Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng
Såld

Anders Personsgatan 11, Nya Gårda

Renoverad citytvåa med högt läge och inglasad västerbalkong


Citytvåa i fint skick med öppen planlösning, högt läge och stor inglasad balkong. Här bor ni med gott om förvaringsutrymmen samt vardagslyx i form av diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Ta hissen upp till fjärde våningen och kliv in i detta ljusa hem i toppskick. Bostaden präglas av härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Den väl tilltagna balkongen skapar ett extrarum tack vare inglasningen, och kan användas såväl tidig vår som sen höst. Insynsskyddad med fri utsikt över den mysiga innergården och här tittar solen fram på eftermiddag och kväll. Köket har nyligen renoverats med bland annat nya bänkskivor i exklusiv komposit samt vinkyl. Ett drömläge för er som trivs att bo nära innerstaden men som också vill ha ett hem med lugn och ro omkring er. I Nya Gårda bor ni både centralt och avskilt, med promenadavstånd till centrum. I närheten finns bekvämligheter som mataffärer, shopping, restauranger och offentlig service. Modernt och komfortabelt hem nära stadskärnan!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  51 kvm

 • Avgift

  3 659 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  51 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  4 av 7
 • Balkong

  Inglasad balkong
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2008-2009
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Telenor och Intent via Gothnet (fiberLAN)
 • Församling

  Domkyrkoförs. i Göteborg
 • Lägenhetsnummer

  409 (Brf) / 1403 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 659 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  1.21080%
 • Andelstal avgift

  1.21%
 • Skattesats

  32.6%
 • Inre reparationsfond

  Saldo: kr
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 000 kr/år
 • Försäkring

  2 052 kr/år
 • Totalt

  5 052 kr/år

Energi

 • Energideklaration

  2013-05-06
 • Energiprestanda

  94 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen upp till fjärde våningen och stig i denna fint renoverade tvåa. Från hallen har ni en direktvy över bostadens trivsamma disposition och här finns plats för avhängning samt god förvaring i en inbyggd skjutdörrsgarderob. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger praktisk grå klinker.

KÖK
Ett tidlöst och trendriktigt kök som delrenoverades 2018, då man bland annat bytte bänkskivor till exklusiv komposit, lackerade om luckor samt installerade vinkyl. Köket har vit skåpinredning som står för ypperlig förvaring. Utrustningen består av induktionsspis, inbyggd micro, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys, samtlig utrustning i rostfritt utförande. I köksön erbjuds ytterligare förvaring, vinkyl samt sittplatser.

VARDAGSRUM
Härligt sällskapsrum med en påtaglig rymd samt generöst ljus genom de stora fönstren. En ljuvlig vitbehandlad parkett pryder golvet och väggarna är målade i vitt. De stora ytorna gör det enkelt att möblera med både soffgrupp, mediamöbel samt matsalsbord och den inglasade balkongen är en vacker förlängning till rummet.

INGLASAD BALKONG
På bostadens inglasade västerbalkong ryms bord och stolar eller loungegrupp. Från balkongen har ni fri utsikt över den gröna innergården och här kan ni njuta i solen under eftermiddag och kväll. Tack vare inglasningen kan detta nyttjas som ett extrarum under vår och höst.

SOVRUM
På golvet ligger samma vitbehandlade parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt. Två platsbyggda skjutdörrsgarderober tar hand om förvaringen och här ryms en dubbelsäng och nattduksbord.

BADRUM
Ett modernt badrum med en stilren design. Väggarna är klädda i ett vitt kakel och på golvet ligger ett mörkgrått klinker med härlig golvvärme för maximal komfort. Badrummet är delrenoverat 2018/2019 med ny torktumlare, handfat med kommod samt spegel med belysning. Övrig utrustning är wc, kombinerad tak- och handdusch med vikbara glasdörrar, handdukstork samt tvättmaskin. 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Saturnus är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 71 bostadsrätter samt två lokaler med hyresrätt. Föreningen har adresserna Anders Personsgatan 7, 9 och 11. Föreningen förvärvade fastigheten 2009.

Brf Saturnus är en av sex bostadsrättsföreningar som utgör Samfälligheten Venus. Samfälligheten har som uppgift att sköta fastighetens gemensamma garage samt innergård med miljöhus.

Gemensamhetsanläggning (GA) har inrättats för att tillgodose föreningens och fastighetens gemensamma behov i området av gårdsskötsel med miljöstationer Gårda GA:6 och garageskötsel Gårda GA:7. Föreningens andel i Gårda GA:6 är 18 % och i Gårda GA:7 20,7%. De båda gemensamhetsanläggningarna förvaltas av samfälligheten Venus Norra.

HEMSIDA
www.brfsaturnus.se

FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:4. Fastigheten byggdes 2008-2009. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Förenings ekonomiska förvaltning sköts av Husjuristerna, den tekniska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en gästlägenhet samt cykel- och barnvagnsförråd. De har även en trevlig innergård med utemöbler och sandlåda.

PARKERING
Föreningen förfogar över 42 parkeringsplatser i garaget, en plats kostar 1000 kr i månaden. I dagsläget står det 2 personer i kö (2019-09-18). Via Platzer Fastigheter finns möjlighet att hyra plats i garage på Johan Willins gata 5 (Ceresgaraget Gårda) till en kostnad om ca 3 189 kr/kvartal, samt på Anders Personsgatan 2-6 till en kostnad om ca 4 689 kr/kvartal.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Telenor och internet via GothNet (FiberLAN).

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, ca 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2011 Utfördes en 2-års besiktning av fastigheten.
2012 Genomfördes en OVK-besiktning.
2013 Energideklarerades fastigheten.
2015 Målades entrédörrarna.
2016 Reparationer på en av balkongerna efter en brand. Fasaden mot Anders Personsgatan tvättades.
2017 OVK utfördes och lägenheternas frånluftssystem rengjordes. Fasaden mot innergården tvättades och i garaget installerades 18 st laddningsplatser för el, dvs 3 st per förening.
2018 Entréerna målades, även väggarna i soprum och källargolv. Ytterdörrarna renoverades.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inga inplanerade renoveringar/underhåll i dagsläget. Inga vidare beslut tagna i dagsläget (2019-09-18).

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar (2019-09-18).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från styrelsen, 2019-09-18, samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Nya Gårda

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.

I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Från knytpunkten Svingeln nås många destinationer med både korta och enkla resvägar, inte minst till centralen/nordstan där du tar dig in till city på ett enkelt och smidigt sätt. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.