Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng
Såld

Fjärdingsgatan 15, Kvillebäcken

Toppmodern nyproduktion med solig balkong nära city!


Högkvalitativt boende med 5,7 kvm balkong i soligt söderläge. Låg avgift, tillgång till områdets bästa takterrass/vinterträdgård, gästlägenhet och hiss ända ner till garaget. Marbodalkök med utrustning från Siemens, garanti på vitvaror, badrum med kombimaskin samt golvvärme. Telia Triple Play som ingår i avgiften. Cirka 5 minuter in till city!

Ett stilsäkert boende med en påkostad inredning och lyxiga tillval. Social arkitektur med anslutande kök, vardagsrum och balkong. Fräscht intryck med vita väggar samt vitlaserad ekparkett i alla rum. Exklusivt kök från Marbodal med en integrerad och rostfri utrustning från Siemens. Helkaklat badrum med tvättsektion och härlig golvvärme. Ypperliga förvaringsmöjligheter och stora lättmöblerade rum. Stämningsfullt med dimbar belysning i kök och badrum samt garanti på samtliga vitvaror. Ett ytterst bekvämt boende med flera faciliteter, låg avgift där det mesta ingår, närhet till shopping, restauranger, snabba förbindelser, parker och naturområden!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  45.8 kvm

 • Avgift

  2 879 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  45.8 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2 av 5
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2016-2018
 • Förråd

  Till bostaden hör ett förråd som är beläget på våning 6.
 • TV/Bredband

  TV, bredband och telefoni via Telia Triple Play
 • Församling

  Lundby
 • Lägenhetsnummer

  4202 (Brf) / 1102 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  2 879 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, TV (Paket Lagom), bredband 100/100 samt telefoni.
  Ingår ej i avgiften: Individuell kostnad för vatten- och el förbrukning som debiteras separat.
 • Skattesats

  32.6%

Driftskostnader

 • El

  1 678 kr/år
 • Vatten/Avlopp

  1 152 kr/år
 • Försäkring

  1 188 kr/år
 • Totalt

  4 018 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på säljarens uppgifter.
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen bekvämt upp till andra våningen och stig in i en toppmodern nyproduktion med alla bekvämligheter som behövs för en trivsam vardag. Välkomnandet består av en generös hall med plats för avhängning och förvaring erbjuds i form av en inbyggd garderob. Hela bostaden genomsyras av vitmålade väggar som ger ett fräscht intryck och golven är belagda med en vitlaserad ekparkett.

KÖK
Hemmets matlagningskök har en påkostad inredning ifrån välrenommerade Marbodal med kvalitativa utrustningsval ifrån Siemens. Köksluckorna består av släta fronter i vitt med stilrena metallbeslag och ovanför arbetsbänken i trälaminat sitter ett vitt, rektangulärt kakel. Inbyggda spotlights lyser upp i matlagningen och här finns även flera eluttag. Rostfria och integrerade vitvaror ger ett enhetligt intryck och här inryms en fläkt, induktionshäll, ugn, micro, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Förvaringsmöjligheterna är ypperliga i flera lådor, över- och underskåp och här finns också ett rymligt städskåp som ger plats för dammsugare och rengöringsartiklar. En praktisk halvvägg delar av mot anslutande vardagsrum och intill ryms ett matsalsbord för fyra personer. I köket finns dimbar belysning som ger ett härligt sken.

VARDAGSRUM
Ett spatiöst sällskapsrum med köket nära tillhands och med utgång till hemmets solfyllda balkong. De vita väggarna gör det enkelt att inreda personligt och rummet har ett enastående ljusinsläpp ifrån ett stort glasparti samt en helglasad altandörr. Ytan kan inredas med en soffgrupp, mediamöbel samt övrigt möblemang.

BALKONG
Bostadens härliga balkong om hela 5,7 kvm har ett förmånligt söderläge där ni kan njuta i solen från morgon till kväll. Golvet är belagt med ett praktiskt träunderlag och ett snyggt räcke i metall med glasfronter ramar in ytan. Balkongen kan möbleras med cafémöbler, blommor och dekoration. På ena rutan finns ett insynsskydd mot vardagsrummet som gör att personer utifrån inte kan se in. Skyddet är utformat så att ljuset fortfarande kan strömma igenom och så att man kan se ut när man står inne i vardagsrummet.

SOVRUM
Sovrummet är väl tilltaget med gott om plats för dubbelsäng samt tillhörande nattduksbord. En rymlig skjutdörrsgarderob med snygga spegeldörrar står för ypperliga förvaringsmöjligheter och ovanför sängen finns en inbyggd nisch med plats för böcker och dekoration. Ett stort glasparti som sträcker sig ned till golvet förser rummet med ljus och här har man installerat ett extra fönster på utsidan av rummet för ytterligare ljudisolering. I mitten av fönstret finns en vacker fönsterbänk i sten som kan dekoreras med grönskande växter.

BADRUM
Ett tidlöst badrum som pryds av helkaklade väggar i vitt och ett ljusgrått klinkergolv med härlig golvvärme. Inredningen består av en vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork samt dusch med vikbara dörrar i frostat glas. Här finns också en praktisk tvättsektion med arbetsbänk, kombimaskin och rymliga förvaringsskåp. I taket sitter inbyggda spotlights med dimmerfunktion som ger ett behagligt ljus.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
HSB Brf Cinnober är en äkta förening bestående av en fastighet med totalt 89 bostadsrätter samt 3 verksamhetslokaler. Föreningen bildades 1989 och har adresserna Gustaf Dahlénsgatan 18, Rundbäcksgatan 16 & 20, Solventilsgatan 17A-D samt Fjärdingsgatan 15 & 17.

