Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Repslagaregatan 3B, Masthugget

Rymlig trea med solig balkong på höjden av Stigberget

Väldisponerat hem med låg avgift i stabil brf. Förmånligt läge och härlig balkong med många soltimmar. Renoverat Ballingslöv kök, stort badrum med ny tvättutrustning samt generös klädkammare med Elfa-system. Gemensamt trädäck med grill och fantastisk utsikt över hamninloppet. Hiss finns!

Här bor ni på en lugn adress bland Masthugget gemytliga kvarter nära Slottsskogen, Majorna och Linnéstaden. Hemmet har en genomtänkt arkitektur med luftiga rum samt extra god förvaring i en stor klädkammare med praktisk Elfa inredning. Ytskikten är i fint skick med sobra färgval och fönster i tre väderstreck skapar ett ljust boende. Alla rum pryds av vackra parkettgolv och i hall och vardagsrum slipades golven 2016. Köket är modernt med en påkostad inredning från Ballingslöv och här finns bekvämligheter som diskmaskin samt hel kyl och frys. Dessutom erbjuds ett rymligt badrum med tvättbänk, ett badkar för avkopplande stunder samt en ny tvättmaskin och torktumlare från Miele. Varmt välkomna!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  88 kvm

 • Avgift

  2 793 kr

 • Budstart

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2 av 4

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 10 88 18

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  88 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2 av 4
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1992
 • Förråd

  Till bostaden hör ett förråd som är beläget på gården.
 • TV/Bredband

  Kabel-TV samt bredband via Telenor
 • Lägenhetsnummer

  14 (Brf) / 1101 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  2 793 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg om 255 kronor för bredband 100/100 Mbit samt telefoni tillkommer.
 • Andel i föreningen

  2.7742%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  5 700 kr/år
 • Försäkring

  2 400 kr/år
 • Totalt

  8 100 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.

Energi

 • Energideklaration

  2008-12-15
 • Energiprestanda

  75 kWh/m2 och år
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Via hissen eller trapporna upp till andra våningen når ni bostadens luftiga genomgångshall. Väggarna målades om 2016 i en vit kulör och i samband med det lades klinker i en mörkgrå ton samt slipades hallens ekparkett. I hallen finns plats för en hatthylla samt ett skoställ. Ypperlig förvaring erbjuds i två praktiska garderober med överskåp samt i en inredd klädkammare till höger.

KLÄDKAMMARE
Hemmets klädkammare är väl tilltagen med genomtänkt garderobsinredning från Elfa. Här finns praktiska hyllplan, klädstänger och trådbackar som står för utmärkta förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt.

KÖK
Köket renoverades 2014 i tidlösa material och färgsättningar med en påkostad inredning från Ballingslöv. Väggarna är målade i en vit kulör och på golvet ligger ett fint parkettgolv i ek som sattes in i samband med renoveringen. Köket är generöst utformat med plats för en stor matsalsgrupp och här finns bra med arbetsytor samt god skåpsförvaring. Inredningen består av vita luckor och ovanför arbetsbänken i ek sitter en grön glasmosaik, bänkbelysning och flera eluttag. Kvalitativa vitvaror i vitt ger ett enhetligt intryck och här inryms en fläkt, spishäll, varmluftsugn en kyl och frys i fullhöjd samt en diskmaskin. Här finns dessutom ett tilltaget skafferi med rum för konserver och torrvaror. Köket har ett stort fönster med utsikt över föreningens mysiga innergård och här finns även ett mindre vädringsfönster.

VARDAGSRUM
Hemmets sällskapsrum har en vacker arkitektur med stora fönster i vinkel och härifrån tar man sig ut på den solfyllda balkongen. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en vacker ekparkett som slipades och mattlackades 2016. Vardagsrummet kan inredas med en soffgrupp, mediamöbel och ett matsalsbord.

BALKONG
Den härliga balkongen har ett förmånligt läge med sol nästintill hela dagen. Här kan ni skymta Eriksbergskranen och njuta av lugnet som råder. Ett snyggt räcke i glas ramar in ytan och på golvet ligger en praktiskt trätrall. Balkongen kan möbleras med ett cafébord, två stolar, blommor och dekoration.

SOVRUM 1
I fil med vardagsrummet ligger bostadens Master bedroom med en generös yta att möblera på. Väggarna är klädda i en ljus tapet och på golvet ligger en stilfull björkparkett. Här finns ett fönster med vacker marmorbänk samt ett mindre vädringsfönster. Sovrummet kan inredas med en dubbelsäng, nattduksbord, en skrivbordshörna och en förvaringsmöbel.

SOVRUM 2
Bostadens andra sovrum har en rofylld placering mot föreningens lummiga innergård. Ljusa väggar harmoniserar fint med en vacker björkparkett och här finns ett fönster för ljusinsläpp med en ljuvlig marmorbänk. Rummet kan inredas med enkelsäng, skrivbordshörna samt övrigt möblemang. En enkelgarderob står för förvaringen.

