Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Karin Boyes gata 4, Prippska Tomten

Yteffektiv etta med sovalkov och fransk balkong

Möjlig tvåa i city med optimal planlösning. Sovalkov, en trevlig fransk balkong, tvättmaskin och klädkammare gör att detta boende har det perfekta läget och utrustningen.

Cityetta med närhet till allt! Med sina naturliga ljusinsläpp, öppna planlösning och franska balkong är detta en bostad med luftig atmosfär. På välplanerade kvadratmetrar finns allt ni behöver; en praktisk sovalkov, en walk in closet och egen tvättmaskin. Likt sängen så får även matbordet sin naturliga plats intill ett fönster och här är det inga svårigheter med att inreda personligt. Ni bor i en stabil HSB-förening med god ekonomi och faciliteter som övernattningsrum för långväga gäster och härlig bastu. Dessutom ingår bredband i avgiften. Läget bjuder på mycket goda kommunikationer och ni har promenadavstånd till både centralstationen och centrum med sitt breda shopping- och nöjesutbud. I närheten finner ni även restauranger, caféer och gym.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1 rum och kök

 • Boarea

  40.5 kvm

 • Avgift

  2 500 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  5 av 7

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1 rum och kök
 • Boarea

  40.5 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 1 rum och kök.
 • Våning

  5 av 7
 • Balkong

  Fransk balkong
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1992
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Com hem. Bredband via Bahnhof.
 • Lägenhetsnummer

  49 (Brf) / 1502 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Ekonomi

 • Avgift

  2 500 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, IP-telefoni (ej samtalskostnad).
 • Andel i föreningen

  0.41518%
 • Andelstal avgift

  0.41518%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  1 840 kr/år
 • Försäkring

  1 350 kr/år
 • Totalt

  3 190 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Enligt säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2009-04-23
 • Energiprestanda

  92 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Planritning

Alternativ planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen upp till femte våningen och kliv in i den ljusa hallen med ekparkett, vita väggar och gott om plats för avhäning. Ytterligare plats för kläder och tillhörigheter finns i intilliggande klädkammare.

ALLRUM
Allrumet flödar i ljus från rummets fönster och balkongdörrar i glas. Rummet är inrett med ekparkett som harmoniserar med vitmålade väggar. Här kan ni möblera med soffa samt matbord.

FRANSK BALKONG
Genom pardörrar i glas når ni den franska balkongen med ett högt läge och utsikt. Balkongen utgör en trevlig förlänging av bostaden under årets varma dagar.

SOVALKOV
Intill allrummet ligger den praktiska sovalkoven med plats för dubbelsäng.

KÖK
Från allrummet når ni köket som är inrett med vit köksinredning och vitt kakel ovan arbetsytorna. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis, fläkt samt en bänkdiskmaskin.

BADRUM
I anslutning till hallen ligger hemmets rymliga badrum med beige plastmatta samt helkakalde väggar i vitt med en diskret bård i ljus ton. Här finns toalett, handfat, spegel samt badkar, perfekt för kalla dagar. Badrummet är även utrustat med vardagslyx i form av tvättmaskin.

Förening

Förening

FÖRENINGEN
HSB Brf Jästen är en äkta bostadsrättsförening med totalt 137 bostadsrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen bildades 1992. Adresser i föreningen är Karin Boyes gata 4, 6 och 8, Adler Salvius gata 15 samt Färgaregatan 5, 7 och 9.

FASTIGHETEN
Göteborg Stampen 6:21. Fastigheten byggdes 1992. Föreningen förvärvade fastigheten 1992. Föreningen äger marken.

HEMSIDA
https://www.hsb.se/goteborg/brf/jasten

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga, cykelrum, hobbyrum, bastu, samlings/föreningslokal samt två stycken övernattningsrum (250 kr/dygn). Föreningen har även en mysig, grönskande innergård.

PARKERING
Föreningen förfogar över 71 parkeringsplatser (ca 700 kr/mån), varav 6 st är mc-platser (ca 300 kr/mån). I dagsläget (2018-03-02) är samtliga platser uthyrda. Adressen är även berättigad boendeparkering, för mer information se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV via Com hem och bredband via Bahnhof. Grundutbud av kabel-TV och bredband ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018. HSB tar ut en medlemsavgift om cirka 525 kronor.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

RENOVERINGAR
2009 Renovering av gemensamma utrymmen.
2010 Diverse underhåll på gården och fasaden.
2010 Renovering av garage samt byte av porttelefoner och skalskydd.
2011 Rensning av ventilationssystem.
2013 Renovering och uppgradering av värme- och ventilationssystem.
2016 Renoverades fasader.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en långtgående underhållsplan. Föreningen planerar avloppsspolning under året. Därutöver planeras hissöversyn, upprustning av garage och gård samt entréer. Nya stadgar ska tas fram också.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-03-02).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse, 2018-03-02, samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Stampen

URBAN PULS MITT I STADEN
Stampen är ett av Göteborgs mest centrala områden som ligger alldeles öster om stadens centralstation. Stadsdelen är inringad av vatten med Vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och Göta älv i norr. Odinsgatan och Friggagatan är områdets huvudstråk och här trängs kvartersbebyggelse med kontor och bostäder. Här bor du granne med hela centrum och allt som staden har att erbjuda. Kultur, shopping, nattliv, restauranger och underhållning. Områdes historia sträcker sig ända bak till 1600-talet. Här fanns små landerier, industrier samt flera sociala inrättningar som fattighus och tukthus för kvinnor. Stampen fick sitt namn från en oljestamp som anlades här vid början av 1700-talet. Den senast tiden har stadsdelen fräschats upp och blivit populär och urban. Alléer har planterats, gator har lagts om och nya bostadshus har rests.

I OMRÅDET
I området finns några små grönområden och naturområden vid kanalerna och i närheten ligger den vackra och omtyckta 1800-talsparken Trädgårdsföreningen. Alldeles intill stadsdelen finns nya Ullevi och om du fortsätter på Skånegatan kommer du snart till Scandinavium, Världskulturmuseet, Universum och Liseberg. En av Göteborgs största biografer, Bergakungen, finns också i närheten. I kvarteret finns flera matbutiker, restauranger, bowlinghall, gym och kaféer, så du har aldrig långt till bekvämligheter som förenklar för dig i din vardag. Dessutom ligger både centrum och Olskroken i närheten, med ännu fler matbutiker och faciliteter. Området hör till Centrums Stadsdelsförvaltning och för dig som har barn i skolåldern finns ett stort antal grundskolor och förskolor här.

KOMMUNIKATIONER
I Stampen bor du så nära Göteborgs citypuls som du bara kan, med centralstationen och goda kommunikationer på nära avstånd. Några minuter till fots tar dig till stadens mest centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.