Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng
Såld

Bockhornsgatan 6A, Gamla Masthugget

Ljus och stilfull vindslägenhet


Nyproducerad vindslägenhet i charmigt landshövdingehus. Här bor du kvadratsmart med total golvyta om 47 kvm varav boarea 31 kvm. Ljust hem med genomgående planlösning, välplanerade ytor och smakfulla materialval.

Stilfullt hem som präglas av väldisponerade ytor och sober färgsättning. En egen entré och en vacker trätrappa som leder dig upp till bostaden, kliv in i detta idealiska, nybyggda hem där allting talar för trivsel. Bostaden har en öppen och trivsam planlösning som flödar i ljus från flera fönster. Köket är smakfullt inrett med vit köksinredning och vardagslyx i form av diskmaskin. Allrummet är väl tilltaget med snedtak och bjälkar som ger hemmet karaktär. Det helkaklade badrummet är klassiskt inrett och här finns självklart golvvärme för extra komfort. Här bor du på en lugn adress med Stigbergets mysiga gator utanför porten och Slottsskogen ett stenkast från bostaden. Utanför porten finns goda förbindelser som enkelt tar dig till centrum.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1 rum och kök

 • Boarea

  31.1 kvm

 • Avgift

  1 613 kr

 • Budstart

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare

Jenny Raneryd

0766 - 10 88 18

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1 rum och kök
 • Boarea

  31.1 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  4 av 4
 • Hiss

  Nej
 • Byggår

  1934
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Com hem
 • Församling

  Göteborgs Masthugg
 • Lägenhetsnummer

  15 (Brf)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  1 613 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  3.5615%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Nej

Driftskostnader

 • El

  1 800 kr/år
 • Försäkring

  1 200 kr/år
 • Totalt

  3 000 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Elkostnad beräknad per schablon. Kostnad av avseende försäkring är baserad på kalkyl på if.se.

Energi

 • Energideklaration

  2010-06-10
 • Energiprestanda

  192 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta trapporna upp till tredje våningen och stig in i lägenhetens alldeles egna entré med en vacker trätrappa som leder dig vidare till vindsplan. Väl uppe på översta våningen får ni en trevlig inblick i samtliga rum och redan här förstår man att detta är ett hem med charm utöver det vanliga. Vita väggar harmoniserar med en vacker ekparkett och i taket sitter dimbara spotlights som skapar stämningsfull belysning. 

KÖK
Till höger ligger köket som är stilrent inrett med vit köksinredning och vitt kakel ovan de marmorliknande laminatbänkarna. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Ett fönster skänker ljus och i taket sitter infällda spotlights. Köket har en öppen disposition mot allrummet som skapar en trevlig och social känsla. 

ALLRUM
Det stora allrummet har en genomgående planlösning med fönster åt tre håll som skapar ljus och rymd. Golvet är klätt med parkettgolv som harmoniserar med vitmålade väggar. Den väl tilltagna ytan gör det enkelt att inreda med soffa, säng och matbord.

BADRUM
Badrummet är smakfullt inrett med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt handdukstork. Badrummet är även utrustat med behaglig golvvärme.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Bockhornsgatan 6 är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 16 bostadsrätter samt 3 hyresrätter. Föreningen registrerades 2013. Adresser i föreningen är Bockhornsgatan 6A-C.

FASTIGHETEN
Göteborg Stigberget 27:1. Fastigheten bebyggdes 1934. Föreningen förvärvade fastigheten 2016. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning förvaltas av Ale Fastighetsförvaltning AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en tvättstuga, cykelrum samt en mysig gård.

PARKERING
Föreningen förfogar över 2 st garageplatser som är för korttidsuthyrning. En plats kostar cirka 800 kr/mån. Föreningen förfogar även över 5 st parkeringsplatser, en parkeringsplats kostar cirka 620 kr/mån. I dagsläget är det ingen kö till platserna (2018-05-02). För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad via Länsförsäkringar.

RENOVERINGAR
2017 Renoverades tävttstugan.
2017-2018 Byggdes 5 vindslägenheter.
2018 Filmades stammarna.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att byta fönster (ej vindsplan) samt måla fasaden och planerar att genomföra upphandling inom kort. Föreningen planerar även ett stambyte alternativ relining av stammarna. Inga vidare beslut tagna i dagsläget (2018-05-02).

EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-05-02).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2018-05-02) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Gamla Masthugget

TREVLIGT OMRÅDE MED FAMILJÄR CHARM
Det är inte svårt att förstå att Masthugget har blivit ett av Göteborgs mest populära områden. Här har du tillgång till ett avskilt boende alldeles intill underbara Slottsskogen samt Långgatornas och Linnéstadens myller. Området besitter en hög grad charm och de äldre delarna karaktäriseras av landshövdingehus och mysiga smågator. Gamla Masthugget ligger högt uppe på en kulle och flera lägenheter här har vacker utsikt över staden och hamninloppet. Så tidigt som i mitten på 1600-talet blev Masthugget en förstad till Göteborg. Det var även då den lilla förorten fick sitt namn baserat på tillverkningen av skeppsmaster som förekom i området. Långt in på 1900-talat var området en arbetarstadsdel, men nu samsas ungt trendfolk med barnfamiljer här, i några utav Göteborgs mysigaste kvarter.

I NÄRHETEN
Masthuggets läge är ett av stadens bästa för dig som söker både lugn och närhet till citypuls. Det här är en hemtrevlig oas, belägen kant i kant med grönområdet Slottsskogen där du kan strosa runt och insupa naturen, slå dig ner i gräset för en picknick eller besöka lekparkerna och djurgårdarna i närheten. Den vackra utsikten vid Masthuggskyrkan är oslagbar, ta med en bit mat och blicka ut över hamninloppet och solnedgången. Området har en mängd olika små närbutiker (exempelvis en trevlig kvartersbutik för frukt och grönt med ekologiskt sortiment vid hörnet Fjällgatan/ Sjömansgatan), take away-ställen och några större mataffärer.
Bara gå ner för backen så befinner du dig mitt i Linnéstaden med sina många restauranger och kaféer (en favorit är Café Con Leche på Plantagegatan) och klassiska Hagabion. I området kring Långgatorna finns ett oändligt utbud med barer och småbutiker, en härlig saluhall och ett rikt kulturutbud med flera scener för både scenkonst och musik. På andra sidan Masthugget har du Majorna och Stigbergstorget. Här kan du äta Göteborgs utan tvekan bästa sushi hos Hoze, botanisera bland skivorna i Bengans skivbutik eller slå dig ner i solen på kafé kultur och Zenith. För dig som har barn finns en mängd olika alternativ. Stadsdelsförvaltningen Majorna-Linné administrerar många grundskolor och förskolor i området.

KOMMUNIKATIONER
Om du inte vill ta dig till fots, finns buss 60 som går ända upp på toppen av berget. I området hittar du många hållplatser och du har aldrig långt till kommunikationer i kollektivtrafiken. Längs med Linnégatan och Första Långgatan går dessutom flera spårvagnslinjer. Se Västtrafiks hemsida för att hitta de kommunikationer som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.