Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng

Andra Långgatan 34, Linnéstaden

Genomgångstrea med social planlösning samt renoverat kök och badrum

Genomgångstrea högt upp i huset med hiss. Välplanerat cityhem med social planlösning och renoverat kök och badrum. Solid brf med en nygjord avgiftssänkning om 8% samt goda hyresintäkter. Bredband ingår!

Ta hissen upp till femte våningen och kliv in i detta trivsamma hem som präglas av härliga ljusinsläpp från två håll. Bostaden har renoverade ytskikt med genomgående askparkett som harmoniserar med ljusa väggar. Kökets öppna disposition mot vardagsrummet skapar en social yta med plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för trevliga middagar med nära och kära. Köket är smakfullt inrett med vit köksinredning och integrerad diskmaskin. Badrummet renoverades 2018 och är inrett med klassisk färgsättning samt vardagslyx i form av tvättmaskin. Här bor ni bekvämt i en stabil förening med faciliteter som övernattningslägenhet för långväga gäster. Runt hörnet ligger Långgatorna och Linnégatan med sitt breda utbud av restauranger, barer och caféer!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  70 kvm

 • Avgift

  3 689 kr

 • Budstart

  3 400 000 kr

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Ida Goding

0766 - 12 07 26

Mäklare

Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

dots 05

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  70 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 2 rok.
 • Våning

  5 av 8
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1979
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Sappa samt bredband via Riksnet.
 • Församling

  Göteborgs Oscar Fredrik
 • Lägenhetsnummer

  3453 (Brf) / 1503 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Budstart

  3 400 000 kr
 • Avgift

  3 689 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  4 200 kr/år
 • Försäkring

  1 524 kr/år
 • Totalt

  5 724 kr/år
 • Personer i hushåll

  3
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter och försäkring baserat på kalkyl från if.se

Energi

 • Energideklaration

  2009-02-06
 • Energiprestanda

  151 kWh/m2 och år
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Mottagandet består av en rymlig och ljus hall med vitmålade väggar och en stilfull askparkett som löper tröskelfritt vidare in till vardagsrummet. Ljusinsläpp från två håll skapar en härlig rymd och här finns gott om plats för avhängning samt en hallmöbel.

KÖK
I anslutning till hallen ligger bostadens stilrena matlagningskök med en öppen disposition mot vardagsrummet. Golvet är belagt med en askparkett som harmoniserar med vitmålade väggar, tidlös interiör som ger en neutral bas att inreda efter. Köket har gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen och inredningen består av vita luckor, en svart bänkskiva och ett turkost kakel. Här inryms en kombinerad kyl och frys, spis, ugn, fläkt samt en integrerad diskmaskin. Ett fönster förser köket med ljus och intill ryms ett matsalsbord.

VARDAGSRUM
Ett underbart sällskapsrum med en ljus och behaglig känsla som lämpar sig utmärkt vid mysiga hemmakvällar samt trivsamma middagar med köket när tillhands. Ytan kan möbleras med soffgrupp, mediamöbel samt matsalsbord.

SOVRUM 1
Bostadens stora sovrum är inrett med askparkett och väggar målade i en vit kulör. Rummet har ett rofyllt läge mot föreningens lummiga innergård och härifrån kan ni glimta Oscar Fredriks kyrka. Rummet kan med enkelhet möbleras med dubbelsäng och övrigt möblemang, en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar ger gott om plats för kläder och tillhörigheter.

SOVRUM 2
I anslutning till vardagsrummet ligger hemmets tillbyggda sovrum med ett stort fönsterparti för ljusinsläpp. Här kan ni möblera med enkelsäng och övrigt möblemang.

BADRUM
I anslutning till hallen ligger hemmets renoverade badrum från 2018 som är smakfullt inrett med ett ljust klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasdörr samt handdukstork. Badrummet är även utrustat med behaglig golvvärme samt tvättmaskin. I taket sitter infällda spotlights.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Jakten är en äkta förening bestående av ett flerbostadshus med totalt 158 bostadsrätter, 12 hyresrätter samt 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 2000 och har adresserna Andra Långgatan 32 och 34, Tredje Långgatan 37 och 39 samt Fjärde Långgatan 41, 43 och 45.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningens Långgatornas samfällighetsförening. Föreningens andel är 33,3 procent. Samfälligheten förvaltar garage.

