Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng
Såld

Anders Personsgatan 11, Gårda

Fint skick och uteplats


Minitvåa i fint skick, öppen planlösning, lugnt gårdsläge och tillgång till uteplats med eftermiddagssol. Komplett utrustning med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Här bor ni med gott om förvaringsutrymmen samt vardagslyx i form av diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Området Nya Gårda är expansivt med många nybyggen och fräscha bostäder. Att det tar ett par minuter att promenera in till staden är en stor fördel och dessutom finns bekvämligheter som matbutiker och offentlig service i närheten.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  37 kvm

 • Avgift

  2 987 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare

Jenny Raneryd

0766 - 10 88 18

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  37 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde. Bostaden är regisrerad som ett rum och kök i lägenhetsförteckningen.
 • Balkong

  Uteplats
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2009
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Canal Digital, internet via iTUX
 • Församling

  Domkyrkoförs. i Göteborg
 • Lägenhetsnummer

  107 (Brf)

Ekonomi

 • Avgift

  2 987 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-tv.
 • Andel i föreningen

  0.98850%
 • Andelstal avgift

  0.99%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 500 kr/år
 • Försäkring

  1 810 kr/år
 • Totalt

  5 310 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Baserat på uppgifter från ägarna. Försäkring via Länsförsäkringar.

Energi

 • Energideklaration

  2013-05-16
 • Energiprestanda

  94 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen eller en halv trapp upp från gatan till denna lägenhet som ligger i markplan med lugnt läge mot den inhängnade gården. Från hallen har ni en direktvy över bostadens trivsamma disposition och här finns god förvaring i en inbyggd garderob och en skjutdörrsgarderob. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger praktisk klinker i rutmönster.

KÖK
Ett tidlöst och trendriktigt kök. Köket har vit skåpinredning med bra förvaring. Utrustningen består av spis, inbyggd micro, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. I köksön erbjuds ytterligare förvaring samt sittplatser.

VARDAGSRUM
Härligt sällskapsrum med en påtaglig rymd samt generöst ljus genom de stora fönstren. En ekparkett pryder golvet och väggarna är målade i vitt. De stora ytorna gör det enkelt att möblera med både soffgrupp, mediamöbel samt matsalsbord och tillgången till den stora uteplatsen blir sommartid en vacker förlängning till rummet.

UTEPLATS
Tillgång till privat uteplats med eftermiddagssol. Här ryms bord och stolar och loungegrupp. Från uteplatsen har ni utsikt över den gröna innergården och här kan ni njuta i solen under eftermiddag och kväll. 

SOVRUM
På golvet ligger parkettgolv i ek och väggarna är målade i vitt, fönster mot innergården och skjutdörr mot vardagsrummet.

BADRUM
Ett modernt badrum med en stilren design. Väggarna är klädda i ett vitt kakel och på golvet ligger ett mörkgrått klinker med härlig golvvärme för maximal komfort. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod samt spegel med belysning, wc, dusch med vikbara glasdörrar samt handdukstork.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Saturnus är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 71 bostadsrätter samt två lokaler med hyresrätt. Föreningen har adresserna Anders Personsgatan 7, 9 och 11. Föreningen förvärvade fastigheten 2009.

Brf Saturnus är en av sex bostadsrättsföreningar som utgör Samfälligheten Venus. Samfälligheten har som uppgift att sköta fastighetens gemensamma garage samt innergård med miljöhus.

Gemensamhetsanläggning (GA) har inrättats för att tillgodose föreningens och fastighetens gemensamma behov i området av gårdsskötsel med miljöstationer Gårda GA:6 och garageskötsel Gårda GA:7. Föreningens andel i Gårda GA:6 är 18 % och i Gårda GA:7 20,7%. De båda gemensamhetsanläggningarna förvaltas av samfälligheten Venus Norra.

HEMSIDA
www.brfsaturnus.se

FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:4. Fastigheten byggdes 2008-2009. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Förenings ekonomiska förvaltning sköts av Husjuristerna, den tekniska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en gästlägenhet samt cykel- och barnvagnsförråd. De har även en trevlig innergård med utemöbler och sandlåda.

PARKERING
Föreningen förfogar över 42 parkeringsplatser i garaget, en plats kostar 1000 kr i månaden. I dagsläget är det 1 ledig plats (2019-11-01). Via Platzer Fastigheter finns möjlighet att hyra plats i garage på Johan Willins gata 5 (Ceresgaraget Gårda) till en kostnad om ca 3 189 kr/kvartal, samt på Anders Personsgatan 2-6 till en kostnad om ca 4 689 kr/kvartal.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Telenor och internet via GothNet (FiberLAN).

ÖVERLÅTELSEAVGIFT OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, ca 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2011 Utfördes en 2-års besiktning av fastigheten.
2012 Genomfördes en OVK-besiktning.
2013 Energideklarerades fastigheten.
2015 Målades entrédörrarna.
2016 Reparationer på en av balkongerna efter en brand. Fasaden mot Anders Personsgatan tvättades.
2017 OVK utfördes och lägenheternas frånluftssystem rengjordes. Fasaden mot innergården tvättades och i garaget installerades 18 st laddningsplatser för el, dvs 3 st per förening.
2018 Entréerna målades, även väggarna i soprum och källargolv. Ytterdörrarna renoverades.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har inga inplanerade renoveringar/underhåll i dagsläget. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar. (2019-11-01)

Ovanstående information är baserad på uppgifter från styrelsen, samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Gårda

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.

I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Från knytpunkten Svingeln nås många destinationer med både korta och enkla resvägar, inte minst till centralen/nordstan där du tar dig in till city på ett enkelt och smidigt sätt. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.