Gamla Kronvägen 49, Partille Port

Stilsäker och modern genomgångstvåa från 2019 med stor balkong


Nybyggd 2:a med öppen planlösning, fönster i två väderstreck, rymlig balkong och tilltaget sovrum med egen walk in closet. Modern standard med vita väggar, 3-stavsparkett och fönsterbänkar i natursten. Vedum kök med utrustning från Siemens och helkaklat badrum med kombimaskin. Digital-TV, telefoni och bredband inkluderat i avgiften!

Ta tillfället i akt och flytta in i en nybyggd tvårummare i ett expansivt område med citykänsla. I samma fastighet finns en stor mataffär och utanför porten kan ni avnjuta en god måltid på en restaurang eller ta bussen smidigt från hållplatsen in till Göteborgs stadsliv. Allum och Partille Arena är bara några av föreningens goda grannar och här bor man också nära skolor butiker, vård, träning naturområden och kultur. Njut också av den trivsamma innergården som är en grön oas för avkoppling samt två stora takterrasser som finns att tillgå som medlem. Ett högkvalitativt boende med en genomgående modern design och utrustning som sätter guldkant i vardagen!

Översikt

Typ

Bostadsrätt

Rum

2 rum och kök

Boarea

54 kvm

Avgift

3 462 kr

Budstart

2 295 000 kr

Visning

Tisdag 26 mars

Kan du inte ordinarie tid?

Berätta gärna hur vi kan hjälpa till

Lina Persson

Ansvarig Mäklare
0766 - 47 76 33

Jazmine Ohgami

Mäklare
0766 - 47 76 36

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  54 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen. Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2 av 7
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2019
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Digital-TV, bredbandstelefoni samt fiberbredband via Telia Triple Play
 • Församling

  Partille
 • Lägenhetsnummer

  3-1204 (Brf) / 1204 (LMV)
 • Tillträde

  Tillträde från mitten av april

Ekonomi

 • Budstart

  2 295 000 kr
 • Avgift

  3 462 kr/mån
  Ingår i avgiften: Digital-TV lagom, bredband 100 Mbit/s, bredbandstelefoni samt bostadsrättstillägg.
  Ingår ej i avgiften: Kostnad för individuell mätning av kall, varmvatten samt el tillkommer.
 • Skattesats

  31.44%

Driftskostnader

 • El

  2 280 kr/år
 • Vatten/Avlopp

  4 920 kr/år
 • Försäkring

  1 200 kr/år
 • Totalt

  8 400 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Driftskostnader enligt schablon.

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen eller trapporna upp till andra våningen och stig i en i en stilsäker nyproduktion som färdigställdes 2019.  Mottagandet består av en öppen hall som bjuder på en trivsam överblick över hemmets kök och vardagsrum. Golvet är belagt med en stilfull 3-stavsparkett i ek och väggarna är målade i en vit kulör, tidlösa inredningsval som löper vidare genom lägenheten. Här finns plats för hatthylla och förvaring erbjuds i form av en garderob samt ett städskåp.

KÖK
Det stilrena matlagningsköket har en öppen, social arkitektur mot hemmets vardagsrum. Skåpsinredningen kommer från välrenommerade Vedum och består av släta luckor i en vit kulör. Arbetsbänken är belagd med en grå laminatskiva (Minerva Grey) med underlimmad diskho och ovanför sitter ett vitt kakel samt praktisk bänkbelysning. Samtliga vitvaror är av märket Siemens och här inryms en kolfilterfläkt, kombinerad kyl och frys, glaskeramikhäll, ugn, inbyggd micro samt diskmaskin.

VARDAGSRUM
Ett härligt sällskapsrum som lämpar sig utmärkt för mysiga hemmakvällar samt trevliga middagsbjudningar med vänner och familj. De vita väggarna ger en neutral bas att inreda efter och det stora fönstret ger en ljus och behaglig känsla. Rummet smyckas av en vacker fönsterbänk i natursten som ger plats för dekoration och här kan ni möblera med en stor soffgrupp, mediamöbel samt ett matsalsbord.

SOVRUM
Ett spatiöst sovrum om 14 kvadratmeter med egen walk in closet samt utgång till hemmets balkong. Ett generöst fönster släpper in dagsljuset och här finns en vacker fönsterbänk i natursten som ger plats för dekoration. Rummet kan inredas med dubbelsäng, sängbord och en skrivbordshörna. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg och skapa ett mindre sovrum.

BALKONG
Bostadens härliga balkong är hela 8 kvadratmeter och här kan ni inreda med en loungegrupp, blommor och dekoration. Här finns också praktiska eluttag samt belysning.

KLÄDKAMMARE
Med ingång från hemmets sovrum når ni bostadens rymliga klädkammare som är utrustad med praktiska hyllplan och klädstänger. Vitmålade väggar och en klassisk 3-stavsparkett ger ett enhetligt intryck med resterande rum i bostaden.

