Köpa och sälja
Mer Reveny
Sociala medier
Såld

Gustavsplatsen 1K

  • Upplåtelseform Bostadsrätt - Lägenhet
  • Rum 1 rum och kök
  • Boarea 34 kvm
  • Våning / Hiss 1 av 3, Hiss finns ej
  • Byggår 1927-1929
  • Avgift 2 352 kr
  • Budstart 1 650 000 kr

Slutpris

Kontakta mäklaren

Mer om bostaden

Använd genvägarna nedan för att snabbt och enkelt hitta i bostadspresentationen.

Fakta Planritning Dokument Karta

Snyggt och unikt

Belägen i Bagaregården, Göteborg

Ljust genomgångshem med fint mattlackerat trägolv, modern interiör, charmiga detaljer, stort kök och stilrent badrum. Ett perfekt hem för singeln som vill bo med känsla.

I det här charmiga hemmet bor du stilfullt och praktiskt med goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för umgänge. Ett mysigt loft i vardagsrummet ger en avskild sovplats och skapar yta. Köket är stort och modernt med gott om utrymme för matplats. Här bor du i en av Göteborgs äldsta föreningar med stabil ekonomi och låg avgift.

Ansvarig Mäklare

Ida Goding

TEL: 0766 - 12 07 26

EMAIL: ida@reveny.se

Mäklare

Lina Persson

TEL: 0766 - 47 76 33

EMAIL: lina@reveny.se

Bostadsfilm

Få en bättre insikt och uppfattning om bostaden.

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma, ritning är ej skalenlig.

Information

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Budstart
1 650 000 kr
Lägenhetsnummer
25 (Brf) / 1002 (LMV)
Våning
1 av 3
Rum
1 rum och kök
Boarea
34 kvm (Bostadsrättsföreningen)
Hiss
Nej
Byggår
1927-1929
Förråd
Källarförråd och vindsförråd
TV / Data
Telia
Församling
Göteborgs S:t Pauli
Skattesats
32.6
Tillträde
Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift
2 352 kr
Inkluderat i avgift
Värme, Vatten, Digital-TV, Bredband, IP telefoni (ej samtalskostnad)

Ekonomi

Andel i föreningen
0.71398%
Andelstal avgift
0.71398%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad

El
2 400 kr/år
Försäkring
1 850 kr/år
Totalt
4 250 kr/år
Personer i hushåll
2
Kommentar
Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

Energideklaration
2008-10-14
Energiprestanda
101 kWh/m2 och år

Planlösning

HALL
Bostadens första rum välkomnar dig med vitmålade väggar och ett mattlackerat och nyslipat brädgolv som är genomgående för hela lägenheten. I hallen finns en inbyggd garderob med spegeldörrar och gott om plats för ytterkläder och annan förvaring. Härifrån når du hemmets samtliga rum.

KÖK
Det rymiga köket har vit köksinredning, bänkskiva i ek, grå mosaik ovan arbetsytorna och en djup fönsternisch. Här kan du möblera med en matplats för upp till sex personer. Köket är utrustat med spis med häll, fläktkåpa i rostfritt samt en kombinerad kyl och frys i rostfritt. I det här rummet finns goda förvaringsmöjligheter i ett äldre skafferi med spegeldörr samt i ett platsbyggt serveringsskåp.

VARDAGSRUM
Genom en bred dörrpost tar du dig in till det ljusa vardagsrummet som har högt tak. Rummet är rymligt och kan möbleras med både arbetshörna, soffgrupp, tv-möbler och annat möblemang. Härifrån nås hemmets loft.

LOFT
Från en charmig och stilfull bred stege tar du dig upp till loftet som med fördel används som sovplats. Här finns en platsbyggd loftsäng med nersänkt madrass och förvaringsutrymme. Bredden på loftet är cirka 180 cm.

BADRUM
Det moderna och stilfulla badrummet renoverades 2006. Badrummet är helkaklat med vita kakelväggar och grått klinkergolv. Här finns handfat, wc, dusch, badrumsskåp och inbyggda hyllplan. I taket sitter inbyggda spotlights med dimmerfunktion.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
HSB Omberg 1 är en äkta bostadsrättsförening och en av de äldsta i Göteborg. Föreningen består av 91 bostadsrätter.

HEMSIDA
http://www.omberg1.se/

FASTIGHETEN
Göteborg Bagaregården 18:1. Fastigheten ritades av arkitekten Conny Nyquist och bebyggdes 1927-1929. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en tvättstuga, cykelrum samt en härlig innergård med utemöbler och grill.

