Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng
Kommande försäljning

Gamla Kronvägen 49, Partille Port

Nybyggnation 2019 med stor balkong högt upp i huset


Möjlig 4:a med rymlig balkong på vån 5/7. Stora sociala ytor och fönster i två väderstreck. Modern standard med vita väggar, 3-stavsparkett och fönsterbänkar i natursten. Vedum kök med utrustning från Siemens samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Digital-TV, telefoni och bredband inkluderat i avgiften!

Ta tillfället i akt och flytta in i en nybyggd trerummare i ett expansivt område med citykänsla. I samma fastighet finns en stor mataffär och utanför porten kan ni avnjuta en god måltid på en restaurang eller ta bussen smidigt från hållplatsen in till Göteborgs stadsliv. Allum och Partille Arena är bara några av föreningens goda grannar och här bor man också nära skolor butiker, vård, träning naturområden och kultur. Njut också av den trivsamma innergården som är en grön oas för avkoppling samt två stora takterrasser som finns att tillgå som medlem. Ett högkvalitativt boende med en genomgående modern design samt utrustning som sätter guldkant i vardagen!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  77 kvm

 • Avgift

  4 573 kr

 • Budstart

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

dots 05

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  77 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  5 av 7
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2019
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Digital-TV, bredbandstelefoni samt fiberbredband via Telia Triple Play
 • Församling

  Partille
 • Lägenhetsnummer

  3-1502 (Brf) / 1502 (LMV)
 • Tillträde

  Tillträde från mitten av april

Ekonomi

 • Budstart

  Kontakta mäklaren
 • Avgift

  4 573 kr/mån
  Ingår i avgiften: Digital-TV lagom, bredband 100 Mbit/s, bredbandstelefoni samt bostadsrättstillägg.
  Ingår ej i avgiften: Kostnad för individuell mätning av kall, varmvatten samt el tillkommer.
 • Skattesats

  31.44%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 120 kr/år
 • Vatten/Avlopp

  6 720 kr/år
 • Försäkring

  1 560 kr/år
 • Totalt

  11 400 kr/år
 • Personer i hushåll

  3
 • Kommentar

  Driftskostnader enligt schablon.
Planritning

Planritning

Planritning

Alternativ planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen smidigt upp till femte våningen och stig in en stilfull nyproduktion som färdigställdes 2019. Hallen välkomnar er med vitmålade väggar och en vacker 3-stavsparkett i ek, tidlös interiör som sätter ton för resterande rum i bostaden. Här finns plats för hatthylla och förvaring erbjuds i form av en garderob samt ett städskåp.

KÖK
Ett trendriktigt kök med en öppen, social arkitektur mot hemmets matplats och vardagsrum. Skåpsinredningen kommer från välrenommerade Vedum och består av släta luckor i en vit kulör. Arbetsbänken är belagd med en grå laminatskiva (Minerva Grey) med underlimmad diskho och ovanför sitter ett vitt kakel, eluttag samt praktisk bänkbelysning. Samtliga vitvaror är av märket Siemens och här inryms en kolfilterfläkt, hel kyl och frys, spishäll, ugn, inbyggd micro samt diskmaskin.

MATPLATS
I fil med köket ligger bostadens rymliga matplats som kan möbleras med ett rejält matsalsbord för många gäster. Ett generöst fönster släpper in rikligt med ljus och härifrån tar ni er ut på hemmets trivsamma balkong.

BALKONG
Bostadens balkong har ett högt läge med en yta om hela 12 kvadratmeter. Balkongen kan inredas med en loungegrupp, blommor och dekoration. Här finns även praktiska eluttag och belysning.

VARDAGSRUM
Ett härligt sällskapsrum som lämpar sig utmärkt för mysiga hemmakvällar och trevliga sammankomster med vänner och familj. De vita väggarna ger en neutral bas att inreda efter och det stora fönstret ger en ljus och behaglig känsla. Rummet smyckas av en vacker fönsterbänk i natursten som ger plats för dekoration och här kan ni inreda med en stor soffgrupp, mediamöbel samt övrigt möblemang.

SOVRUM 1
Hemmets Master Bedroom är väl tilltaget och här ryms med lätthet en dubbelsäng samt tillhörande nattduksbord. Fem rymliga garderober står för utmärkta förvaringsmöjligheter och här finns ett generöst fönster för ljusinsläpp som pryds av en fin fönsterbänk i natursten.

SOVRUM 2
Hemmets andra sovrum kan förslagsvis nyttjas som gästrum, barnrum eller hemmakontor. Rummet kan möbleras med enkelsäng, skrivbordshörna samt annat möblemang. Här finns en garderob till förvaring och ett fönster med ett vackert bräde i natursten står för ljusinsläpp.

