Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Tack!

Vi ringer upp dig inom kort.

Stäng

Budgivning

Bud
Datum
Budgivare
2 750 000 kr
2020-04-02 20:42
Budgivare 1
Säljaren avgör vilka bud under budstart som ska publiceras på internet. Samtliga bud över budstart redovisas. Kontakta mäklaren för att lägga bud.

Korsgatan 16A, Kungsbacka-Gårdskulla

Totalrenoverad gaveltrea högst upp i huset med solig balkong


Högst upp i huset finns denna totalrenoverad gaveltrea med solig balkong och trevlig utsikt. Stilfullt boende med moderna materialval och optimal planlösning i en välmående, lågt belånad Brf!

Välplanerat hem som totalrenoverats under 2019/2020. Genomgående vitbehandlad enstavsparkett harmoniserar med tidsenlig färgsättning på väggarna och gör det enkelt att inreda snyggt. Den härliga balkongen är en underbar tillgång under årets varma dagar där ni kan njuta av många soltimmar. Köket är smakfullt inrett med integrerade vitvaror, gott om arbetsytor och diskmaskin. Lyxigt badrum med golvvärme, spotlights och tvättmaskin. Det väl tilltagna vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matbord, perfekt för trevliga middagar! Här bor ni lugnt och bekvämt med närhet till Kungsbacka centrum med mataffärer, butiker och offentlig service. För er som gillar naturen finns Kungsbackaskogen i närheten, samt Forsgårdens Golfklubb.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  77 kvm

 • Avgift

  4 666 kr

 • Budstart

  2 750 000 kr

Kontaktpersoner

Mäklare

Ansvarig Mäklare

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

dots 05

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  77 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  3 av 3
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Nej
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV och bredband via Comhem
 • Församling

  Kungsbacka-Hanhals
 • Lägenhetsnummer

  0018 (Brf) / 1203 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Budstart

  2 750 000 kr
 • Avgift

  4 666 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.96544%
 • Andelstal avgift

  0.97%
 • Skattesats

  32.73%
 • Pantsatt

  Nej

Driftskostnader

 • El

  3 900 kr/år
 • Försäkring

  1 800 kr/år
 • Totalt

  5 700 kr/år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta trappan upp till översta våningen och kliv in i detta totalrenoverade hem. När ni kliver över tröskeln välkomnas ni av hemmets ljusa hall med snygg vitbehandlad enstavsparkettgolv som löper genomgående i hela lägenheten. Väggarna är målade i en mörkgrå färg och här finns plats för avhängning. Övrig förvaring finner ni i fyra platsbyggda garderober samt en inbyggd sittbänk med förvaring inuti. 

KÖK
Hemmets totalrenoverade kök är smakfullt inrett med vit köksinredning i klassisk stil. Den mörkgrå bänkskivan i laminat harmoniserar med den ljusa inredningen. Köket är utrustat med integrerad hel kyl och frys, inbyggd mikro, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Golvet är klätt i samma fina parkettgolv som i resten av lägenheten och väggarna är även här målade i mörkgrått. 

VARDAGSRUM
Det ljusa vardagsrummet är en given plats för umgänge och avkoppling. De ljusa ytskikten och det härliga ljusflödet förstärker känslan av rymd och den stilfulla interiören gör det enkelt att inreda personligt. Här ryms med lätthet en större soffgrupp och matsalsbord samt övrigt möblemang. 

BALKONG
Balkongen är en trevlig förlängning av bostaden och en given plats under årets varma dagar. Här finns plats för bord och stolar och här kan ni njuta i solen under största delen av dagen.

SOVRUM 1
Bostadens ena sovrum har ett lugnt och rofyllt läge. Ett stort fönster skänker ett härligt ljusinsläpp och de ljusgrå ytskikten skapar en behaglig atmosfär. Rummet kan med enkelhet inredas med dubbelsäng, sängbord samt annat möblemang. 

SOVRUM 2
I anslutning till vardagsrummet når ni hemmets andra sovrum med ett lugnt gårdsläge. Ett fönster förser rummet med ljus och här finns plats för exempelvis dubbelsäng, skrivbord och övrigt möblemang. Här finns även en hel garderobsvägg som tar hand om förvaringen på bästa sätt.