HEMSIDA
www.jakten.nu

FASTIGHETEN
Göteborg Masthugget 6:19. Fastigheten bebyggdes 1979. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska förvaltning. För fastighetsskötsel anlitar föreningen MIKAB och för fastighetsstädning anlitar de Bohusstäd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Mysig innergård med utemöbler och grill. På gården finns också praktiska cykelställ. Föreningen har tre tvättstugor som alla är utrustade med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkrum samt 1 elektrisk mangel. Som medlem i föreningen har man också tillgång till en gästlägenhet som kostar 350 kronor per natt. Utöver det finns det en föreningsexpedition, cykelrum samt ett återvinningsrum.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar.

PARKERING
Föreningen har ett garage tillsammans med grannföreningarna BRF Skonaren och BRF Galeasen. Där finns 116 bilplatser samt 7 MC-platser. Kostnaden för en garageplats är cirka 850 kronor i månaden där en engångsavgift för en garageöppnare om 500 kronor tillkommer. Kötiden för garageplats varierar mellan cirka 2-4 år. Kostnaden för en MC-plats är cirka 300 kronor i månaden där en engångsavgift för en garageöppnare om 500 kronor samt en kostnad för nyckel om 169 kronor tillkommer (2019-06-24).

I garaget finns också ett låst MC-och cykelrum. Kostnaden för en plats i detta utrymmet är 2000 kronor per år. För intresseanmälan maila styrelsen på brf_jakten@hotmail.com

Adressen Andra långgatan 34 är berättigad till boendeparkering inom område "M".

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Sappa och bredband via Riksnet. Grundutbud av kabel-TV samt bredband upp till 1000 Mb/s ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen.

GJORDA RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2011 och sträcker sig fram till 2026.

2011-2012 Byttes fönster.
2012 Spolades stammarna. Samma år genomfördes en OVK av ventilationen och takterrasserna reparerades.
2013-2014 Byttes hissdörrar.
2014 Installerades nytt expansionskärl och syreavgasare. Under året byttes även termostater, vattenbesparande åtgärder utfördes och ventilationssystemet rengjordes.
2015 Byggdes tre nya terrasser på Tredje Långgatan 39.
2015-2016 Reparerades tegelfasaden.
2016 Rengjordes ventilationssystemet och ny injustering genomfördes.
2017 Genomfördes markarbeten samt putsades murar vid garageuppfarten på Fjärde Långgatan 43-45, evakueringsfläktar på vind uppgraderades och ventilationsanläggning i lokalerna byttes. Under samma år inhandlades en ny tvättmaskin på 32:an och en ny torktumlare till 43/45:an, ett nytt torkaggregat installerades också i tvättstugan på Andra Långgatan 32. Samtliga sju hisschakt fick också nya smörjkoppar samt arbetsbelysning.
2018-2019 Fräschades föreningens entréer upp. Under samma år byttes fläktaggregat på axialfläktar och ventilationssystemen rengjordes och fick förnyad injustering.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att byta samtliga lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar under hösten 2019. Installation av postboxar/brevlådor kommer att beslutas på ett medlemsmöte efter sommaren. Efter installation av säkerhetsdörrar planeras en totalrenovering av entréplan, vilplan och trapphus. De planerar även att fräscha upp väggarna vid entréerna samt att byta golvbeläggning i icke stenbelagda entréer. Vid eventuellt behov planerar föreningen också att byta 5% av ytan på fasadens träpanel samt att tvätta och putsa fasaden. Inga vidare beslut tagna i dagsläget (2019-06-24).

EKONOMI
Den 1 april 2019 sänktes avgiften med 8%. En av föreningens hyresrätt är också uppsagd och kommer att säljas samt upplåtas som bostadsrätt efter sommaren 2019, vilket kommer förstärka föreningens ekonomi ytterligare (2019-06-24).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2019-06-24) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.