Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Sixten Camps Gata 6, Nya Gårda

Mysig gaveltrea med rofyllt gårdsläge och solig balkong

Perfekt gavelläge mot innergården och stor balkong med sol från morgon till kväll. Mysigt och ombonat hem i fint skick med öppen planlösning och stora fönster för ljusinsläpp. Badrum med praktisk tvättutrustning samt utmärkta förvaringsmöjligheter!

En optimal trerummare med fördelaktigt gavelläge mot föreningens stilla innergård. Genomgående fina ytskikt som och kvalitativa utrustningsval som förenklar i vardagen. Öppen och social arkitektur mellan kök och vardagsrum samt generösa glaspartier i två väderstreck. Stor balkong med många soltimmar och möjlighet att grilla med el- och gasolgrill. Välutrustat kök med tidlös inredning och fräscht badrum med tvättmaskin, torktumlare samt praktisk arbetsbänk. Två rofyllda sovrum samt ypperliga förvaringsmöjligheter i både garderober och en väl tilltagen klädkammare. En perfekt belägen citytrea i expansiva Nya Gårda, nära mysiga promenadstråk vid Gullbergsån, utmärkta kommunikationer och all service som behövs!

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  71 kvm

 • Avgift

  4 296 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2 av 7

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  71 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2 av 7
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2007-2008
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via Com Hem och fiberbredband via iTux
 • Lägenhetsnummer

  02124 (Brf)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  4 296 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Comhems grundutbud av TV (digital)
 • Andel i föreningen

  1.67906%
 • Andelstal avgift

  1.66005%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 840 kr/år
 • Försäkring

  1 800 kr/år
 • Totalt

  5 640 kr/år
 • Personer i hushåll

  2

Energi

 • Energideklaration

  2011-01-17
 • Energiprestanda

  94 kWh/m2 och år
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen bekvämt upp till andra våningen och stig in i ett stilsäkert hem med genomgående fina ytskikt där det bara är att flytta in! Den tilltagna genomgångshallen välkomnar er med vitmålade väggar och ett klassiskt parkettgolv i ek som löper genom hela bostaden. Alldeles till höger erbjuds utmärkta förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare och här finns också en inbyggd garderob samt ett städskåp. Den luftiga ytan kan också möbleras med en byrå om så önskas.

KLÄDKAMMARE
En rymlig klädkammare med vitmålade väggar och parkettgolv i ek. Platsbyggda hyllplan, lådsystem och klädstänger sväljer det mesta i kläd- och skoväg.

KÖK
Arkitekturen är öppen mot hemmets vardagsrum något som skapar en social atmosfär och bjuder in till trevliga sammankomster med vänner och familj. Köksinredningen består av släta luckor i vitt med rostfria beslag och ovanför arbetsbänken i svart laminat sitter ett stilfullt stänkskydd i mosaik. Gott om förvaring erbjuds i flera lådor, över- och underskåp och här finns bra med arbetsytor för den matlagningsglade. Köket är även utrustat med en praktisk bardisk som bjuder in till mingel och ytan kan dessutom användas som en mindre matplats alternativt som en extra arbetsyta. Rostfria vitvaror ger ett enhetligt intryck och här inryms en fläkt, spishäll, ugn, inbyggd micro, diskmaskin samt en hel kyl och frys.

VARDAGSRUM
Ett ljuvligt sällskapsrum i gavel med hög mysfaktor som förlängs av bostadens rymliga balkong. Väggarna är målade i en vit kulör och tillsammans med ett generöst ljusflöde från stora glaspartier i två väderstreck skapas en härlig rymd. Den spatiösa ytan erbjuder flera möbleringsalternativ och här kan ni inreda med en stor soffgrupp, mediamöbel, ett matsalsbord samt annat möblemang.

BALKONG
Vidare från vardagsrummet når ni hemmets ljuvliga balkong med ett stilla läge mot föreningens innergård. Här kan ni njuta i solen från morgon till kväll och här är dessutom tillåtet att grilla med el- och gasolgrill. Golvet är belagt med en praktisk trätrall och här kan ni inreda med en loungegrupp, grill, blommor och dekoration.

SOVRUM 1
Sovrummet har en mysig och ombonad känsla och här finns alla förutsättningar för en god nattsömn tack vare det rofyllda läget mot föreningens innergård. Ett stort fönster med vackert stenbräde står för ljusinsläpp. Rummet kan inredas med dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Väggarna är målade i en ljus kulör med en tapetserad fondvägg och en rymlig skjutdörrsgarderob står för ypperliga förvaringsmöjligheter. 

SOVRUM 2
Detta rum lämpar sig utmärkt som gästrum, barnrum eller hemmakontor. Väggarna är målade i en ljus kulör och ett stort fönster tar tillvara på dagsljuset. En fin fönsterbänk i sten ger plats för blommor och dekoration. Rummet kan inredas med enkelsäng, skrivbordshörna samt övrigt möblemang. En rymlig dubbelgarderob står för goda förvaringsmöjligheter.