HEMSIDA
https://www.hsb.se/en/goteborg/brf/cinnober/

FASTIGHETEN
Göteborg Kvillebäcken 55:2. Fastigheten bebyggdes 2016-2018. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
HSB sköter föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
De gemensamma utrymmena är placerade i trapphus 3. Gästlägenheten finns i bottenplan med ingång från gården. Vinterträdgården som du hittar högst upp i samma trapphus består av gemensamhetslokal, en härlig takterrass och tvättstuga. Yttertaket här uppe är gjort av glas för bästa ljusinsläpp. Vid solsken rullas automatiskt en solskyddsduk ut under takfönstren. Temperaturen på terrassen följer hand i hand med årstiderna och man kommer märka en stor variation på temperaturen beroende på sommar – vintersäsong. Föreningslokalen och tvättstugan, samt en WC som finns här uppe, värms vintertid med radiatorer till ca +20°C. I växthuset finns ingen värme men där blir rumstemperaturen vintertid något högre än utetemperaturen på grund av strålningsvärme från omkringliggande byggnadsdelar. Sommartid öppnar vissa fönsterpartier i taket i föreningslokalen, tvättstugan och växthuset om rumstemperaturen skulle bli för hög. Rummen styrs var och en för sig. En väderstation på yttertaket stänger takluckorna om vinden är för stark eller om det börjar regna

I föreningen finns också cykelförråd samt lägenhetsförråd i källare och på vind.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar.

PARKERING
I källaren har föreningen ett garage där de förfogar över 49 parkeringsplatser, varav 2 laddplatser för elbil samt 4 handikappsplatser. I föreningen finns även 3 MC-platser. En parkeringsplats kostar cirka 1250 kronor i månaden, en elbilsplats kostar cirka 1250 kronor i månaden där förbrukning tillkommer, en MC-plats ligger på cirka 500 kronor i månaden. I dagsläget finns det lediga parkeringsplatser, handikappsplatser samt en ledig MC-plats. Samtliga elbilsplatser är uthyrda (2019-06-26).

Parkering finns att hyra i området på följande platser:

1) Vid fjärdingsgatan finns lediga P-platser för 640kr/månad med omgående tillträde:
https://www.parkeringgoteborg.se/uthyrningsomraden/f/lantmannagatanfjardingsgatan-4119/

2) Vid Backaplan finns det möjlighet att hyra parkeringsplats till en kostnad om ca 500 kr/månad. https://www.parkeringstjanst.se/, ring 031 - 51 88 10 eller skicka ett mejl till epost@parkeringstjanst.se

3) https://kjellberg.se/parkering/

4) https://www.p-bolaget.goteborg.se/p-tillstandhyra-parkering/

KABEL-TV/BREDBAND
TV (Paket Lagom), bredband 100/100 samt telefoni via Telia Triple Play som ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019. HSB tar ut en medlemsavgift om cirka 525 kronor per varje boendemedlem i hushållet. De tar också ut en årsavgift om cirka 300 kronor, kostnaden täcker för alla medlemmar i hushållet.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad via Moderna Försäkringar.

RENOVERINGAR
Då fastigheten är helt nybyggd berörs den inte utav några större renoveringar.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2019-06-26).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2019-06-26) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Kvillebäcken

BEVARAD CHARM OCH MODERN NYPRODUKTION
I Kvillebäcken finner ni bevarad charm i landshövdingehus och modern känsla i nyproducerade lägenheter. Här växer en ny urban stadsdel fram då många bostäder byggs och dessa ska föra samman Backaplansområdet så att det blir en naturlig del av innerstaden på andra sidan älven. Området har på kort tid blivit en attraktiv stadsdel som kännetecknas av sina stilfulla och moderna bostadshus och sin mysiga stadskänsla som påminner om kvarter i Köpenhamn och London. Här finns även villor och charmiga landshövdingehus. Med ett centralt läge nära både Göteborg city samt stora parker och natur är Kvillebäcken redan en självklar del av stadsbilden.

I OMRÅDET
Här bor du nära alla tänkbara bekvämligheter som får vardagen att rulla på i behaglig takt. I Glaciären hittar du apotek, vårdcentral, matbutik, bibliotek, bank och gym. Det finns även trevliga matställen, fik och restauranger i närheten. Intill området ligger det stora köpcentret Backaplan där du hittar mataffärer, systembolag och ett flertal stora butikskedjor. Den arkitektritade saluhallen vid Vågmästareplatsen är ett perfekt besöksmål om du vill unna dig lite vardagslyx eller härligheter till fredagsmyset. Runt Wieselgrensplatsen och Kvilletorget finns ett restaurangutbud med mat från hela världen. En stor tillgång är att stadskärnan med sitt stora utbud av restauranger, kultur, underhållning och shopping ligger på kort avstånd. Bor du här är du dessutom granne med flera omtyckta och välutrustade parker och många grönområden där du kan ta en löprunda, en picknickstund eller en skön och vilsam promenad. För familjer med barn i skolåldern finns flera skolor i området att välja mellan.

GODA KOMMUNIKATIONER
Åker du kommunalt erbjuder Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen mycket goda kommunikationer med flera spårvagns- och busslinjer. På några få minuter befinner du dig mitt i centrala Göteborg. Dessutom finns gång- och cykelbana hela vägen till centrum. Se www.vasttrafik.se för att hitta de förbindelser som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.