Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *

Mäklare Reveny Spanien

Mikael Öberg

Mikael är en energisk, driven och resultatorienterad fastighetsmäklare med en gedigen erfarenhet som sträcker sig över 30 år inom branschen. Efter att ha öppnat och ägt flera kontor i Sverige har han nu fattat det strategiska beslutet att etablera och leda Reveny i Spanien, en marknad han känner till väl och ser stor potential i att kunna hjälpa och göra stor skillnad på.

Genom hela sin omfattande karriär har Mikaels inställning och mål varit att överträffa deras förväntningar. Han är hängiven att vara tillgänglig när du än behöver honom och förstår den enorma vikten av att säkerställa att du känner en trygghet i en av dina mest betydelsefulla transaktioner.

Mikael trivs i en högt tempo-miljö och är övertygad om att varje fastighetsaffär är unik. Följaktligen går han alltid den extra milen för att skräddarsy varje försäljning på bästa sätt. Hans yttersta mål är att varje kund inte bara ska vara nöjd utan också ivrig att rekommendera honom till sin familj, vänner och bekanta.

De som har arbetat med Mikael tidigare beskriver honom ofta som pålitlig, uppmärksam, positiv, entusiastisk, professionell och alltid tillgänglig. Hans engagemang för att erbjuda enastående service och personlig uppmärksamhet gör honom till en respekterad figur inom fastighetsbranschen.

TEL: +34 (0)865 61 99 30 +46 (0)733 540 194
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.