Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Adler Salvius gata 3, Prippska Tomten

Toppskick och balkong

Totalrenoverad 2019, rymlig balkong och flera gemensamma faciliteter. Bredband ingår i avgiften.

Välkomna till denna ljussköna genomgångstrea med stor balkong. Genomgående ljus färgsättning och snygg enstavsekparkett i hela bostaden. Badrummet är även det precis nyrenoverat med snygga materialval. Här finns vardagslyx i form av tvättmaskin och handdukstork. Från hallen nås den rymliga klädkammaren för smidig förvaring av kläder och andra tillhörigheter. Här bor ni i ett mycket bekvämt cityhem med tillgång till övernattningsrum, gemensam terrass, bastu och solarium. Perfekt belägen bostad med alla tänkbara bekvämligheter på gångavstånd och därtill ingår bredband i avgiften. Stadskärnan med underhållning, kultur, shopping och offentlig service ligger bara några minuter bort.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  81.4 kvm

 • Avgift

  5 397 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  1 av 6

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 47 76 32

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  81.4 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  1 av 6
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1988
 • Förråd

  Källarförråd, ca 6 kvm
 • TV/Bredband

  Com Hem tv, Telia bredband.
 • Lägenhetsnummer

  22-2158-1-28-6 (Brf) / 1101 (LMV)

Ekonomi

 • Avgift

  5 397 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-tv, bredband.
 • Andel i föreningen

  1.10347%
 • Andelstal avgift

  1.10347%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  2 780 kr/år
 • Försäkring

  1 500 kr/år
 • Totalt

  4 280 kr/år
 • Personer i hushåll

  1
 • Kommentar

  Driftskostnader från liknande lägenhet.

Energi

 • Energideklaration

  2010-12-08
 • Energiprestanda

  99 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Hallen välkomnar er med ljusgrå målade väggar och ett snyggt parkettgolv i enstavsmodell av ek vilket är genomgående för hela bostaden. Den rymliga ytan gör det enkelt att få till gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter och härifrån når ni också hemmets praktiska klädkammare.

KÖK
Hemmets kök är ljust tack vare ljusinsläppen från fönsterpartierna i kombination med de sobra ytskikten. Parkettgolvet löper vidare från hallen och väggarna är ljust grå. Grå köksinredning med spegelluckor matchas med en mörkare bänkskiva och kakel i vitt. Över bänkskivorna sitter en diskret dimbar fjärrstyrd belysning. Här har ni mycket gott om förvaringsutrymmen samt kyl och frys i fullhöjd. Köket är även utrustat med diskmaskin, bred induktionshäll fläkt, ugn och micro. Samtliga maskiner installerade 2019.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet får härligt ljusinsläpp från såväl fönster som utgången till hemmets rymliga balkong. Här får ni med enkelhet plats med en stor soffgrupp och matsalsmöbel.

BALKONG
Från vardagsrummet når ni balkongen, lugnt belägen mot föreningens grönskande innergård.

SOVRUM 1
Hemmets ena sovrum nås direkt ifrån hallen. Rummet är luftigt och behagligt med ett fönsterparti i vinkel. Plats för dubbelsäng och skrivbord. 

SOVRUM 2
Det andra sovrummet är något större än det första. Ett fönsterparti skänker naturligt ljus och det finns även här gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. 

BADRUM
Badrummet är även det mycket fräscht och inrett i stilfulla materialval. På golvet ligger ett grått klinker med stora plattor och väggarna är klädda i vitt kakel. Badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, vattenburen handdukstork, spegelskåp samt duschutrymme med takdusch och väggar i glas. Här finns även infällda spotlights i taket som skänker behagligt ljus. 

Föreningen

Föreningen

FÖRENINGEN
HSB Brf Vörten i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 89 bostadsrätter samt 2 lokaler. Föreningen registrerades 1985. Adresser i föreningen är Eva Rodhes gata 10, Adler Salvius gata 1, 3 och 5 samt Barnhusgatan gata 11 och 13.

FASTIGHETEN
Göteborg Stampen 26:3. Fastigheten byggdes 1988. Föreningen förvärvade fastigheten 1988. Föreningen äger marken.

HEMSIDA
https://www.hsb.se/goteborg/brf/vorten/

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns tvättstuga, barnvagnsrum, bastu, solterrass, bastu, solarium, cykelrum, två stycken övernattningsrum (250 kr/dygn och 300 kr/dygn), hobbyrum med verktyg och en samlingslokal för uthyrning (cirka 300 kr/tillfälle). Föreningen har en mysig innergård med lekplats, utemöbler och grill.

PARKERING
Föreningen förfogar över cirka 45 parkeringsplatser i garage och fyra mc-platser, en bilplats kostar cirka 950 kr/mån och en mc-plats 350 kr/mån. I dagsläget (2019-10-24) är det kö till samtliga platser. Adressen är också berättigad boendeparkering (område M), för mer information se: www.goteborg.se.

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV via Com hem och bredband via Telia. Grundutbud av kabel-TV och bredband ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av säljaren, cirka 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Moderna försäkringar.

RENOVERINGAR
2015 Renovering av gård och gårdsbjälklag.

2017 Renovering av garage.

2017-2018 Utbyte av samtliga 5 hissar i föreningen.

2018 Spolning av avloppsstammar.

KOMMANDE RENOVERINGAR
2020 Utbyte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar samt renovering av fasad på innergården.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse, samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar (2019-10-30). Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Stampen

URBAN PULS MITT I STADEN
Stampen är ett av Göteborgs mest centrala områden som ligger alldeles öster om stadens centralstation. Stadsdelen är inringad av vatten med Vallgraven i väster, Fattighusån i söder, Mölndalsån i öster och Göta älv i norr. Odinsgatan och Friggagatan är områdets huvudstråk och här trängs kvartersbebyggelse med kontor och bostäder. Här bor du granne med hela centrum och allt som staden har att erbjuda. Kultur, shopping, nattliv, restauranger och underhållning. Områdes historia sträcker sig ända bak till 1600-talet. Här fanns små landerier, industrier samt flera sociala inrättningar som fattighus och tukthus för kvinnor. Stampen fick sitt namn från en oljestamp som anlades här vid början av 1700-talet. Den senast tiden har stadsdelen fräschats upp och blivit populär och urban. Alléer har planterats, gator har lagts om och nya bostadshus har rests.

I OMRÅDET
I området finns några små grönområden och naturområden vid kanalerna och i närheten ligger den vackra och omtyckta 1800-talsparken Trädgårdsföreningen. Alldeles intill stadsdelen finns nya Ullevi och om du fortsätter på Skånegatan kommer du snart till Scandinavium, Världskulturmuseet, Universum och Liseberg. En av Göteborgs största biografer, Bergakungen, finns också i närheten. I kvarteret finns flera matbutiker, restauranger, bowlinghall, gym och kaféer, så du har aldrig långt till bekvämligheter som förenklar för dig i din vardag. Dessutom ligger både centrum och Olskroken i närheten, med ännu fler matbutiker och faciliteter. Området hör till Centrums Stadsdelsförvaltning och för dig som har barn i skolåldern finns ett stort antal grundskolor och förskolor här.

KOMMUNIKATIONER
I Stampen bor du så nära Göteborgs citypuls som du bara kan, med centralstationen och goda kommunikationer på nära avstånd. Några minuter till fots tar dig till stadens mest centrala delar. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.