Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Liedstrandsgatan 10, Lunden

Balkong och utsikt över Lundens mysiga kvarter

Modernt och bekvämt boende från 2013 med låg avgift. Högt upp med utsikt och stor inglasad balkong. Hörnläge med fönster i två väderstreck, öppen arkitektur och stilren interiör. Badrum med tvättutrustning och goda förvaringsmöjligheter. Stabil brf med attraktivt läge nära Danska Vägen!

En inflyttningsklar trerummare med genomgående modern standard och flera bekvämligheter. Tidlös inredning med fina parkettgolv i ek och vita väggar som ger en neutral bas att inreda efter. Tilltalande arkitektur med öppen planlösning, hörnläge och fönster i två väderstreck. Stor inglasad balkong som kan nyttjas större delen av året och härlig utsikt över Lundens charmiga hustak. Två generösa sovrum med god förvaring i skjutdörrsgarderober med Elfa-system. Tidlöst Myresjökök med hel kyl och frys samt diskmaskin. Stilrent badrum med tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk. Utmärkta kommunikationer och all service man kan tänkas behöva utanför porten!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  79 kvm

 • Avgift

  3 413 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  5 av 10

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  79 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  5 av 10
 • Balkong

  Inglasad balkong
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2013
 • Förråd

  Förråd beläget på våning 2
 • TV/Bredband

  Digital-TV samt fiberbredband 100/100 Mbit via Telia Triple Play
 • Lägenhetsnummer

  11402 (Brf) / 1402 (LMV)
 • Tillträde

  Juni 2020

Ekonomi

 • Avgift

  3 413 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, kallvatten. 17 kr är inräknat för avläsning av mätdatan för varmvatten. Ett OB- tillägg om 216 kr för TV, bredband och telefoni tillkommer.
  Ingår ej i avgiften: Kostnad för individuell mätning av varmvatten tillkommer. Debitering sker kvartalsvis.
 • Andel i föreningen

  1.21461%
 • Andelstal avgift

  1.21458%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  2 726 kr/år
 • Vatten/Avlopp

  540 kr/år
 • Försäkring

  1 630 kr/år
 • Totalt

  4 896 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2017-03-15
 • Energiprestanda

  53 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  B
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen bekvämt upp till femte våningen och stig in i ett modernt och stilsäkert boende där det bara är att flytta in. Välkomnandet består av en generös hall och här bjuds på en trivsam överblick över hemmets sociala ytor. I hallen finns en praktisk hatthylla till avhängning samt god förvaring i en rymlig garderob och ett städskåp. Golvet är belagt med lättstädat klinker i en mörkgrå ton och väggarna är målade i en vit kulör. Klinkergolvet övergår till en klassisk ekparkett som löper vidare genom lägenheten och de vitmålade väggarna sätter ton för resterande rum.

KÖK
Ett modernt matlagningskök ifrån välrenommerade Myresjö med en kvalitativ utrustning som sätter extra guldkant i vardagen. Här finns bra med arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter i flera lådor och överskåp. Inredningen består av släta luckor i vitt med metallbeslag och ovanför arbetsytorna i mörk laminat sitter ett vitt, rektangulärt kakel, bänkbelysning samt eluttag. Svarta och vita vitvaror från Siemens smälter in fint med den övriga inredningen och här inryms en fläkt, spishäll, varmluftsugn, hel kyl och frys samt diskmaskin. Intill det stora fönstret ryms en matsalsmöbel för upp till sex personer.

VARDAGSRUM
Bostadens sällskapsrum har en delvis öppen disposition mot intilliggande matlagningskök och härifrån når man också den trivsamma balkongen. I detta rum är bostadens höga placering i huset påtaglig och härifrån kan ni njuta av en ljuvlig utsikt över Lundens charmiga hustak och omgivningar. Vita väggar är fint kombinerade med en stilfull fondtapet och ljuset flödar genom rummet ifrån ett generöst fönster och en helglasad altandörr. Vardagsrummet kan möbleras med en soffgrupp, mediamöbel och ett vitrinskåp. 

