Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng
Såld

Vestagatan 3, Nya Gårda

Modern trea i toppskick med inglasad balkong mot innergård


Modern och medveten trea i toppskick där det bara är att flytta in. Tilltalande disposition med stora fönster i tre väderstreck. Stor inglasad balkong med många soltimmar. Stark förening med solid ekonomi som haft en avgiftsfri månad/år och tidigare avgiftssänkningar!

Ett ljusfyllt hem som är helt i tiden och genomtänkt i minsta detalj. En spatiös bostad med sociala ytor som genomsyras av snygga material och en tidlös färgsättning. Den stora balkongen erbjuder många soltimmar och den skyddade inglasningen gör det möjligt att vistas ute största delen av året. Känslan av rymd är påtaglig och stora glaspartier ger ett härligt genomgångsljus. Njut av ett fullutrustat kök från Siemens med integrerade vitvaror och ett elegant badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Därtill ypperliga förvaringsmöjligheter i garderober och en rymlig klädkammare. Ett guldläge med hiss ända ner till garaget, utmärkta kommunikationsmöjligheter och all service som behövs för en trivsam vardag!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  102 kvm

 • Avgift

  5 656 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Jazmine Ohgami

0766 - 47 76 36

Mäklare

Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  102 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  3 av 8
 • Balkong

  Inglasad balkong
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2007-2008
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Com Hem och och öppen fiber via Itux.
 • Församling

  Domkyrkoförs. i Göteborg
 • Lägenhetsnummer

  1208 (Brf) / 1303 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  5 656 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg
 • Skattesats

  32.6%

Driftskostnader

 • El

  3 000 kr/år
 • Försäkring

  2 470 kr/år
 • Totalt

  5 470 kr/år
 • Kommentar

  Elkostnad beräknad per schablon. Hemförsäkring baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2012-03-26
 • Energiprestanda

  95 kWh/m2 och år
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
En stilren hall med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns plats för avhängning och en rymlig garderob tar hand om era kläder samt andra tillhörigheter. Från hallen når ni de centrala rummen i bostaden, vardagsrummet och köket.

KÖK
Kökets väggar pryds av ett vitt kakel som harmoniserar med ett klassiskt parkettgolv. Bänkskivorna är i stilrent trämaterial och i centrum av köket finns en praktisk köksö. Köket är utrustat med kvalitativa vitvaror från Siemens. Här inryms en hel kyl och frys från 2018, en induktionshäll, ugn, fläktkåpa, inbyggd micro samt en diskmaskin som underlättar vardagens bestyr. Ett matbord för fyra personer får sin naturliga plats invid fönstret och här finns gott om förvaringsutrymmen i både skåp och lådor. I anslutning till köket finns ytterligare utrymme för exempelvis bord och här finner ni också ett städskåp.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger i nära anslutning till köket och utgörs av en lyxig fondvägg som matchas snyggt med vitmålade väggar samt ett parkettgolv. Här finns gott om plats för soffa, bord och mediamöbel tack vare generösa och sociala ytor. Ett härligt ljusflöde från både fönster och balkong ger rummet en härlig rymd.

BALKONG
Bostaden har en stor inglasad balkong med gott om plats för soffa och bord. Här är det garanterat hög mysfaktor och ett fördelaktigt läge gör det möjligt för er att njuta i solen från morgon till kväll. Tack vare den skyddade inglasningen kan ni vistas ute större delen av året och praktiska persienner gör det möjligt att skärma av glasväggarna.

SOVRUM 1
Det stora sovrummet har en snygg fondvägg, vitmålade väggar och parkettgolv. Stora fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord och rummet är utrustat med stora garderober med spegeldörrar.

SOVRUM 2
Här möts ni av en fräsch fondvägg, vitmålade väggar och parkettgolv. Det finns plats för säng, nattduksbord och exempelvis skrivbord. Rummet har ett stort fönster som ger ett uppfriskande ljus.

KLÄDKAMMARE
En rymlig klädkammare med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns gott om utrymme för både kläder och förvaring tack vare klädstänger, hyllor och lådor. Perfekt för klädälskaren!

BADRUM
Bostaden har ett fräscht badrum med grått klinkergolv, vita kakelväggar samt skåp och bänkar i ek. Här finns vägghängd wc, inglasad dusch, handfat med kommod, spegel och utrymme för tvätt. Badrummet är utrustat med vardagslyx såsom tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Venus i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening med totalt 53 bostadsrätter. Föreningen bildades 2006 och har adresserna Vestagatan 1, 3 och 5.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Samfälligheten Venus Norra. Föreningens andel är 15 procent. Samfälligheten förvaltar gård och garage.

FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:2. Fastigheterna uppfördes 2007 - 2008. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning sköts av SBC.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns två cykelrum placerade på Vestagatan 1 och 3. Det finns även en gemensam innergård med utemöbler och lekplats. Alla lägenheter har egen tvättutrustning och därav har föreningen ingen gemensam tvättstuga.

PARKERING
Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser i ett garage under fastigheten. En garageplats kostar cirka 1000 kronor i månaden. I dagsläget är det kö till samtliga platser (2018-09-14).

Adressen är berättigad till boendeparkering. För mer info se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem och öppen fiber via itux. Basutbud för kabel-TV ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens medlemmar.

RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2015 och sträcker sig fram till 2045.

2010 Investerade föreningen i väktarrondering och kameraövervakning
2015 Genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen
2016 Installerades laddarstationer för elbil/hybrid i parkeringsgaraget, målades entréer samt gjordes en injustering efter OVK-besiktning.
2016-2017 Genomfördes en översyn av porttelefonerna.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Just nu pågår ett arbete med att byta ut belysningen i trapphusen. I uppgång 1 är det färdigt och kommande arbete väntas utföras på Vestagatan 3 och 5.

Under 2018 planerar föreningen att genomföra en obligatorisk ventilationskontroll. De planerar också ett eventuellt underhållsarbete av tak och fasad under 2019. Inga vidare beslut tagna i dagsläget (2018-09-14).

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-09-14). Tack vare en god ekonomi har föreningen tidigare haft avgiftssänkningar samt en avgiftsfri månad de senaste fyra åren.

ÖVRIGT
För mer information gällande pågående byggnation på Venusgatan se länk nedan:
https://bit.ly/2mX9JsP

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2018-09-14), samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgiften betalas av köparen. Fått bekräftat från SBC/NO (2018-09-13)

Område

Nya Gårda

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.

I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Från knytpunkten Svingeln nås många destinationer med både korta och enkla resvägar, inte minst till centralen/nordstan där du tar dig in till city på ett enkelt och smidigt sätt. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.