BADRUM
Ett smakfullt badrum med moderna material och färgsättningar. Golvet är belagt med ett praktiskt klinkergolv i en grå ton och väggarna är helkaklade i vitt. Utrustningen består av wc, handfat med kommod (Vedum), spegelskåp med belysning och eluttag (Vedum) samt dusch med infällbara glasväggar. Här finns dessutom en kombimaskin från Siemens som underlättar vardagens bestyr. I badrummet är det även förberett för elektrisk handdukstork.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Lyckan Partille Port är en äkta förening bestående av en nybyggd fastighet om 8 våningar med totalt 124 bostadsrätter. Föreningen bildades 2016 och har adresserna Gamla Kronvägen 49 samt Portstråket 18-22.

HEMSIDA
https://peabbostad.se/projekt/vastra-gotaland/partille-port-brf-lyckan/

FASTIGHETEN
Partille 11:67. Fastigheten färdigställdes 2019. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Peab sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam innergård med växthus, odlingslådor, boulebana, lekplats, härliga grönytor och gångstråk samt platser för cykel och barnvagn under tak. Grönskan fortsätter upp på loftgångarna som tar er vidare till lägenheten.

På taken finns två gemensamma terrasser om cirka 40 kvm respektive 70 kvm som är fria att nyttjas av föreningens medlemmar.

I föreningen finns också en gästlägenhet, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.

Alla lägenheter har egen tvättutrustning och därav har föreningen ingen gemensam tvättstuga.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar.

PARKERING
Fastigheten deltar i Partille ga:11-12 och 14 som bland annat omfattar parkeringsgarage. Medlemmarna har möjlighet att hyra någon av de 80 stycken parkeringsplatserna i garaget via Partille Port Samfällighetsförening. En parkeringsplats kostar cirka 1000 kronor i månaden. 4 platser är också utrustade med laddplats för elbil där en extra kostnad efter enskild förbrukning tillkommer. I garaget finns också tre stycken handikappsplatser. I dagsläget är det ingen kö till samtliga parkeringsplatser (2019-02-13).

Parkeringsplatser för besökande finns i P-hus och markparkeringar till handel.

Adressen Kronvägen 49 är inte berättigad till boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Digital-TV, bredbandstelefoni samt fiberbredband via Telia Triple Play som igår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1163 för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår för föreningens medlemmar i fastighetsförsäkringen.

RENOVERINGAR
Då fastigheten är helt nybyggd berörs den inte utav några större renoveringar.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2019-02-13).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2019-02-13) samt från föreningens hemsida, ekonomiska plan och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Partille Port

NATURNÄRA OCH BARNVÄNLIG
Namnet Partille påträffas redan under 1300-talet men skrevs då Partaella eller Partila och sedan dess har stavningen växlat. På 1830-talet industrialiserades kommunen med en fabrik i Jonsered och man byggde hus, skolor och en kyrka åt arbetarna. Från början var fabriken segelduksfabrik, spinneri, mekanisk verkstad och gjuteri.
Kommunen ligger kant i kant med Göteborg och här har du har alltid nära till stadens puls, nöjesliv och bekvämligheter. Partille är en genomfartsbygd som alltid har varit en viktig förbindelselänk och idag passerar E20 genom kommunen.
Området är på ständig uppgång och blir allt mer populärt för människor i alla åldrar. Kanske är det med tanke på de många varierande miljöerna som finns här. Allt ifrån bergspartier och slättlandskap till vidsträckta skogsområden och vattendrag, alltid med storstadens pulserande liv runt hörnet.

I NÄRHETEN
I Partille har du allt du kan tänka dig för en bekväm vardag med underhållning, shopping och kultur. Här finns ett centrum med många affärer och varuhuset Allum med ett stort utbud av butiker, mataffär, apotek och mycket mer. Partille har även biografer och ett bibliotek där du kan se på teater, sjunga i kör, gå på konstutställning, låna böcker, lära dig spela instrument och mycket mer. Biblioteket i Partille är faktiskt ett av Sveriges modernaste! I kommunen finns även Partillebohallen, en inomhusarena där bland annat svenska mästarna i handboll IK Sävehof spelar sina hemmamatcher. Kommunen har många skolor och ni som har barn i skolålderns har flera alternativ att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Från Partille tar du dig med tåg eller buss in till Göteborgs stadskärna på kort tid. Här bor du med bra kommunikationer till stadens alla hörn och runt om i Partille kommun. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar just dig.

 

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.

Få information om våra bostäder före alla andra

Följ oss på Facebook och Instagram så får du information om bostäder som säljs utanför Hemnet och andra marknadsplatser. Bostäder i attraktiva områden säljs ofta på förhand!

Denna sida använder cookies

För att förse dig med bästa möjliga upplevelse använder vi cookies. Genom att använda siten godkänner du användning av cookies.

Hej!

Webbläsaren du använder är föråldrad. Den har kända säkerhetshål samt nackdelar och begränsad funktionalitet. Föråldrade webbläsare är ett säkerhetshot och förhindrar utvecklingen av webben på grund av deras begränsade funktionalitet samt buggar.

Vi på Reveny väljer att vara framfotade på webben och använda nya webbtekniker. Vi kan därför inte garantera att vår site fungerar på exempelvis Internet Explorer 10 och äldre.

Vi rekommenderar och använder själva Google Chrome (Ladda ner) och Firefox (Ladda ner).

Mer information om hur man uppgraderar Webbläsaranvändning i Sverige

Kontakta oss:

Tel: 031 - 761 00 11
Email: kontakt@reveny.se

Stäng detta meddelande