PARKERING
I området finns två timmars gratis parkering på flertalet av gatorna samt avgiftsbelagd parkering. För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

TV/BREDBAND
Digital-TV och fiberbredband via Telia. Digital-TV och bredband ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1 108 kronor för 2016. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 443 kronor för 2016.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad via Moderna Försäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
Under 1970-talet bytts samtliga V/A-stammar i kök och badrum.
2006 Renoverades badrum.
2007 Målades fasaden.
2008 Sågs elen över i alla lägenheter. Samma år energideklarerades fastigheten.
2009 Installerades nytt portlåssystem. Samma år genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen.
2009-2010 Byggdes en ny värmecentral.
2011 Injustering av värmen i samtliga lägenheter.
2014 Lades taket om och samtliga trapphus renoverades.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen kommer under 2016 att bygga om huset på gården, som idag används som barnvagnsrum, till lusthus.

EKONOMI
Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2016-01-12).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från Kristin Blinge, ordförande i föreningen (2016-01-12) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

NATURNÄRA LUGN OCH ARKITEKTONISK CHARM
Några minuter från Göteborgs stadskärna ligger charmiga Bagaregården med sina villor, radhus och vackra landshövdingehus. Många av byggnaderna restes mellan 1915 och 1930, en tid som anses vara svensk arkitekturs guldålder. De välbevarade fastigheterna i trä och de snirkliga smågatorna inger en gammeldags och trivsam känsla som gör området omåttligt populärt. Bagaregården är känt för sina lummiga innergårdar och mysiga trädgårdar, så oavsett vilket boende du söker får du tillgång till grönska och utomhusaktiviteter. För dig som älskar att vistas i friska luften finns dessutom Delsjön nära beläget, ett stort område med motionsslingor och skogsmark. Lugnet och närheten till både natur och stadspuls gör Bagaregården attraktivt för människor i livets alla skeden. Här hittar du det mesta som behövs för livskvalitet i vardagen.

BEKVÄMLIGHETER RUNT HÖRNET
Redbergsplatsen och Olskrokstorget ligger alldeles i närheten och för boende i Bagaregården är det aldrig långt till mataffärer, restauranger och diverse småbutiker. Ica Kvantum finns vid Munkebäcksmotet när det är dags för storhandling. På sommaren kan du svalka dig med en glass från anrika Lejonet och Björnen och under vintern kan du mysa med en kopp the på något av stadsdelens caféer. I området hittar du även vårdcentral, apotek och kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För vänner av natur och frisk luft ligger rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstigar, naturreservat och den uppskattade motionscentralen Skatås. Om utomhusaktiviteter inte lockar hittar du ett flertal gym på kort avstånd. För dig som har barn i skolåldern finns många valmöjligheter. Örgryte/Härlanda har runt trettio kommunala och omkring tjugo enskilda förskolor för barn mellan ett och fem år. För elever i åldrarna sex till sexton finns nio kommunala och fem fristående grundskolor.

SMIDIGA FÖRBINDELSER
Till Göteborgs centrum tar du dig på bara några minuter, oavsett om du väljer bil, buss eller spårvagn. Från knutpunkten Redbergsplatsen går ett flertal spårvagnslinjer och busslinjer som tar dig vart du önskar. I närheten finns även hållplatserna Ejdergatan, Stockholmsgatan, Bagaregårdsgatan, Strömmensbergsstigen och Gustavsplatsen. Se Västtrafik.se för mer information om vilka förbindelser som passar just dig. Väljer du hellre bilen tar du dig enkelt ut på leden via Ånäsmotet eller Olskroken och för besökare finns flera parkeringar i området.

Följ oss på Instagram

För inspiration och aktualiteter

Följ oss på Instagram

Hitta till bostaden

Klicka här för att titta på området i street view.

Området från ovan

Ida Goding

Mäklare

Ida har arbetat i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade hon flera år som säljare på ett försäkringsbolag. Hon brinner för kontakten med kunderna och för att hjälpa människor att hitta ett hem som känns rätt. Ida är en frisk fläkt och en trygg mäklare som alltid finns till hands för både säljare och köpare. Med sin expertis och sin sprudlande energi stöttar hon genom hela processen så att alla inblandade känner sig mer än tillfreds, innan dess är hon inte nöjd.

Tel: 0766 - 12 07 26

Budstart

Den här bostaden marknadsförs med ”budstart”. Det innebär det pris som säljaren vill inleda budgivningen med.

Budstarten ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.

Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren, vilket innebär att säljaren har rätt att själv välja om bostaden alls ska säljas, och i så fall till vem och till vilket pris.

Hej!

Den webbläsare du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 9 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvädning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande