Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Nordostpassagen 22, Linnéstaden

Cityhem med solfylld balkong

Ljusfyllt cityhem med solig balkong. Kvadratsmart 1,5:a högt upp i huset med fräscht badrum och goda förvaringsutrymmen. Hiss finns!

Välkommen till detta ljusa och välplanerade hem med stora fönsterpartier som skänker ljus och rymd. Den rymliga balkongen är en given plats under sommarhalvåret där ni kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Vardagsrummets stora fönsterparti skänker ett härligt ljusinsläpp och här finns plats för soffa och matbord. Intill ligger den praktiska sovalkoven med plats för dubbelsäng. Hemmet har genomgående ljusa materialval som gör det enkelt att inreda personligt. Bostaden har väldisponerade ytor med gott om förvaringsutrymmen i flera garderober samt tillhörande förråd. Strax utanför porten ligger Linnégatan med sitt rika restaurangutbud och Slottsskogens vackra grönområden. Linnéplatsen ligger ett stenkast från bostaden med goda kommunikationer som tar er till stadens alla hörn.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1.5 rum och kök

 • Boarea

  39 kvm

 • Avgift

  2 523 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  4

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1.5 rum och kök
 • Boarea

  39 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  4
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1967
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Com Hem och bredband via Ownit.
 • Lägenhetsnummer

  0246 (Brf) / 1502 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  2 523 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
 • Andel i föreningen

  0.28%
 • Andelstal avgift

  0.32%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  2 219 kr/år
 • Försäkring

  1 702 kr/år
 • Totalt

  3 921 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2010-05-17
 • Energiprestanda

  118 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av hemmets ljusa och rymliga hall med ekparkett och vitmålade väggar. Här finner ni gott om plats för klädförvaring i fyra platsbyggda garderober med överskåp. Från hallen når ni hemmets alla rum. 

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har ett högt läge med härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Golvet är klätt med ekparkett som harmoniserar med ljusa väggar. Här kan ni med enkelhet möblera med soffa och matbord.

SOVALKOV
I anslutning till vardagsrummet ligger den praktiska sovalkoven med plats för dubbelsäng. Sovalkoven har likt vardagsrummet ekparkett och vita väggar.

BALKONG
Mysig balkong med ett högt läge mot föreningens gård. Balkongen har trall för extra komfort och plats för bord och stolar. Här kan ni njuta av eftermiddags- och kvällssol, en underbar tillgång under årets varma dagar!

KÖK
Trevligt kök med fönster mot balkongen. Intill fönstret finns plats för ett mindre matbord. Köket är inrett i vitt och vitt kakel ovan arbetsytorna. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis, fläkt samt skafferi.

BADRUM
Fräscht badrum med grått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt dusch med frostad glasvägg.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Nordosten en äkta bostadsrättsförening bestående av tre flerbostadshus med totalt 198 bostadsrätter, 28 hyresrätter samt 6 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2004.

Föreningen har del i Fridhem-Johannedal Samfällighetsförening och Vegastadens Sopsug Samfällighetsförening, föreningens andel är 35,84%. Samfälligheten förvaltar mark- och garageytor/sopsug (där föreningen har 13,22%).

HEMSIDA
http://www.brfnordosten.se

FASTIGHETEN
Göteborg Olivedal 5:24. Fastigheterna uppfördes 1967. Föreningen förvärvade fastigheterna 2006. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningen ekonomiska och tekniska förvaltning sköts av Primär Fastighetsförvaltning AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tvättstugor samt flera cykel- och barnvagnsrum samt en stor gård med utemöbler och lekplats.

PARKERING
Föreningen förfogar över 143 garageplatser. En plats kostar cirka 740 kronor i månaden. I dagsläget är det kortare kö (2018-04-17). För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem och bredband via Ownit. Grundutbud av analoga och digitala kanaler samt bredband ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1138 kronor för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kronor för 2018.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2006-2007 Installerades nya elstammar, mätare samt elcentraler.
2008 Spolades avloppsrören.
2009 Energideklarerades fastigheten.
2009-2011 Genomfördes ventilationsarbeten.
2009-2011 Renoverades taken. Under samma period gjordes en fasadöversyn och nya termostater installerades. I samband med bytet gjordes injusteringar i värmesystemet utfördes.
2010 Byttes belysning i allmänna utrymmen.
2010-2011 Renoverades balkonger och nya fronter monterades. I samband med renoveringen tvättades fasaderna och fläktaggregaten byttes ut.
2013 Byttes samtliga nio hissar ut.
2014/2015 Portarna till entrépartierna byttes ut och fräschades upp. Under samma period har fastigheternas entréer försetts med nyckelbrickor för att öka säkerhet och trivsel för de boende.
2015 Renoverades tvättstugorna.
2017 Konverterades en lokal till sju bostadsrätter. Samma år renoverades terrasser.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget pågår relining av stammarna, föreningen har påbörjat med hus 1 av 3. Reliningen kommer att vara klar 2019.

EKONOMI
Föreningen har en god ekonomi och har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-04-17).

Ovanstående information är baserat på uppgifter från föreningens styrelse (2018-04-17), föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.