BADRUM
Det totalrenoverade badrummet är inrett med stilfulla materialval som grått klinkergolv samt helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, en separat duschdel, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp. Badrummet är utrustat med golvvärme för extra komfort och i taket sitter dimbar belysning. Här finns även en tvättmaskin.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Store Lyckor är en äkta bostadsrättsförening bestående av totalt 129 bostadsrätter samt 9 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 1955.

HEMSIDA
https://www.storelyckor.se

FASTIGHETEN
Store Lyckor 1 och 2. Fastigheterna bebyggdes 1958-1959. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Lind Förvaltning sköter föreningens tekniska förvaltning och Din Brf Ekonomi sköter den ekonomiska förvaltningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tre tvättstugor, varav den närmsta är belägen i källaren i samma hus. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Det finns även cykelrum och en stor och grön innergård med lekplats och grillplats.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Föreningen har inga obligatoriska åtaganden.

PARKERING
Föreningen förfogar över 60 parkeringsplatser samt 25 garageplatser. De har även 6 MC-platser i garage. En parkeringsplats kostar cirka 150 kronor i månaden, en garageplats kostar cirka 450 kronor i månaden och en MC-plats kostar cirka 225 kronor i månaden. I dagsläget är det en kortare kö till samtliga platser.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com hem. Grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1183 kr för 2020. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 473 kr för 2020.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Föreningen har en generös syn på andrahandsuthyrning om du har en giltig anledning.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2000-2005 Köksstammarna byttes/renoverades.
2009 Takrenovering genomfördes.
2014 Renoverades källarförråden samt så installerade man nya fönster och entrédörrar i lokalerna.
2015 Renovering av fasad och balkonger.
2016 Dränering.
2017 Relining av stammar i badrum och spillvattenledningar i källarplan. OVK genomfördes.
2018 Rensning av ventilationskanaler genomfördes.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget pågår en uppdatering av underhållsplanen. Dränering av de två återstående fastigheterna planeras våren 2020, i samband med det ska man även dra om ledningarna i källaren. Det pågår en radonmätning i dagsläget, resultat är ej klart än. Man planerar även under året att måla om i trapphusen, samt installera postboxar och säkerhetsdörrar till alla lägenheter. De kommer även att byta till sensorstyrd belysning. Ny energideklaration planeras under året. Man har även diskuterat att uppdatera tvättstugorna samt renovera fönster framöver, inga beslut är dock tagna i dagsläget (2020-03-20).

EKONOMI
Föreningen har en bra ekonomi och en god likviditet. De har inga beslutade avgiftsförändringar.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2020-03-20) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Kungsbacka-Gårdskulla

Gårdskulla är ett trevligt område där ni med promenadavsånd når allt från restauranger, skolor och förskolor, samt Centralstationen och Kungsmässan med all sin shopping. I närheten finns även Kungsbacka sjukhus och man gillar att vistas i naturen så är avstånden även kort till golfbana och mysiga Forsskogen med motionsslingor och utegym. Här finns en blandad bebyggelse av charmiga villor samt både hyres- och bostadsrätter, vilket gör Gårdskulla till ett område som passar såväl barnfamiljen som paret eller om du flyttar hemifrån för första gången. Goda promenad- och cykelvänliga vägar tar er enkelt in till centrum och önskar man åka kollektivt så finns det bra förbindelser med buss. Expansiva Kungsbacka är en populär småstad som tack vare sitt härliga läge med närhet till hav, stad och natur lockar allt fler. I centrala Kungsbacka finns ett rikt nöjes- och kulturliv med bland annat bio, flera restauranger, caféer, stort shoppingutbud och kulturhuset Fyren med bibliotek. Innerstaden präglas av gamla trähus som samspelar perfekt med modernare arkitektur och skapar en charm som inte går annat än att tycka om. I Kungsbacka finns det flera bra skolor och förskolor samt ett stort utbud av fritidsaktiviteter, vilket gör staden mycket barnvänlig. Från Kungsbacka är det aldrig långt till svalkande bad, oavsett om man föredrar hav eller sjö. Vill man in till storstadspulsen tar pendeltåget er in till Göteborg på endast 25 minuter. Även Öresundståget stannar här så ni enkelt kan ta er till Kastrup.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.