BADRUM
Ett smakfullt badrum med snygga material och färgsättningar som är utrustat med flera bekvämligheter som sätter guldkant i vardagen. På golvet ligger ett lättstädat klinker och väggarna är helkaklade i vitt. Inredningen består av wc, handfat med kommod (Vedum), spegel med hylla och belysning (Vedum), samt dusch med infällbara glasväggar. Här finns också en praktisk tvättsektion som är utrustad med arbetsbänk, tvättmaskin samt torktumlare från Siemens. I badrummet är det även förberett för elektrisk handdukstork.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Lyckan Partille Port är en äkta förening bestående av en nybyggd fastighet om 8 våningar med totalt 124 bostadsrätter. Föreningen bildades 2016 och har adresserna Gamla Kronvägen 49 samt Portstråket 18-22.

HEMSIDA
https://peabbostad.se/projekt/vastra-gotaland/partille-port-brf-lyckan/

FASTIGHETEN
Partille 11:67. Fastigheten färdigställdes 2019. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Peab sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam innergård med växthus, odlingslådor, boulebana, lekplats, härliga grönytor och gångstråk samt platser för cykel och barnvagn under tak. Grönskan fortsätter upp på loftgångarna som tar er vidare till lägenheten.

På taken finns två gemensamma terrasser om cirka 40 kvm respektive 70 kvm som är fria att nyttja av föreningens medlemmar.

I föreningen finns också en gästlägenhet, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.

Alla lägenheter har egen tvättutrustning och därav har föreningen ingen gemensam tvättstuga.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar.

PARKERING
Fastigheten deltar i Partille ga:11-12 och 14 som bland annat omfattar parkeringsgarage. Medlemmarna har möjlighet att hyra någon av de 80 stycken parkeringsplatserna i garaget via Partille Port Samfällighetsförening. En parkeringsplats kostar cirka 1000 kronor i månaden. 4 platser är också utrustade med laddplats för elbil där en extra kostnad efter enskild förbrukning tillkommer. I garaget finns också tre stycken handikappsplatser.

Parkeringsplatser för besökande finns i P-hus och markparkeringar till handel.

Adressen Kronvägen 49 är inte berättigad till boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Digital-TV, bredbandstelefoni samt fiberbredband via Telia Triple Play som igår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1183 för 2020. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 473 kr för 2020.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår för föreningens medlemmar i fastighetsförsäkringen.

RENOVERINGAR
Då fastigheten är helt nybyggd berörs den inte utav några större renoveringar.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2019-07-13).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2019-07-13) samt från föreningens hemsida, ekonomiska plan och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Partille Port

NATURNÄRA OCH BARNVÄNLIGT
Namnet Partille påträffas redan under 1300-talet men skrevs då Partaella eller Partila och sedan dess har stavningen växlat. På 1830-talet industrialiserades kommunen med en fabrik i Jonsered och man byggde hus, skolor och en kyrka åt arbetarna. Från början var fabriken segelduksfabrik, spinneri, mekanisk verkstad och gjuteri.

Kommunen ligger kant i kant med Göteborg och här har du har alltid nära till stadens puls, nöjesliv och bekvämligheter. Partille är en genomfartsbygd som alltid har varit en viktig förbindelselänk och idag passerar E20 genom kommunen.

Området är på ständig uppgång och blir allt mer populärt för människor i alla åldrar. Kanske är det med tanke på de många varierande miljöerna som finns här. Allt ifrån bergspartier och slättlandskap till vidsträckta skogsområden och vattendrag, alltid med storstadens pulserande liv runt hörnet.

I NÄRHETEN
I Partille har du allt du kan tänka dig för en bekväm vardag med underhållning, shopping och kultur. Här finns ett centrum med många affärer och varuhuset Allum med ett stort utbud av butiker, mataffär, apotek och mycket mer. Partille har även biografer och ett bibliotek där du kan se på teater, sjunga i kör, gå på konstutställning, låna böcker, lära dig spela instrument och mycket mer. Biblioteket i Partille är faktiskt ett av Sveriges modernaste! I kommunen finns även Partillebohallen, en inomhusarena där bland annat svenska mästarna i handboll IK Sävehof spelar sina hemmamatcher. Kommunen har många skolor och ni som har barn i skolålderns har flera alternativ att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Från Partille tar du dig med tåg eller buss in till Göteborgs stadskärna på kort tid. Här bor du med bra kommunikationer till stadens alla hörn och runt om i Partille kommun. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar just dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.