Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng

Portstråket 20, vån 6/6, Partille Port

Högst upp i huset med vidsträckt utsikt och balkong


Accepterat pris! Nybyggd genomgångsetta på vån 6/6. Balkong mot gården samt loftgång med sol hela dagen och utsikt över Partilles omgivningar. Modernt med vita väggar, 3- stavsparkett och fönsterbänkar i natursten. Vedumkök med utrustning från Siemens, rymlig klädkammare samt helkaklat badrum med kombimaskin. Digital-TV, telefoni och bredband inkluderat i avgiften!

Ta tillfället i akt och flytta in i en stilren etta från 2019 i en förening med citykänsla. I samma fastighet finns en stor matbutik och utanför porten kan man avnjuta en god måltid på en restaurang eller ta bussen smidigt från hållplatsen in till Göteborgs stadsliv. Allum och Partille Arena är bara några av föreningens goda grannar och här har du också nära till butiker, vård, träning, naturområden och kultur. Den trivsamma innergården är en grön oas för avkoppling och på taket finns två stora terrasser att tillgå som medlem. Så njut av ett högkvalitativt boende med alla bekvämligheter som behövs för en trivsam vardag!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1 rum och kök

 • Boarea

  38 kvm

 • Avgift

  2 624 kr

 • Accepterat pris

  1 930 000 kr

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

dots 05

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1 rum och kök
 • Boarea

  38 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  6 av 6
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2019
 • Förråd

  Vindsförråd
 • TV/Bredband

  Digital-TV, bredbandstelefoni samt fiberbredband via Telia Triple Play
 • Församling

  Partille
 • Lägenhetsnummer

  5-1602 (Brf) / 1602 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Accepterat pris

  1 930 000 kr
 • Avgift

  2 624 kr/mån
  Ingår i avgiften: Digital-TV lagom, bredband 100 Mbit/s, bredbandstelefoni samt bostadsrättstillägg.
  Ingår ej i avgiften: Kostnad för individuell mätning av kall, varmvatten samt el tillkommer.
 • Skattesats

  31.44%

Driftskostnader

 • El

  1 680 kr/år
 • Vatten/Avlopp

  3 480 kr/år
 • Försäkring

  960 kr/år
 • Totalt

  6 120 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Driftskostnader enligt schablon.
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen upp till översta våningsplanet och stig in i en stilfull nybyggnation från 2019 där det bara är att flytta in. Välkomnandet består av en öppen hall som bjuder på en trivsam överblick över hemmets matlagningskök. Golvet är belagt med en klassisk 3-stavsparkett i ek och väggarna är målade i en vit kulör, stilrena inredningsval som är genomgående i bostaden. Här finns plats för hatthylla och förvaring erbjuds i form av en garderob.

KÖK
Hemmets matlagningskök har en modern design och här ryms en matplats för upp till fyra personer. Skåpsinredningen kommer från Välrenommerade Vedum och består av släta luckor i en vit kulör. Arbetsbänken är belagd med en grå laminatskiva (Minerva Grey) med underlimmad diskho och ovanför sitter ett vitt kakel med praktisk bänkbelysning. Samtliga vitvaror är av märket Siemens och här inryms en kolfilterfläkt, spishäll, ugn, inbyggd micro, en kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Ett generöst fönster står för ljusinsläpp och här finns en vacker fönsterbänk i natursten som ger plats för blommor och dekoration.

ALLRUM
Ett luftig allrum med utgång till hemmets balkong och ett stort fönster för ljusinsläpp. I detta rum är bostadens höga läge i huset påtagligt och här kan ni njuta av ett rofyllt läge mot föreningens fina innergård. Rummet smyckas av en vacker fönsterbänk i natursten och här kan ni möblera med soffgrupp, mediamöbel och en säng.

BALKONG
Bostadens härliga balkong imponerar med det högsta läget i huset och vetter mot föreningens stilla innergård. Här kan ni njuta i kvällsolen! Balkongen kan inredas med en cafémöbel, blommor och dekoration och här finns praktiska eluttag samt belysning.

KLÄDKAMMARE
Alldeles intill bostadens badrum och allrum ligger en tilltagen klädkammare som är inredd med hyllplan och klädstänger. Här finns även ett städskåp till förfogande.

