Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Norra Gubberogatan 5, Olskroken

Kvadratsmart tvåa med solfylld balkong

Mysigt hem med generös takhöjd, väldisponerade kvadratmeter och härligt ljusinsläpp. Balkong i högt läge med skön eftermiddagssol. Hiss finns!

Ni välkomnas av ett hem med skönt ljusinsläpp från fönster och balkong. Balkongen har ett fantastiskt läge mot mysiga Gubberoparken och är högt belägen på den sidan huset. Solen strålar mot balkongen från eftermiddag till kväll och är en perfekt plats att njuta på under sommarhalvåret. Det stora vardagsrummet smyckas av en vacker igensatt öppen spis och här ryms med lätthet både soffgrupp och matsalsbord. Ett kvadratsmart hem med sociala ytor. Det rymliga köket har goda utrymmen för förvaring tack vare skafferi och är utrustat med vardagslyx i form av diskmaskin. Här bor ni med goda förbindelser där spårvagn och buss tar er till Centralstationen på kort tid och i området finns ett varierat utbud av mataffärer, caféer och restauranger. Ett trivsamt hem med närhet till allt!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  60 kvm

 • Avgift

  3 352 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Växel

Växel

031 - 761 00 11

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  60 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1939
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via ComHem och fiber bredband vid Telia.
 • Lägenhetsnummer

  11 (Brf) / 1201 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 352 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  1.89000%
 • Andelstal avgift

  2.26%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  1 600 kr/år
 • Försäkring

  3 720 kr/år
 • Totalt

  5 320 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2010-01-07
 • Energiprestanda

  116 kWh/m2 och år
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av en bostad med högt i tak och generösa ytor. I den stora hallen finns snyggt, holländskt parkettgolv samt ljusgråa väggar. Här finns bra förvaringsmöjligheter tack vare fem platsbyggda garderober och här finns utrymme för hallmöbel.

KÖK
Bostaden har ett stilrent kök med gråa nyanser på golv och väggar samt vitt kakel ovanför den rostfria arbetsbänken. Ett fönster förser rummet med härligt ljus och här finns plats för ett matbord. Här finns kombinerad kyl/frys från Samsung samt diskmaskin från Bosch, båda installerade i år. Ni hittar även spis, fläkt och ett stort skafferi. Skafferiet har klinkergolv, vitmålade väggar och hyllor. Här finns gott om förvaringsutrymmen för torrvaror eller vad som önskas.

VARDAGSRUM
I anslutning till hallen ligger bostadens stora vardagsrum. Golvet utgörs av ett stilrent, holländskt parkettgolv som harmoniserar med de ljusgråa väggarna. De stora fönsterna ger uppiggande ljus som gör rummet till en skön plats att vistas i. Här finns även en snygg igensatt öppen spis med hög mysfaktor. Gott om plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang. Vardagsrummet är naturligt bostadens centrum för gäster och familj.

BALKONG
Den mysiga balkongen ligger ut mot den somriga Gubberoparken och har ett högt läge på denna sida av huset. Solen lyser på balkongen från eftermiddag till kväll, underbart under sommarhalvåret. Här finns det plats för bord och stolar.

SOVRUM
Bostadens rofyllda sovrum har ett stilrent parkettgolv och gråmålade väggar. Här finns goda förvaringsmöjligheter tack vare fem platsbyggda garderober längs ena kortsidan. Stora fönster förser rummet med behagligt ljusinsläpp. Rummet kan möbleras med säng, byrå, nattduksbord och övrigt möblemang.

BADRUM
Ett kvadratsmart badrum med ljust kakel som harmoniserar med ett golv i mörkare toner. Här finns handfat med ovansittande spegelskåp, wc, handdukstork samt vardagslyx i form av badkar.

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Norra Gubberogatan 5–7 är en äkta bostadsrättsförening med totalt 44 bostadsrätter, 8 hyresrätter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2006. Adresser i föreningen är Norra Gubberogatan 5 och Norra Gubberogatan 7.

HEMSIDA
www.norragubbero5-7.se

FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 69:3 och Gårda 69:4. Fastigheterna uppfördes 1939. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Husjuristerna.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har två tvättstugor, ett cykelrum och två soprum. Tvättstugorna är belägna på källarplan i varje hus och hushållsavfall finns vid gårdsingången Norra Gubberogatan 7 och grovsoprum finns vid gårdsingången Norra Gubberogatan 5.

PARKERING
För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via ComHem. Fiber finns via Telia. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

RENOVERINGAR
1989 Utfördes stambyte

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Det är en pågående sanering av krypgrunden i föreningen och ett pågående byte av fyra fläktar i huset. Föreningen följer en långsiktig underhållsplan. Det planeras att fönster och balkongdörrar ska ses över och tätas vid behov. Föreningen planerar även att balkongplattorna ska åtgärdas, att husen ska få nya nockband och nockpannor och att två fläktar ska bytas på taket. Inga vidare beslut är tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget (2018-07-26).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2018-07-26), samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Olskroken

MODERN STADSDEL NÄRA STADSKÄRNAN
I den här trevliga och citynära stadsdelen bor du bekvämt med nära till naturen. Namnet Olskroken är känt sedan så tidigt som på 1600-talet men det var först i slutet på 1800-talet som stadsdelen började byggas upp som en arbetarstadsdel, med huvudsakligen landshövdingehus. Efter det har området genomgått ett flertal ombyggnationer och ser idag helt annorlunda ut. Några landshövdingehus från tidigt 1900-tal finns fortfarande kvar men dagens Olskroken stod färdigt så sent som år 1983. Området utgörs främst av bebyggelse i sten kring Redbergsvägen och Olskrokstorget.

I OMRÅDET
I kvarteren finns flera mataffärer, småbutiker, apotek, systembolag, vårdcentral och caféer. Olskrokstorget är ett shoppingstråk där du kan inhandla det mesta du behöver i din vardag. På torget bedrivs torghandel och här kan du bland annat köpa hem färsk fisk till helgens mysiga middagar. Här finns flera populära kvarterskrogar och restauranger som ger stadsdelen en gemytlig känsla. I närheten har du lummiga Redbergsparken med vacker utsikt samt Gubberoparken dit du kan bege dig under sommarens varma månader för picknick eller en lugn stund i solen. På kort tid kan du också ta dig in till centrum för shopping, kultur och nattliv. Dessutom har du Delsjöområdet med sina vackra promenadstråk och motionsslingor på kort avstånd.

KOMMUNIKATIONER
Här bor du med goda kommunikationer till stadens alla hörn. In till Göteborgs centralstation tar du dig på bara ett par minuter. Se www.vasttrafik.se för att hitta de förbindelser som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.