BADRUM
Ett stilfullt badrum med tidlösa material och flera bekvämligheter. Golvet är belagt med ett klinker i en mörkgrå ton, något som matchas fint med kakelplattor i vitt. Utrustningen består av wc, handfat med kommod, spegeskåpl med belysning, handdukstork samt dusch med vikbara glasdörrar. Här finns också en praktisk tvättsektion som är utrustad med arbetsbänk, förvaringsskåp samt underliggande tvättmaskin och torktumlare.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
BRF Spårvagnen i Gårda är en äkta bostadsrättsförening bestående av en byggnad med totalt 54 bostadsrätter. Föreningen bildades 2006 och har adresserna Sixten Camps gata 6-8.

Föreningen är delaktig i Samfälligheten Venus Norra tillsammans med Brf mars, Brf Jupiter, Brf Saturnus, Brf Venus och Brf Trådbussen. Samfälligheten förvaltar markytor samt p-platser inom området.

FASTIGHETEN
Göteborg Gårda 71:1. Fastigheten bebyggdes 2007-2008. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Trivsam innergård med planteringar och lekplats för de minsta. I föreningen finns även cykel- samt barnvagnsförråd.

Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen, varje lägenhet är istället utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar. Föreningen brukar anordna gemensamma städdagar.

PARKERING
Föreningen förfogar över 35 garageplatser, en garageplats kostar cirka 1000 kronor i månaden. I dagsläget är det 5 personer i kö (2020-09-15). Tre av föreningens garageplatser är också utrustade med laddplats för elbil, fast månadskostnad varierar beroende på säkringsstorlek.

I området finns även närliggande parkeringsanläggningar. Peab har bl.a. ett garage vid spårvagnshallen och det finns också ett garage i närheten av Samskolan.

Adressen Sixten Camps gata 6 är inte berättigad till boendeparkering.

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV via Com Hem och fiberbredband via iTUX där bostadsrättsinnehavaren själv kan välja bredbandsleverantör. Analoga och digitala kanaler för TV ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1183 kr för 2020. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 473 kr för 2020.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2010 Gjordes en 2-års besiktning av fastigheten.
2011 Energideklarerades fastigheten.
2014 Tvättades fasaden.
2015 Genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen. I OVK-besiktningen framkom det att det var bristande frånluft i lägenheterna i uppgång 8, detta är åtgärdat och besiktningen är godkänd.
2016 Genomfördes bättringsmålning i trapphusen. Under samma år installerades laddplatser för elbil i parkeringsgaraget
2017-2018 Genomförde föreningen en s.k. särskild besiktning med medverkan av PEAB samt externa sakkunniga. Under besiktningen uppdagades spruckna klinkerplattor och fogar i trapphusen och hissen. Man upptäckte även felaktig lutning av avloppsledningen under trapphus 6. Till följd av tidigare problem med översvämning i trapphuset har vattentäta skikt monterats på golvet och nedre delar av väggar under 2017. Problemet med klinkerplattor och dåliga fogar åtgärdades under 2017 och korrigering av avloppsledningen åtgärdades under 2018.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en långtgående underhållsplan. Inga större underhållsarbeten är inplanerade i närtid (2020-09-15).

EKONOMI
Föreningen har inte höjt avgifterna sedan 2011. De har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2020-09-15).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2020-09-15) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Gårda

BLANDAD ARKITEKTUR I CHARMIG STADSDEL
Den här centrumnära och charmiga stadsdelen har Mölndalsån i väster, Överåsberget i öster, Redbergsvägen i norr och Örgrytevägen i söder. Med flera små gröna oaser, sköna områden vid kanalen och ett behagligt promenadavstånd in till staden bor du bekvämt med allt du behöver i närheten. Gårda är uppdelat i två områden; södra och norra Gårda, och gränsen utgörs av Ullevigatan. Fabriksgatan skär genom den södra delen och Anders Perssonsgatan genom den norra delen. De senaste 10 åren har det byggts och rests ett flertal fina bostadshus här och området fortsätter expandera. Idag har stadsdelen en blandning av äldre karaktärsfulla landshövdingehus, fräscha nybyggen och en mängd stora kontor, varav Canon Business Centers skyskrapa är ett av dem.

I NÄRHETEN
Här bor du på gångavstånd till stadens kärna och du har aldrig långt till kultur, underhållning, nattliv, restauranger och shopping. För storhandling finns köpcentret Focus i södra Gårda, med en av Göteborgs mest välsorterade mataffärer. Här finns även några mindre butiker, frisör och sushirestaurang. I närheten av Gårda finns den populära biografen Bergakungen som visar de senaste storfilmerna. Ullevi, Scandinavium, Gothia Towers, Liseberg, Korsvägen samt Valhallabadet med simhall och gym finns också på gångavstånd. Stadsdelen tillhör centrums Stadsdelsnämnd och för dig som har barn i skolålder finns en mängd olika förskolor och skolor på kort avstånd att välja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Här bor du centralt med goda kommunikationer på nära håll. Väljer du bilen går motorvägarna E6 och E20 genom östra Gårda och väljer du kommunaltrafiken går flera spårvagnar och bussar både väster och söder om området. Från knytpunkten Svingeln nås många destinationer med både korta och enkla resvägar, inte minst till centralen/nordstan där du tar dig in till city på ett enkelt och smidigt sätt. Se www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.