plats för ytterkläder.


KÖK
Till höger om hallen ligger hemmets kök. Balkongdörrar i glas skänker rummet ljus och intill finns gott om plats för ett matbord för 6-8 personer. Köket är inrett med ekparkett, vitmålade väggar samt en dekorativ fondtapet i vackert blommönster. Köksinredningen går i vitt och bjuder på gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen. En köksö utgör en praktisk arbetsyta med förvaring i både under- och överliggande skåp. Ovan diskbänken sitter ett vitt kakel och infällda lampor ger behagligt arbetsljus. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spis, fläkt samt diskmaskin. Intill köksdelen ligger ett förråd med två inbyggda garderober. Från köket når ni även hemmets andra entré med direkt anslutning till hissen. 


BALKONG
Från köket når ni hemmets balkong belägen mot föreningens innergård. Balkongen är inredd med trall för extra komfort och här ryms bord och stolar. En härlig plats att nyttja under årets varma dagar!


VARDAGSRUM
Bostadens vardagsrum är väl tilltaget och två höga fönster med vackra fönsterbänkar i marmor skänker ljus och rymd. Golvet är klätt med ekparkett som harmoniserar med ljusa väggar. Här finns gott om plats att möblera med större soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang.


SOVRUM 1
Genom vita pardörrar når ni hemmets ena sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Ett fönster med fönsterbänk i marmor förser rummet med ljus. Här ryms enkelsäng, skrivbord och övrigt möblemang.


INRE HALL
Från vardagsrummet når ni den inre hallen varifrån ni når det andra sovrummet, kontoret samt badrummet. Hallen har ekparkett, vitmålade väggar samt tre platsbyggda garderober med överskåp.


SOVRUM 2
Till vänster om den inre hallen ligger hemmets större sovrum med parkettgolv och vita väggar. Ett högt fönster förser rummet med ljus och här kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng och övrigt möblemang. Klädförvaring finner ni i tre inbyggda garderober med överskåp. 


KONTOR
Rymligt kontorsrum med plastmatta, ljusmålade väggar samt en grå fondvägg. Rummet har även fyra garderober som skänker gott om förvaring. 


BADRUM
Bostadens fräscha badrum har grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med en diskret bård. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasvägg samt handdukstork. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin.

Läs mer

Förening

FÖRENINGEN
Brf Andra Långgatan 4A en äkta bostadsrättsförening med totalt 12 bostadsrätter, 1 hyresrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen registrerades 2015.


FASTIGHETEN
Göteborg Masthugget 8:7. Fastigheten byggdes 1895. Fastigheten renoverades 1999. Föreningen äger marken.


FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska förvaltning.


GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns ett cykelförråd samt tvättstuga.


PARKERING
Adressen Andra Långgatan 4A är berättigad till boendeparkering inom område "M". För mer information se: www.goteborg.se/boendeparkering


TV/INTERNET
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften. Föreningen kommer att installera fiberanslutning sommaren 2018.


ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.


FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Nordic Försäkring & Riskhantering AB.


RENOVERINGAR
1999 Totalrenoverades fastigheten i samband med att kontor byggdes om till lägenheter, bland annat V/A-stammar och elstammar byttes.
2017 Genomfördes mätningar av grunden.


KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan. Föreningen genomför i dagsläget utökade mätningar av grunden inför kommande grundförstärkning. Utförda mätningar har påvisat bättre resultat än förväntat och kommer innebära en betydligt lägre kostnad än budgeterat. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.


EKONOMI
Föreningen har en god ekonomi och har inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget (2017-12-21). Föreningen ser positivt på ekonomin och ser över framtida avgiftssänkningar.


Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2017-12-21), samt föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Läs mer

Dokument

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Läs mer

Hitta till bostaden

Ring mäklaren om du har frågor om området eller har svårt att hitta till visningen

Jazmine Ohgami

Mäklare / Partner

Jazmine har varit i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade hon flera år i fastighets- och försäkringsbranschen. Jazmine är en strukturerad mäklare som med stor professionalism och engagemang hjälper sina kunder. Det är förmodligen just det i kombination med ett stort hjärta som gör henne till en omåttligt populär mäklare.

Telefon

0766 - 47 76 36

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande
Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.