Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng
Såld

Paradisgatan 18, Gamla Masthugget

Totalrenoverad med solig balkong och inkluderad garageplats


Ljus och luftig tvåa med solig balkong, inkluderad parkeringsplats i garage samt bekvämligheter som disk- och tvättmaskin. Hiss finns!

Kliv in i detta ljusfyllda hem med välplanerade ytor. Bostadens kök är renoverat 2016 och inrett med klassiska materialval och lyx som diskmaskin samt stor kyl och frys. Balkongen i sydväst-läge är rymlig och här ni kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen, perfekt för trevliga sommarkvällar! Även vardagsrummet är stort och här ryms med lätthet både soffgrupp och matsalsbord. Badrummet totalrenoverades 2015 och här har man kostat på med golvvärme, spotlights i taket och tvättmaskin. Även alla ytskikt är omgjorda, och förvaringsmöjligheterna är ypperliga. Här bor ni i en stabil förening med faciliteter som bastu, gym och övernattningsrum för långväga gäster. Lugn adress med goda kommunikationer till staden.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  59.6 kvm

 • Avgift

  4 036 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  59.6 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  3 av 5
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1980
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Comhem och bredband via Comhem eller Telia FiberLan.
 • Församling

  Göteborgs Oscar Fredrik
 • Lägenhetsnummer

  76 (Brf) / 1302 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  4 036 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, kabel-TV, parkeringsplats i garage. Kostnad för el och vatten tillkommer och debiteras efter enskild förbrukning.
 • Andel i föreningen

  0.43653%
 • Andelstal avgift

  0.50206%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 360 kr/år
 • Vatten/Avlopp

  972 kr/år
 • Försäkring

  2 366 kr/år
 • Totalt

  6 698 kr/år

Energi

 • Energideklaration

  2019-01-09
 • Energiprestanda

  134 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  E
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen upp till tredje våningen och stig in i denna mysiga tvåa som nyligen renoverats. Från hallen når ni alla rum och här finns plats för avhängning samt god förvaring i två inbyggda dubbelgarderober. Väggarna är målade i en vit kulör med en vacker fondtapet på ena väggen. På golvet ligger ett ljust laminatgolv. 2015 installerades en säkerhetsdörr.

KÖK
Ett tidlöst och trendriktigt kök som renoverades 2016. På golvet ligger ett grått laminatgolv och här har man valt en vit skåpinredning som står för ypperlig förvaring. Väggarna är vita med en ljusgrå fondvägg. Ovan bänkskivan i kompositsten sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Här finns en induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläkt, sidebyside (hel kyl och något mindre hel frys) samt diskmaskin, samtliga vitvaror i vitt utförande. Det finns också en praktisk köksö som ger både mer förvaring samt en naturlig sittplats i köket intill fönstret.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har ljusa väggar samt samma ljusa laminatgolv som i hallen. De väl tilltagna ytorna gör det enkelt att möblera med både soffgrupp, mediamöbel samt matsalsbord. Ett dubbelfönster släpper in rikligt med ljus.

SOVRUM
Sovrummet erbjuder god förvaring med stor skjutdörrsgarderob längs ena väggen. På golvet ligger samma ljusa laminatgolv och väggarna är målade i en ljus färg, med en tapetserad fondvägg. Här ryms en dubbelsäng samt övrigt möblemang.

BALKONG
Från sovrummet nås balkongen i soligt läge. Här ryms exempelvis ett bord med två stolar, alternativt en mindre loungegrupp. På balkongen kan ni njuta i solen från lunch till kväll.

BADRUM
Ett modernt badrum med en stilren design som renoverades 2015. Väggarna är klädda i ett vitt kakel och på golvet ligger ett mörkgrått klinker med härlig golvvärme för maximal komfort. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, kombinerad tak- och handdusch med vikbara glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, samt tvättmaskin. Här finns även ett extra vägghängt skåp för ytterligare förvaring. Här finns också ett praktiskt fönster för vädring och ljusinsläpp.

ÖVRIGT
Mellan 2013 och 2018 har hela lägenheten renoverats.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Lustgården är en äkta bostadsrättsförening med totalt 190 bostadsrätter samt 6 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 1975. Till föreningen hör adresserna Sjömansgatan 1-3, Paradisgatan 12-20, Kompassgatan 5-7 samt Fjällgatan 26-28.

HEMSIDA
www.brflustgarden.se

FASTIGHETEN
Göteborg Olivedal 32:6. Fastigheten bebyggdes 1981. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av TidX AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns gemensamma tvättstugor, cykelrum, cykelgarage, barnvagnsrum, bastu, nybyggt gym samt två övernattningsrum. I föreningen finns även ett aktivitetsrum med snickeriverkstad och pingisbord, samt en samlingslokal som är möjlig att boka som medlem i föreningen. Föreningen har även en lummig innergård med tre grillplatser samt en badmintonplan. Det finns även odlingslådor att hyra.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Föreningen har inga obligatoriska åtaganden, men anordnar vårstädning och medlemskvällar såsom kräftskiva och julfest.