INGLASAD BALKONG
Balkongen blir ett mysigt extrarum som tack vare sin skyddade inglasning gör det möjligt för er att vistas ute största delen av året. Även härifrån kan ni njuta av en vacker utsikt och här värmer solens strålar under morgonen samt under kvällen fram till solnedgång. Balkongen kan möbleras med en loungegrupp, blommor och dekoration.

SOVRUM 1
Bostadens första sovrum har en stilla placering med en vacker vy mot lummiga omgivningar. Ett generöst fönster släpper in dagsljuset och här finns en fin fönsterbänk i sten som ger plats för blommor och dekoration. Den luftiga ytan kan inredas med dubbelsäng samt nattduksbord. En stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och praktiska Elfa- system står för ypperliga förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2
I fil ligger det andra sovrummet med ett härligt hörnläge som förslagsvis kan nyttjas som gästrum, barnrum eller hemmakontor. Ytan är väl tilltagen och kan möbleras med dubbelsäng, alternativt med en enkelsäng, skrivbordshörna samt övrigt möblemang. Ljuset lägger sig fint över rummet ifrån två stora fönster i motsatta väderstreck och även här finns vackra fönsterbänkar i sten. En rymlig skjutdörrsgarderob med Elfa-system erbjuder goda förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Ett väl tilltaget badrum med flera bekvämligheter som pryds av tidlösa material och färgsättningar. På golvet ligger ett mörkgrått klinker och väggarna är klädda i stora kakelplattor i vitt med en högblank finish. Inredningen består av wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, eluttag, handdukstork samt dusch med vikbara glasdörrar. I taket sitter inbyggda spotlights som ger ett behagligt ljus och här finns dessutom en praktisk tvättsektion med arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Danska Vägen i Lunden är en äkta förening bestående av två flerbostadshus med totalt 86 bostadsrätter. Föreningen bildades 2014 och har adresserna Liedstrandsgatan 10-12.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Rosengårdens Samfällighetsförening. Föreningens andel är 52 procent. Samfälligheten förvaltar marken och gårdsytan mellan fastigheterna Lunden 35:1 (Brf Danska Vägen i Lunden), 35:4 och 35:5.

HEMSIDA
http://www.brfdanskavagen.se/

FASTIGHETEN
Göteborg Lunden 35:1. Fastigheten bebyggdes 2013. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum samt rullstolsförråd.

Varje lägenhet har egen tvättutrustning och därav har föreningen ingen gemensam tvättstuga.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Avfallet lämnas i en gemensam miljöstation i röda huset mellan Liedstrandsgatan 10 och 12. I miljöstationen sorteras förutom komposterbart och brännbart även tidningar, glas, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar och batterier.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden. Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.

PARKERING
Föreningen förfogar över 47 stycken parkeringsplatser i ett garage under fastigheten. En parkeringsplats kostar cirka 1050 kronor i månaden. I dagsläget finns lediga platser. (2019-10-11)

Önskar du hyra en av föreningens platser så mailar du styrelsen: info@brfdanskavagen.se

De finns även avgiftsbelagda parkeringar framför fastigheten på Liedstrandsgatan med SMS parkering. Övervakning på dessa platser sker regelbundet. Parkering är endast tillåten på markerade platser.

Adressen Liedstrandsgatan 10 är inte berättigad till boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Digital-TV, fiberbredband samt telefoni via Telia Triple Play. Ett obligatoriskt tillägg om 216 kronor tillkommer till avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

RENOVERINGAR
2013 Uppförande av fastighet.
2015 Genomfördes en garantibesiktning.
2018 Installerades solpaneler på taket.
2018/2019 Genomfördes en garantibesiktning.

En garanti utställd av JM AB under de fem första åren, och på grund av detta finns inget underhåll planerat de närmaste fem till tio åren.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2019-10-11).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2019-10-11) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Lunden

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du i Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.