BADRUM
Badrummet är väl tilltaget med flera bekvämligheter som underlättar vardagens bestyr. På golvet ligger en ljus våtrumsmatta och väggarna är helkaklade i vitt med en blå bård. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, hyllplan, en tvättbänk med underliggande förvaring samt ett badkar för avkopplande stunder. Här finns dessutom en nyinstallerad tvättmaskin och torktumlare från Miele! Handdukstork som ej är i funktion.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Repslagaregatan 3 är en äkta förening bestående av en fastighet med totalt 34 bostadsrätter. Föreningen bildades 1984 och har adressen Repslagaregatan 3A-C.

FASTIGHETEN
Göteborg Stigberget 33:6. Fastigheten bebyggdes 1992. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
NordicLife Förvaltning AB sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en trivsam uteplats med utemöbler och grill som bjuder på en vacker hamnutsikt. Det finns också en gemensam innergård med lekplats för barnen.

I övrigt finns det cykel- samt barnvagnsförråd i uppgång A och C.

Samtliga lägenheter har egen tvättutrustning och därav har föreningen ingen gemensam tvättstuga.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar. Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning.

PARKERING
Föreningen hyr 26 stycken garageplatser av grannförening Brf Masthugget i ett garage på Fjällgatan. En garageplats kostar cirka 950 kronor i månaden, i dagsläget finns det inga lediga platser (2019-05-15).

Vid intresseanmälan av garageplats kontakta Brf Repslagaregatan 3.

Utöver garaget på Fjällgatan har Brf Masthugget 4 stycken garage till där de hyr ut externa platser för cirka 950 kronor i månaden ink moms. Vid intresseanmälan se: http://www.brfmasthugget.se/ansokan-garage.html.

Adressen Repslagaregatan 3C är berättigad till boendeparkering inom område ”V”.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV samt bredband 100/100 Mbit via Telenor. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften. Ett obligatoriskt tillägg om 255 kronor i månaden för bredband och telefoni tillkommer.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
Sedan byggnationen har endast mindre löpande underhållsarbeten utförts.

2017-2018 Genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen samt åtgärdades brister på ventilationsaggregaten. Föreningen har också fått ett nytt konstverk i porten in till gården.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar framöver att uppgradera taksäkerheten samt att bättringsmåla vissa takplåtsdelar. De planerar också att måla betongsockeln. Utöver det finns det inga stora underhållsarbeten inplanerade de närmsta åren.

EKONOMI
Föreningen har beslutat om en avgiftshöjning om 595 kronor i månaden som träder i kraft från och med den 1 juli 2019 (2019-05-15).

ÖVRIGT
Föreningens energideklaration är inte längre giltig då den är över 10 år gammal.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2019-05-15) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Masthugget

TREVLIGT OMRÅDE MED FAMILJÄR CHARM
Det är inte svårt att förstå att Masthugget har blivit ett av Göteborgs mest populära områden. Här har du tillgång till ett avskilt boende alldeles intill underbara Slottsskogen samt Långgatornas och Linnéstadens myller. Området besitter en hög grad charm och de äldre delarna karaktäriseras av landshövdingehus och mysiga smågator. Gamla Masthugget ligger högt uppe på en kulle och flera lägenheter här har vacker utsikt över staden och hamninloppet. Så tidigt som i mitten på 1600-talet blev Masthugget en förstad till Göteborg. Det var även då den lilla förorten fick sitt namn baserat på tillverkningen av skeppsmaster som förekom i området. Långt in på 1900-talat var området en arbetarstadsdel, men nu samsas ungt trendfolk med barnfamiljer här, i några utav Göteborgs mysigaste kvarter.

I NÄRHETEN
Masthuggets läge är ett av stadens bästa för dig som söker både lugn och närhet till citypuls. Det här är en hemtrevlig oas, belägen kant i kant med grönområdet Slottsskogen där du kan strosa runt och insupa naturen, slå dig ner i gräset för en picknick eller besöka lekparkerna och djurgårdarna i närheten. Den vackra utsikten vid Masthuggskyrkan är oslagbar, ta med en bit mat och blicka ut över hamninloppet och solnedgången.

Området har en mängd olika små närbutiker (exempelvis en trevlig kvartersbutik för frukt och grönt med ekologiskt sortiment vid hörnet Fjällgatan/ Sjömansgatan), take away-ställen och några större mataffärer. Bara gå ner för backen så befinner du dig mitt i Linnéstaden med sina många restauranger och kaféer (en favorit är Café Con Leche på Plantagegatan) och klassiska Hagabion. I området kring Långgatorna finns ett oändligt utbud med barer och småbutiker, en härlig saluhall och ett rikt kulturutbud med flera scener för både scenkonst och musik. På andra sidan Masthugget har du Majorna och Stigbergstorget. Här kan du äta Göteborgs utan tvekan bästa sushi hos Hoze, botanisera bland skivorna i Bengans skivbutik eller slå dig ner i solen på kafé kultur och Zenith. För dig som har barn finns en mängd olika alternativ. Stadsdelsförvaltningen Majorna-Linné administrerar många grundskolor och förskolor i området.

KOMMUNIKATIONER
Om du inte vill ta dig till fots, finns buss 60 som går ända upp på toppen av berget. I området hittar du många hållplatser och du har aldrig långt till kommunikationer i kollektivtrafiken. Längs med Linnégatan och Första Långgatan går dessutom flera spårvagnslinjer. Se Västtrafiks hemsida för att hitta de kommunikationer som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.