PARKERING
Till lägenheten hör en parkeringsplats i garaget, den ingår i månadsavgiften. Föreningen förfogar över 163 garageplatser belägna under huset. Alternativa garageplatser finns i närliggande förening Brf Masthugget. För boendeparkering se: www.goteborg.se/boendeparkering

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem och bredband via Com Hem eller Telia FiberLan. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1138 kr för 2018. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 455 kr för 2018.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2015 Underhåll garage.
2006 Underhåll hissar.
2007-2008 Underhåll av fönster.
2009 Underhåll av övernattningsrummet, OVK-besiktning samt energideklaration.
2010 Uppgradering av ventilationssystem.
2010-2011 Renoverades och lagades balkonger och takterrasser.
2014 Byttes ytterfönster, dränering och pelarförstärkning i garage.
2014-2015 Renovering av lekplatsen.
2015 Brandbesiktning
2016 Takrenovering
2016-2017 Konverterat förråd till 4 nya mindre lägenheter. Samma period byggdes skyddsrummet om till cykelgarage och ny gästlägenhet byggdes. Man gjorde även en OVK-besiktning.
2017 Renovering av trapphus på Sjömansgatan 1 och Paradisgatan 14 då även hissen byttes och tvättstugan renoverades.
2018 Trapphusrenoveringen fortsatte. Installation av gallergrind i snickarboa och gym. Analys av taket med gott resultat.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som uppdaterats under året. I dagsläget pågår trapphusrenovering till nybyggnadsstandard av samtliga trapphus i fastigheten. Föreningen håller även på att renovera delar av innergården. (2019-08-09).

EKONOMI
Föreningens ekonomi är god. De planerar årlig indexhöjning av avgifterna med 2%. Inga vidare beslut tagna i dagsläget (2019-08-09).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse (2019-08-09), samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Gamla Masthugget

TREVLIGT OMRÅDE MED FAMILJÄR CHARM
Det är inte svårt att förstå att Masthugget har blivit ett av Göteborgs mest populära områden. Här har du tillgång till ett avskilt boende alldeles intill underbara Slottsskogen samt Långgatornas och Linnéstadens myller. Området besitter en hög grad charm och de äldre delarna karaktäriseras av landshövdingehus och mysiga smågator. Gamla Masthugget ligger högt uppe på en kulle och flera lägenheter här har vacker utsikt över staden och hamninloppet. Så tidigt som i mitten på 1600-talet blev Masthugget en förstad till Göteborg. Det var även då den lilla förorten fick sitt namn baserat på tillverkningen av skeppsmaster som förekom i området. Långt in på 1900-talat var området en arbetarstadsdel, men nu samsas ungt trendfolk med barnfamiljer här, i några utav Göteborgs mysigaste kvarter.

I NÄRHETEN
Masthuggets läge är ett av stadens bästa för dig som söker både lugn och närhet till citypuls. Det här är en hemtrevlig oas, belägen kant i kant med grönområdet Slottsskogen där du kan strosa runt och insupa naturen, slå dig ner i gräset för en picknick eller besöka lekparkerna och djurgårdarna i närheten. Den vackra utsikten vid Masthuggskyrkan är oslagbar, ta med en bit mat och blicka ut över hamninloppet och solnedgången. Området har en mängd olika små närbutiker (exempelvis en trevlig kvartersbutik för frukt och grönt med ekologiskt sortiment vid hörnet Fjällgatan/ Sjömansgatan), take away-ställen och några större mataffärer.
Bara gå ner för backen så befinner du dig mitt i Linnéstaden med sina många restauranger och kaféer (en favorit är Café Con Leche på Plantagegatan) och klassiska Hagabion. I området kring Långgatorna finns ett oändligt utbud med barer och småbutiker, en härlig saluhall och ett rikt kulturutbud med flera scener för både scenkonst och musik. På andra sidan Masthugget har du Majorna och Stigbergstorget. Här kan du äta Göteborgs utan tvekan bästa sushi hos Hoze, botanisera bland skivorna i Bengans skivbutik eller slå dig ner i solen på kafé kultur och Zenith. För dig som har barn finns en mängd olika alternativ. Stadsdelsförvaltningen Majorna-Linné administrerar många grundskolor och förskolor i området.

KOMMUNIKATIONER
Om du inte vill ta dig till fots, finns buss 60 som går ända upp på toppen av berget. I området hittar du många hållplatser och du har aldrig långt till kommunikationer i kollektivtrafiken. Längs med Linnégatan och Första Långgatan går dessutom flera spårvagnslinjer. Se Västtrafiks hemsida för att hitta de kommunikationer som passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.