BADRUM
Ett smakfullt badrum med moderna material och färgsättningar. Golvet är belagt med ett lättstädat klinker i en grå ton och väggarna är helkaklade i vitt. Utrustningen består av wc, handfat med kommod (Vedum), spegelskåp med belysning (Vedum), dusch med infällbara glasväggar samt en kombimaskin från Siemens. I badrummet är det också förberett för elektrisk handdukstork.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Lyckan Partille Port är en äkta förening bestående av en nybyggd fastighet om 8 våningar med totalt 124 bostadsrätter. Föreningen bildades 2016 och har adresserna Gamla Kronvägen 49 samt Portstråket 18-22.

HEMSIDA
https://peabbostad.se/projekt/vastra-gotaland/partille-port-brf-lyckan/

FASTIGHETEN
Partille 11:67. Fastigheten färdigställdes 2019. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Peab sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam innergård med växthus, odlingslådor, boulebana, lekplats, härliga grönytor och gångstråk samt platser för cykel och barnvagn under tak. Grönskan fortsätter upp på loftgångarna som tar er vidare till lägenheten.

På taken finns två gemensamma terrasser om cirka 40 kvm respektive 70 kvm som är fria att nyttja av föreningens medlemmar.

I föreningen finns också en gästlägenhet, barnvagns- och rullstolsrum samt cykelförråd. Till varje lägenhet hör ett vindsförråd.

Alla lägenheter har egen tvättutrustning och därav har föreningen ingen gemensam tvättstuga.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar.

PARKERING
Fastigheten deltar i Partille ga:11-12 och 14 som bland annat omfattar parkeringsgarage. Medlemmarna har möjlighet att hyra någon av de 80 stycken parkeringsplatserna i garaget via Partille Port Samfällighetsförening. En parkeringsplats kostar cirka 1000 kronor i månaden. 4 platser är också utrustade med laddplats för elbil där en extra kostnad efter enskild förbrukning tillkommer. I garaget finns också tre stycken handikappsplatser.

Parkeringsplatser för besökande finns i P-hus och markparkeringar till handel.

Adressen Kronvägen 49 är inte berättigad till boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Digital-TV, bredbandstelefoni samt fiberbredband via Telia Triple Play som igår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1163 för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Folksam. Kollektivt bostadsrättstillägg ingår för föreningens medlemmar i fastighetsförsäkringen.

RENOVERINGAR
Då fastigheten är helt nybyggd berörs den inte utav några större renoveringar.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2019-07-13).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2019-07-13) samt från föreningens hemsida, ekonomiska plan och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Partille Port

NATURNÄRA OCH BARNVÄNLIGT
Namnet Partille påträffas redan under 1300-talet men skrevs då Partaella eller Partila och sedan dess har stavningen växlat. På 1830-talet industrialiserades kommunen med en fabrik i Jonsered och man byggde hus, skolor och en kyrka åt arbetarna. Från början var fabriken segelduksfabrik, spinneri, mekanisk verkstad och gjuteri.

Kommunen ligger kant i kant med Göteborg och här har du har alltid nära till stadens puls, nöjesliv och bekvämligheter. Partille är en genomfartsbygd som alltid har varit en viktig förbindelselänk och idag passerar E20 genom kommunen.

Området är på ständig uppgång och blir allt mer populärt för människor i alla åldrar. Kanske är det med tanke på de många varierande miljöerna som finns här. Allt ifrån bergspartier och slättlandskap till vidsträckta skogsområden och vattendrag, alltid med storstadens pulserande liv runt hörnet.

I NÄRHETEN
I Partille har du allt du kan tänka dig för en bekväm vardag med underhållning, shopping och kultur. Här finns ett centrum med många affärer och varuhuset Allum med ett stort utbud av butiker, mataffär, apotek och mycket mer. Partille har även biografer och ett bibliotek där du kan se på teater, sjunga i kör, gå på konstutställning, låna böcker, lära dig spela instrument och mycket mer. Biblioteket i Partille är faktiskt ett av Sveriges modernaste! I kommunen finns även Partillebohallen, en inomhusarena där bland annat svenska mästarna i handboll IK Sävehof spelar sina hemmamatcher. Kommunen har många skolor och ni som har barn i skolålderns har flera alternativ att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Från Partille tar du dig med tåg eller buss in till Göteborgs stadskärna på kort tid. Här bor du med bra kommunikationer till stadens alla hörn och runt om i Partille kommun. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar just dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.