Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Nilssonsberg 4, Annedal/Linnéstaden

Fint renoverad med balkong i söderläge och utsikt

Fint renoverad, söderbalkong och fritt läge på våning 7. Hiss och lediga garageplatser. Välplanerad och ljus lägenhet i bra skick. Goda förbindelser utanför porten och gångavstånd till Linné, Slottsskogen, Vasa, Haga och Handelshögskolan.

Ett välskött hem med känsla för stil och finess där allt är genomgånget i minsta detalj. Tidlös interiör med vita väggar, ljusa golv och fina spegeldörrar som ger ett enhetligt intryck. Stort matlagningskök med kvalitativ utrustning. Tilltaget sällskapsrum med plats för soffgrupp samt matsalsbord. Helkaklat badrum med härlig golvvärme. Toppläge ett stenkast från händelsernas centrum nära goda kommunikationer, välsorterade livsmedelsbutiker och gym!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  73 kvm

 • Avgift

  3 826 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  7 av 9

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 47 76 32

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  73 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  7 av 9
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1977
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via ComHem och Internet via ComHem samt Telia Fiberlan.
 • Lägenhetsnummer

  A0707 (Brf) / 1201 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 826 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.25150%
 • Andelstal avgift

  0.25150%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  1 800 kr/år
 • Försäkring

  1 680 kr/år
 • Totalt

  3 480 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  I angiven driftskostnad för 1 persons hushåll ingår hushållsel ca 1 800 kr/år samt hemförsäkring ca 1 680 kr/år. Baserade på ett schablonbelopp. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Energi

 • Energideklaration

  2012-10-10
 • Energiprestanda

  147 kWh/m2 och år
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Mottagandet består av en rymlig hall som bjuder på en god överblick över hemmets disposition. Alldeles innanför dörren ligger ett lättstädat klinkergolv i en mörkgrå ton och här erbjuds plats för avhängning. Vitmålade väggar samt ljusa golv är genomgående i hela bostaden. Lägenheten har även precis försetts med nya fönster och ny balkongdörr av bostadsrättsföreningen som just nu genomför en omfattande fasad, fönster och balkongrenovering.

KÖK
Kök med mycket förvaring i över och underskåp samt tilltagna ytor för matlagningen. Snygg inredning bestående av vita luckor, ett vitt kakel samt en arbetsbänk i mörkt laminat. Den maskinella utrustningen är kvalitativ med integrerade och rostfria vitvaror. Här inryms spishäll, fläkt, inbyggd micro och varmluftsugn, diskmaskin, side by side kyl/frys samt vinkyl.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har en trivsam arkitektur och en öppen, social känsla med köket nära tillhands. En luftig sällskapsyta med fönsterparti i söder som står för rikligt ljusinsläpp. Rummet kan inredas med soffgrupp, mediamöbel samt matsalsbord. Utgång till en rymlig balkong i söder som just nu är under totalrenovering. 

SOVRUM 1
I fil med vardagsrummet ligger bostadens största sovrum. Ett mysigt och ombonat rum med ett fönsterparti mot balkongen. Gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möbler. En garderobsvägg står för goda förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 2
Mot innergården ligger bostadens andra sovrum. Här finns flera garderober samt plats för säng och skrivbord. 

BADRUM
Ett snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt, ett mosaikinslag i duschutrymmet och ett mörkgrått klinkergolv med behaglig golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, spegel, samt dusch med glasvägg. Tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, praktisk arbetsbänk och skåp.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsförening Körsbäret 19-21 är en äkta förening bestående av 3 huskroppar med totalt 374 bostadsrätter samt 6 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 1975 och har adresserna Nilssonsberg 1-12, 13-18 samt 19-26.

Föreningen disponerar 239 garageplatser och har del i resultatet i Norra Annedalsgaraget Ekonomiska förening med andelstal 56,21%.

Föreningen har också del i Annedals sopsug samfällighet med 14,8%.

HEMSIDA
http://korsbaret.se/

FASTIGHETEN
Göteborg Annedal 23:19-21. Fastigheterna bebyggdes 1977. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Primär Fastighetsförvaltning AB sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Mysig innergård med grönska, bänkar och lekplats. I föreningen finns fyra tvättstugor utrustade med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel. Det finns även en samlingslokal, Kärnan som medlemmarna kan hyra för 500 kronor/dygn. Det finns också ett övernattningsrum som kan hyras för 250 kronor/dygn, ett mattpiskrum samt cykel- och barnvagnsrum.

PARKERING
Föreningen har genom en samfällighet tillgång till 240 garageplatser i Annedalsgaraget, en plats kostar cirka 950 kronor i månaden. I dagsläget finns det lediga garageplatser (2019-10-17).

Kösystemet förvaltas av Primär Fastighetsförvaltning AB

Adressen Nilssonsberg 14 är inte berättigad till boendeparkering.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar.

FÖRSÄKRING
Föreningen är fullvärdesförsäkrad via If.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem och Internet via Com Hem eller Telia Fiberlan.

GJORDA RENOVERINGAR
2003-2005 Renoverades hissar.
2004 Renoverades fasaden.
2004-2005 Renoverades balkonger.
2010-2011 Byttes ytterdörrarna ut mot säkerhetsdörrar.
2011 Renoverades en av föreningens tvättstugor, året därpå renoverades resterande tre tvättstugor.
2014 Utfördes OVK.
2015 Byttes systemet ut avseende porttelefon samt bokningssystem för tvätt.
2016 Gjordes ommålning och byte av belysning i trapphusen och korridorer.
2017 Renoverades övernattningsrummet.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en långtgående underhållsplan.

Just nu pågår ett underhållsprojekt i föreningen som innefattar renovering av fasader och tak samt byte av balkongfronter och fönster. Arbetet beräknas att pågå i flera etapper fram till 2021. På Nilssonsberg 4 är fönster och balkongdörr utbytt och balkongen beräknas klar till februari 2020.

För mer information se föreningens hemsida samt information under dokument ”Klimatskalet”.

Föreningen planerar även under 2020 att genomföra en OVK-besiktning.

EKONOMI
Föreningen planerar en avgiftshöjning om 3% vid nästa årsskifte.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.