Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng
Såld

Astris Gata 96, Eriksberg

Modern tvåa högst upp i huset med söderbalkong


Högst upp i huset, med solfylld balkong, tidlös interiör, högkvalitativ utrustning och öppen social arkitektur. Badrum med bekvämligheter som kombimaskin. Bredband ingår i avgiften!

Ett stilfullt hem där det bara är att flytta in! Bostaden har en modern inredning med genomgående parkettgolv i ek, väggar målade i trendiga färger samt generösa fönster för ljusinsläpp. Arkitekturen är tilltalande med kök och vardagsrum i en öppen disposition och den stora balkongen utgör en härlig förlängning till bostaden. Från balkongen bjuds på en härlig utsikt över innergården och här värmer solens strålar den största delen av dagen. Lägg därtill ett stort välutrustat kök med bl.a. diskmaskin samt ett helkaklat badrum med bra förvaring och kombinerat tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni nära stad, hav och fina grönområden. Kommunikationerna är goda, både med buss och snabbfärjor och det finns ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer i närområdet.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  64 kvm

 • Avgift

  3 494 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  64 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  4 av 4
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2009-2010
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Telia Triple Play (Kabel-TV, bredband, telefoni, ingår i avgiften)
 • Församling

  Lundby
 • Lägenhetsnummer

  11133 (Brf) / 1303 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 494 kr/mån
  Ingår i avgiften: värme, kallvatten samt Telia Triple Play (Kabel-TV, bredband, telefoni)
 • Andel i föreningen

  1.78407%
 • Andelstal avgift

  1.81722%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Nej

Driftskostnader

 • El

  3 000 kr/år
 • Vatten/Avlopp

  1 320 kr/år
 • Försäkring

  1 320 kr/år
 • Totalt

  5 640 kr/år
 • Personer i hushåll

  2

Energi

 • Energideklaration

  2014-12-17
 • Energiprestanda

  66 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  B
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Högst upp i huset tar ni er smidigt med hiss hela vägen till denna moderna tvåa där det bara är att flytta in! Välkomnandet består av en hall med god förvaring i form av en stor skjutdörrsgarderob med inbyggt städskåp. Golvet är belagt med en klassisk ekparkett, vilket är genomgående för hela lägenheten och väggarna är målade i en ljus kulör. 

KÖK
Bostadens matlagningskök har en social arkitektur mot intilliggande vardagsrum. Rejäla arbetsytor förenklar i matlagningen och här finns gott om förvaring i lådor, över- och underskåp. Skåpsinredningen är i ek med rostfria beslag. Arbetsytan är belagd med en svart laminatskiva och ovanför sitter en ljusgrå kakelmosaik, belysning och eluttag. Rostfria vitvaror ger ett enhetligt intryck och här inryms en fläkt, inbyggd micro, hällspis, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Ett stort fönsterparti förser köket med ljus och ett matsalsbord för flera personer ryms. Utsikten är över husen i Bräcke och den grönskande Kråkängsparken.

VARDAGSRUM
Bostadens sällskapsrum är en given plats för trivsamma sammankomster med vänner och familj med anslutande balkong och köket nära tillhands. Den öppna ytan ger en luftig känsla och ljuset flödar genom ett stort fönsterparti och en halvglasad altandörr. Likt bostadens sovrum och kök pryds fönsterna av dekorativa fönsterbänkar i sten och de ljusgrå väggarna ger en neutral bas att inreda efter. Vardagsrummet kan möbleras med en soffgrupp, mediamöbel samt övrigt möblemang. 

BALKONG
Den mysiga söderbalkongen imponerar med sol större delen av dagen och vetter mot föreningens innergård. Den rejäla ytan ramas in av ett snyggt räcke i svart stål. Här kan ni inreda med en mysig loungegrupp, blommor och dekoration.

SOVRUM
Här finns en skjutdörrsgarderob till förfogande och den luftiga ytan kan inredas med dubbelsäng, nattduksbord samt övrigt möblemang. Ett stort fönster släpper in dagsljuset och en fin fönsterbänk i sten ger plats för blommor och dekoration. Väggarna är målade i en mörk blå/grön ton. 

BADRUM
Ett smakfullt badrum i tidlösa material och färgsättningar. På golvet ligger ett mörkgrått klinker och väggarna är helkaklade i vitt, med en svart fondvägg. Inredningen består av en wc, handfat med kommod, spegel med belysning, dusch med glasväggar, väggskåp samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Visan i Västra Eriksberg är en äkta bostadsrättsförening bestående av 56 bostadsrätter. Föreningen registrerades 2009. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Eriksbergs samfällighetsförening. Föreningens andel är 0,886 %. Samfälligheten förvaltar sopsugsanläggning, Eriksbergs kajområde.

FASTIGHETEN
Sannegården 77:1. Fastigheten bebyggdes 2009-2010. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en mysig innergård med grillmöjligheter och lekplats. Det finns även cykelförvaring och barnvagnsrum.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Föreningen har inga obligatoriska åtaganden.

PARKERING
Föreningen disponerar över 20 garageplatser till en kostnad av ca 950 kr/mån samt 19 parkeringsplatser till en kostnad av ca 550 kr/mån. Kort kö till både garage- och p-platser. Garageplatserna hyrs ut av styrelsen och p-platserna på utsidan hyrs ut av GUAB.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Telia Triple Play.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1163 kr för 2019. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 465 kr för 2019.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa.

GJORDA RENOVERINGAR
2018 Besiktning av garageport. OVK genomfördes. Cykelställ installerades i cykelkällaren.
2019 Besiktning av lekplats. Ombyggnad av undercentral.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en underhållsplan som de följer, den sträcker sig mellan 2015 och fram till 2044. De planerar att 2021 byta ca 10 st dörrstängare.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget. (2019-11-04)

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2019-11-04) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Eriksberg

MODERN OCH VATTENNÄRA STADSDEL
Området är från början ett industri- och varvsområde som de senare åren har kommit att bli ett populärt bostadsområde med många stilrena nybyggnationer, blandat med äldre landshövdingehus längre upp i övre delarna av Eriksberg. Innan bostadshusen uppfördes hölls flera stora konserter under slutet på 1900-talet och scenerna i området har bland annat gästats av Michael Jackson och Madonna. Nu är stadsdelen ett av Göteborgs mest moderna och attraktiva bostadsområden. Fortfarande finns minnen kvar från varvstiden, bland annat den välkända bockkvarnen som är ett av stadens landmärken. Det vattennära läget, de fina kajerna, utvecklingsplanerna för Älvstranden och närheten till innerstaden gör att områdets popularitet bara växer.

I NÄRHETEN
En stor tillgång i området är torrdockans kajer och bryggor med restauranger, uteserveringar och kaféer. Strandremsan kompletteras perfekt med den gröna och härliga Färjenäsparken med sina lekplatser, utegym och stora grönytor. Utöver parken finns flera mindre grönområden, en fin kontrast till de moderna husen och vattnet. I Eriksberg finns ett flertal matbutiker, småbutiker, bank, systembolag, vårdcentral och andra bekvämligheter som behövs för en enkel och behaglig vardag. För dig som har barn i skolåldern finns skolor i alla stadier i området.

KOMMUNIKATIONER
Vid Eriksbergs Färjeläge går båtar över kanalen till andra sidan älven. Du kan också ta båten vid Lindholmen till Rosenlund. För dig som hellre väljer buss finns flera hållplatser i området. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar just dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.