Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng
Såld

Sixten Camps Gata 8, Nya Gårda

Optimalt planerat hem med solig balkong och utsikt över Gullbergsån


Stilsäkert och modernt boende där det bara är att flytta in. Stor balkong med många soltimmar och utsikt över Gullbergsån. Öppen arkitektur, stora glaspartier, goda förvaringsmöjligheter och praktisk tvättpelare. Ett ytterst väldisponerat hem i expansiva Nya Gårda!

Ett inflyttningsklart boende där man har tänkt på det mesta för att skapa ett så bekvämt leverne som möjligt. Stilren interiör med genomgående vita väggar och klassiska parkettgolv i ek. Tilltalande och genomtänkt arkitektur där kök, vardagsrum och matsalsdel ligger i en öppen disposition. Rymlig balkong med sol från förmiddag till kväll, möjlighet att grilla med el- och gasolgrill samt härlig vy över Gullbergsån. Yteffektivt med luftiga ytor samt stora fönster för ljusinsläpp. Modernt kök med kvalitativ utrustning, helkaklat badrum med tvättpelare och goda förvaringsmöjligheter. Lugn och central adress med bra kommunikationer samt direkt närhet till mataffärer, restauranger, caféer och annan offentlig service.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  50 kvm

 • Avgift

  3 210 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

Mäklare

Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  50 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  3
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2007-2008
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Com Hem och fiberbredband via iTux
 • Församling

  Domkyrkoförs. i Göteborg
 • Lägenhetsnummer

  2234 (Brf) / 1204 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 210 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Skattesats

  32.6%

Driftskostnader

 • El

  5 400 kr/år
 • Försäkring

  1 800 kr/år
 • Totalt

  7 200 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2011-01-17
 • Energiprestanda

  94 kWh/m2 och år
Planritning

Planritning

Planritning

Alternativ planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen bekvämt upp till tredje våningen och stig in i ett inflyttningsklart boende med modern interiör. Hallen välkomnar er med vitmålade väggar och ett klassiskt parkettgolv i ek, stilrena inredningsval som är genomgående i lägenheten. Här erbjuds plats för avhängning samt god förvaring i en dubbelgarderob.

KÖK
Ett L format kök med en öppen och social arkitektur som ligger i direkt anslutning till hemmets vardagsrum, matsalsdel samt balkong. Inredningen består av släta fronter i vitt med rostfria beslag och ovanför arbetsbänken i vit laminat sitter en ljusgrå kakelmosaik. En modern och kvalitativ utrustning förenklar i matlagningen och här inryms en induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Den intilliggande matplatsen vetter mot ett stort glasparti och här ryms ett matsalsbord för upp till sex personer. Vidare från matplatsen når ni hemmets soliga balkong.

BALKONG
Hemmets rymliga balkong har ett fördelaktigt läge med sol från förmiddag till kväll och en vacker utsikt över Gullbergsån. Balkongen kan möbleras med en stor loungegrupp samt annan dekoration och här tillåtet att grilla med el- och gasolgrill.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet utgörs av öppen och härlig sällskapsyta och blir en given plats för avkoppling efter trivsamma middagar med vänner och familj. De vita väggarna ihop med det stora fönsterpartiet skapar rymd och ljus och här kan ni möblera med soffgrupp, mediamöbel samt annat möblemang. Ett fönsterbräde i sten ramar in glaspartiet och är en vacker detalj i rummet som ger plats för dekoration.

SOVRUM
Ett ombonat sovrum som vetter mot en lugn och otrafikerad gata. Ett stort fönster med dekorativt stenbräde står för ljusinsläpp och här ryms med enkelhet en dubbelsäng. 

För den som önskar finns här möjlighet att öppna upp en vägg för att få direkt access till intilliggande klädkammare, se alternativ planritning.

KLÄDKAMMARE
Med ingång från vardagsrummet når ni hemmets rymliga klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här finns också ett praktiskt städskåp.

BADRUM
Ett stilfullt badrum med fina material och tidlösa färgsättningar. Golvet är belagt med stora klinkerplattor i en grå ton och på väggarna sitter ett vitt kakel med högblank finish i matchande form och storlek som golvet. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegel med ovanliggande belysning, dusch med glasväggar samt en praktisk tvättpelare. I taket sitter inbyggda spotlights som ger ett behagligt ljus.

ÖVRIGT
https://www.gardavesta.se

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Spårvagnen i Gårda är en äkta bostadsrättsförening bestående av en byggnad med totalt 54 bostadsrätter. Föreningen bildades 2006 och har adresserna Sixten Camps gata 6-8.

Föreningen är delaktig i Samfälligheten Venus Norra tillsammans med Brf mars, Brf Jupiter, Brf Saturnus, Brf Venus och Brf Trådbussen. Samfälligheten förvaltar markytor samt p-platser inom området.

FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:1. Fastigheten bebyggdes 2007-2008. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Trivsam innergård med planteringar och lekplats för de minsta. I föreningen finns även cykel- samt barnvagnsförråd.

Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen, varje lägenhet är istället utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar. Föreningen brukar anordna gemensamma städdagar.

PARKERING
Föreningen förfogar över 35 garageplatser, en garageplats kostar cirka 1000 kronor i månaden. I dagsläget är det kö till samtliga platser (2018-12-10). Tre av föreningens garageplatser är också utrustade med laddplats för elbil, fast månadskostnad varierar beroende på säkringsstorlek.

I området finns även närliggande parkeringsanläggningar. Peab har bl.a. ett garage vid spårvagnshallen och det finns också ett garage i närheten av Samskolan.

Adressen Sixten Camps gata 8 är inte berättigad till boendeparkering.

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV via Com Hem och fiberbredband via iTUX där bostadsrättsinnehavaren själv kan välja bredbandsleverantör. Analoga och digitala kanaler för TV ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2010 Gjordes en 2-års besiktning av fastigheten.
2011 Energideklarerades fastigheten.
2014 Tvättades fasaden.
2015 Genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen. I OVK-besiktningen framkom det att det var bristande frånluft i lägenheterna i uppgång 8, detta är åtgärdat och besiktningen är godkänd.
2016 Genomfördes bättringsmålning i trapphusen. Under samma år installerades laddplatser för elbil i parkeringsgaraget
2017-2018 Genomförde föreningen en s.k. särskild besiktning med medverkan av PEAB samt externa sakkunniga. Under besiktningen uppdagades spruckna klinkerplattor och fogar i trapphusen och hissen. Man upptäckte även felaktig lutning av avloppsledningen under trapphus 6. Till följd av tidigare problem med översvämning i trapphuset har vattentäta skikt monterats på golvet och nedre delar av väggar under 2017. Problemet med klinkerplattor och dåliga fogar åtgärdades under 2017 och korrigering av avloppsledningen åtgärdades under 2018.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en långtgående underhållsplan.

Inga större underhållsarbeten är inplanerade i närtid (2018-12-10).

EKONOMI
Föreningen ändrade årsavgiften senast 2011-01-01 då den höjdes med 2,9%. Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2018-12-10).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2018-12-10) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Nya Gårda

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.

I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Från knytpunkten Svingeln nås många destinationer med både korta och enkla resvägar, inte minst till centralen/nordstan där du tar dig in till city på ett enkelt och smidigt sätt. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.