Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Repslagaregatan 3C, Masthugget

På höjden av Stigberget med vacker utsikt och solfylld balkong

Gavelfyra med låg avgift i välmående brf. Högt läge med solig balkong och utsikt över Masthuggskyrkan och hamninloppet. Renoverat kök samt två badrum, varav ett med praktisk tvättutrustning. Gemensam uteplats med grill och fantastisk vy över Göteborgs vackra stad. Hiss finns!

Bo bland Masthuggets charmiga kvarter nära Majorna, Slottsskogen och Linnéstadens rika utbud. Ett mycket väldisponerat hem med luftiga ytor att möblera på och goda förvaringsmöjligheter i en tilltagen klädkammare och generösa garderober. Fördelaktigt gavelläge med fönster i tre väderstreck och balkong med sol från förmiddag till kväll. Vacker utsikt över Masthuggskyrkan och Majornas hustak ner mot vattenblänket. Modernt, renoverat kök med kvalitativ utrustning och bekvämligheter i form av hel kyl och frys samt diskmaskin. Två helkaklade badrum där det ena är inrett med tvättmaskin, torktumlare samt praktisk tvättbänk. Varmt välkomna på visning!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  4 rum och kök

 • Boarea

  107 kvm

 • Avgift

  3 311 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  4 av 6

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 47 76 32

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  4 rum och kök
 • Boarea

  107 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  4 av 6
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1992
 • Förråd

  Förråd finns i lägenheten
 • TV/Bredband

  Kabel-TV samt bredband via Telenor
 • Lägenhetsnummer

  27 (Brf) / 1301 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 311 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg om 255 kronor för bredband 100/100 Mbit samt telefoni tillkommer.
 • Andel i föreningen

  3.2673%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 500 kr/år
 • Försäkring

  1 200 kr/år
 • Totalt

  4 700 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2008-12-15
 • Energiprestanda

  75 kWh/m2 och år
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen smidigt upp till fjärde våningen och stig in i en luftig genomgångshall med beigt klinker på golvet samt väggar klädda i en ljus tapet med en dekorativ bård. Direkt till höger finns en praktisk hatthylla till avhängning och intill erbjuds ypperliga förvaringsmöjligheter i fyra rymliga garderober med överskåp.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE
Till vänster om hallentrén finner ni bostadens generösa förråd som förslagsvis kan nyttjas som en klädkammare. Väggarna är målade i en vit kulör och på golvet ligger en ljus plastmatta. Utrymmet är inrett med hatthylla, klädstång och flera praktiska hyllsystem.

KÖK
Det stora matlagningsköket renoverades 2016 och är smakfullt inrett i tidlösa material och färgsättningar. Här finns en generös arbetsyta för den matlagningsintresserade och gott om förvaring i rymliga lådor och överskåp. I köket har man också platsbyggt ett vinställ som ger utrymme för flera flaskor. Inredningen består av vita, handtagslösa luckor och ovanför arbetsbänken i ek sitter ett vitt kakel samt praktiska spotlights. Den rostfria och integrerade utrustningen ger ett enhetligt intryck och här inryms en fläkt, spishäll, en inbyggd varmluftsugn, en hel kyl och frys, en inbyggd micro samt en diskmaskin. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger schackrutiga vinylplattor med gråa och röda inslag. Två fönster släpper in rikligt med ljus och härifrån bjuds på en härlig utsikt mot Masthuggskyrkan. Köket kan möbleras med ett matsalsbord för upp till sex personer.

VARDAGSRUM
Hemmets sällskapsrum har en tilltalande arkitektur med generösa fönster i vinkel och härifrån når man också den trivsamma balkongen. I vardagsrummet är bostadens höga läge i huset påtagligt och härifrån kan man vila ögonen på en ljuvlig utsikt över charmiga hustoppar ner mot Göteborgs vackra hamn. Ljusa väggar ger en neutral bas att inreda efter och på golvet ligger en stilfull ekparkett som slipades under 2018. Vardagsrummet kan möbleras med en soffgrupp, mediamöbel och ett matsalsbord.

BALKONG
Hemmets avsevärda balkong imponerar med ett högt läge i huset och en fin utsikt över staden mot det glittrande hamninloppet. Solens strålar värmer från förmiddag till kväll och här kan ni njuta av stilla omgivningar. Balkongen är belagd med ett praktiskt träunderlag och ytan kan möbleras med ett cafébord med två stolar, blommor och dekoration.

SOVRUM 1
Hemmets första sovrum har en luftig yta att möblera på och här ryms med enkelhet en dubbelsäng, nattduksbord samt övrigt möblemang. Ljusa väggar är fint kombinerade med en körsbärsparkett och här finns två rymliga dubbelgarderober till förfogande. Rummet har ett fönster som bjuder på en vacker utsikt samt ytterligare ett mindre vädringsfönster för ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Intill köket ligger hemmets andra sovrum som förslagsvis kan nyttjas som gästrum, barnrum eller hemmakontor. Golvet är belagt med ett ljust laminat och väggarna har en beige ton. Den luftiga ytan kan möbleras med en större säng, skrivbordshörna samt förvaringsmöbel. Här finns ett fönster för ljusinsläpp med en vit marmorbänk som ger plats för blommor och dekoration.

SOVRUM 3
På motsatt sida ligger det tredje sovrummet med en stilla placering mot den lummiga innergården. Väggarna har en ljusgrå ton och på golvet ligger ett mörkt laminat. Ett fönster förser rummet med ljus och här kan ni inreda med en enkelsäng, skrivbordshörna eller en förvaringsmöbel.

BADRUM
Bostadens fräscha badrum har ett beigt klinker på golvet och helkaklade väggar i vitt med en beige bård. Inredningen består av wc, spegel handfat, spegelskåp, handdukstork samt en dusch med taksil och glasvägg.

TVÄTTSTUGA/BADRUM
Det andra badrummet används idag som en tvättstuga och är inrett med ett mörkgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med en ljusblå bård. Utrustningen består av wc, handfat, spegel, ett vägghängt badrumsskåp, en tvättbänk med underliggande förvaring, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Repslagaregatan 3 är en äkta förening bestående av en fastighet med totalt 34 bostadsrätter. Föreningen bildades 1984 och har adressen Repslagaregatan 3A-C.

FASTIGHETEN
Göteborg Stigberget 33:6. Fastigheten bebyggdes 1992. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
NordicLife Förvaltning AB sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en trivsam uteplats med utemöbler och grill som bjuder på en vacker hamnutsikt. Det finns också en gemensam innergård med lekplats för barnen.

I övrigt finns det cykel- samt barnvagnsförråd i uppgång A och C.

Samtliga lägenheter har egen tvättutrustning och därav har föreningen ingen gemensam tvättstuga.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar. Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.

PARKERING
Föreningen hyr 26 stycken garageplatser av grannförening Brf Masthugget i ett garage på Fjällgatan. En garageplats kostar cirka 950 kronor i månaden, i dagsläget finns det inga lediga platser (2019-04-11).

Vid intresseanmälan av garageplats kontakta Brf Repslagaregatan 3.

Utöver garaget på Fjällgatan har Brf Masthugget 4 stycken garage till där de hyr ut externa platser för cirka 950 kronor i månaden ink moms. Vid intresseanmälan se: http://www.brfmasthugget.se/ansokan-garage.html.

Adressen Repslagaregatan 3C är berättigad till boendeparkering inom område ”V”.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV samt bredband 100/100 Mbit via Telenor. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften. Ett obligatoriskt tillägg om 255 kronor i månaden för bredband och telefoni tillkommer.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
Sedan byggnationen har endast mindre löpande underhållsarbeten utförts.

2017-2018 Genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen samt åtgärdades brister på ventilationsaggregaten. Föreningen har också fått ett nytt konstverk i porten in till gården.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar framöver att uppgradera taksäkerheten samt att bättringsmåla vissa takplåtsdelar. De planerar också att måla betongsockeln. Utöver det finns det inga stora underhållsarbeten inplanerade de närmsta åren.

EKONOMI
Föreningen planerar att höja avgifterna från och med den 1 juli 2019. Exakt nivå bestäms under styrelsemöte i maj månad (2019-04-11).

ÖVRIGT
Föreningens energideklaration är inte längre giltig då den är över 10 år gammal.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2019-04-11) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Masthugget

TREVLIGT OMRÅDE MED FAMILJÄR CHARM
Det är inte svårt att förstå att Masthugget har blivit ett av Göteborgs mest populära områden. Här har du tillgång till ett avskilt boende alldeles intill underbara Slottsskogen samt Långgatornas och Linnéstadens myller. Området besitter en hög grad charm och de äldre delarna karaktäriseras av landshövdingehus och mysiga smågator. Gamla Masthugget ligger högt uppe på en kulle och flera lägenheter här har vacker utsikt över staden och hamninloppet. Så tidigt som i mitten på 1600-talet blev Masthugget en förstad till Göteborg. Det var även då den lilla förorten fick sitt namn baserat på tillverkningen av skeppsmaster som förekom i området. Långt in på 1900-talat var området en arbetarstadsdel, men nu samsas ungt trendfolk med barnfamiljer här, i några utav Göteborgs mysigaste kvarter.

I NÄRHETEN
Masthuggets läge är ett av stadens bästa för dig som söker både lugn och närhet till citypuls. Det här är en hemtrevlig oas, belägen kant i kant med grönområdet Slottsskogen där du kan strosa runt och insupa naturen, slå dig ner i gräset för en picknick eller besöka lekparkerna och djurgårdarna i närheten. Den vackra utsikten vid Masthuggskyrkan är oslagbar, ta med en bit mat och blicka ut över hamninloppet och solnedgången.

Området har en mängd olika små närbutiker (exempelvis en trevlig kvartersbutik för frukt och grönt med ekologiskt sortiment vid hörnet Fjällgatan/ Sjömansgatan), take away-ställen och några större mataffärer. Bara gå ner för backen så befinner du dig mitt i Linnéstaden med sina många restauranger och kaféer (en favorit är Café Con Leche på Plantagegatan) och klassiska Hagabion. I området kring Långgatorna finns ett oändligt utbud med barer och småbutiker, en härlig saluhall och ett rikt kulturutbud med flera scener för både scenkonst och musik. På andra sidan Masthugget har du Majorna och Stigbergstorget. Här kan du äta Göteborgs utan tvekan bästa sushi hos Hoze, botanisera bland skivorna i Bengans skivbutik eller slå dig ner i solen på kafé kultur och Zenith. För dig som har barn finns en mängd olika alternativ. Stadsdelsförvaltningen Majorna-Linné administrerar många grundskolor och förskolor i området.

KOMMUNIKATIONER
Om du inte vill ta dig till fots, finns buss 60 som går ända upp på toppen av berget. I området hittar du många hållplatser och du har aldrig långt till kommunikationer i kollektivtrafiken. Längs med Linnégatan och Första Långgatan går dessutom flera spårvagnslinjer. Se Västtrafiks hemsida för att hitta de kommunikationer som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.