Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Gårdskullavägen 1B, Kungsbacka-Gårdskulla

Totalrenoverad möjlig fyra med solig balkong

På andra våning finns denna totalrenoverade genomgångstrea med solig balkong. Stilfullt boende med moderna materialval och optimal planlösning, möjligt att göra om den till en fyra. Välmående, lågt belånad Brf!

Välplanerat hem som totalrenoverats under 2020/2021. Genomgående vitlaserad enstavsparkett harmoniserar med tidsenlig färgsättning på väggarna och gör det enkelt att inreda snyggt. Den härliga söderbalkongen är en underbar tillgång under årets varma dagar där ni kan njuta av många soltimmar. Köket är smakfullt inrett med integrerade och rostfria vitvaror, gott om arbetsytor, diskmaskin samt hel kyl och frys. Lyxigt badrum med golvvärme, spotlights i taket och kombimaskin. Det väl tilltagna vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsbord, perfekt för trevliga middagar! Här bor ni lugnt och bekvämt med närhet till Kungsbacka centrum med mataffärer, butiker och offentlig service. För er som gillar naturen finns Kungsbackaskogen i närheten, samt Forsgårdens Golfklubb.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  3 rum och kök

 • Boarea

  70 kvm

 • Avgift

  4 209 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2 av 3

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  3 rum och kök
 • Boarea

  70 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2 av 3
 • Balkong

  Ja
 • Byggår

  1958-1959
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-TV och bredband via Comhem
 • Lägenhetsnummer

  084 (Brf) / 1102 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  4 209 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.86963%
 • Andelstal avgift

  0.87%
 • Skattesats

  32.73%
 • Pantsatt

  Nej

Driftskostnader

 • El

  3 900 kr/år
 • Försäkring

  1 800 kr/år
 • Totalt

  5 700 kr/år
 • Personer i hushåll

  2

Energi

 • Energideklaration

  2020-12-26
 • Energiprestanda

  129 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  D
Planritning

Planlösning

Planritning

Alternativ planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta trappan upp till andra våningen och kliv in i detta totalrenoverade hem. När ni kliver över tröskeln välkomnas ni av hemmets rymliga hall med snygg vitlaserad enstavsparkettgolv som löper genomgående i hela lägenheten. Väggarna är målade i en grå färg och här finns gott om plats för avhängning och möblemang. 

KÖK
Hemmets totalrenoverade kök är smakfullt inrett med grå köksinredning i klassisk stil med svarta handtag. Den grå bänkskivan i laminat harmoniserar med den fina inredningen. Köket är utrustat med hel kyl och frys, inbyggd mikro, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Golvet är klätt i samma fina parkettgolv som i resten av lägenheten och väggarna är även här målade i grått. Det finns möjlighet att dela av köket för att få till ytterligare ett sovrum eller litet kontor. 

VARDAGSRUM
Det ljusa vardagsrummet är en given plats för umgänge och avkoppling. De ljusgrå ytskikten och det härliga ljusflödet förstärker känslan av rymd och den stilfulla interiören gör det enkelt att inreda personligt. Här ryms med lätthet en större soffgrupp och matsalsbord samt övrigt möblemang. 

BALKONG
Balkongen i söderläge är en trevlig förlängning av bostaden och en given plats under årets varma dagar. Här finns plats för bord och stolar och här kan ni njuta i solen under största delen av dagen.

SOVRUM 1
Bostadens ena sovrum har ett lugnt och rofyllt gårdsläge. Ett stort fönster skänker ett härligt ljusinsläpp och de rosa ytskikten skapar en behaglig atmosfär. Rummet kan med enkelhet inredas med enkelsäng, skrivbord samt annat möblemang, alternativt dubbelsäng. 

SOVRUM 2
I anslutning till vardagsrummet når ni hemmets andra sovrum med mörkgrå väggar. Ett fönster förser rummet med ljus och här finns plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns även en hel garderobsvägg som tar hand om förvaringen på bästa sätt.

BADRUM
Det totalrenoverade badrummet är inrett med stilfulla materialval som grått klinkergolv samt helkaklade väggar i grått. Här finns toalett, en separat duschdel med glasdörr och kombinerad tak- och handdusch, handdukstork, handfat med kommod och en stor spegel. Badrummet är utrustat med golvvärme för extra komfort och i taket sitter dimbar belysning. Här finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Store Lyckor är en äkta bostadsrättsförening bestående av totalt 129 bostadsrätter samt 9 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 1955.

HEMSIDA
https://www.storelyckor.se

FASTIGHETEN
Store Lyckor 1 och 2. Fastigheterna bebyggdes 1958-1959. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Lind Förvaltning sköter föreningens tekniska förvaltning och Din Brf Ekonomi sköter den ekonomiska förvaltningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns tre tvättstugor, de är belägna i mark- och källarplanen på Östra Långgatan 16A, Gårdskullavägen 3F samt Korsgatan 16 A. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Det finns även cykelrum och en stor och grön innergård med lekplats och grillplats.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Föreningen har inga obligatoriska åtaganden.

PARKERING
Föreningen förfogar över 60 parkeringsplatser samt 25 garageplatser. De har även 6 MC-platser i garage. En parkeringsplats kostar cirka 150 kronor i månaden, en garageplats kostar cirka 450 kronor i månaden och en MC-plats kostar cirka 225 kronor i månaden. I dagsläget är det kö till samtliga platser.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com hem. Grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1190 kr för 2021. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 476 kr för 2021.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Föreningen har en generös syn på andrahandsuthyrning om du har en giltig anledning.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

GJORDA RENOVERINGAR
2000-2005 Köksstammarna byttes/renoverades.
2009 Takrenovering genomfördes.
2014 Renoverades källarförråden samt så installerade man nya fönster och entrédörrar i lokalerna.
2015 Renovering av fasad och balkonger.
2016 Dränering.
2017 Relining av stammar i badrum och spillvattenledningar i källarplan. OVK genomfördes.
2018 Rensning av ventilationskanaler genomfördes.
2019 Samtliga badrum utrustades med nya värme- och vattenstammar. Arbete med att renovera trappuppgångar och installera säkerhetsdörrar påbörjades. Postboxar installerades och nyckelsystemet byttes ut.
2020 Omdränering av Gårdskullavägen 1 och Östra Långgatan 16 samt byte av avloppsrör i marken. Trapphusrenoveringen slutfördes och energideklaration utfördes.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget pågår en uppdatering av underhållsplanen. Man håller även på att uppdatera tvättstugorna samt planerar renovera fönster framöver, inga beslut är dock tagna i dagsläget (2021-02-09).

EKONOMI
Föreningen har en bra ekonomi, är lågt belånade och har en god likviditet. De har inga beslutade avgiftsförändringar.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2021-02-09) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Kungsbacka- Gårdskulla

Gårdskulla är ett trevligt område där ni med promenadavsånd når allt från restauranger, skolor och förskolor, samt Centralstationen och Kungsmässan med all sin shopping. I närheten finns även Kungsbacka sjukhus och man gillar att vistas i naturen så är avstånden även kort till golfbana och mysiga Forsskogen med motionsslingor och utegym. Här finns en blandad bebyggelse av charmiga villor samt både hyres- och bostadsrätter, vilket gör Gårdskulla till ett område som passar såväl barnfamiljen som paret eller om du flyttar hemifrån för första gången. Goda promenad- och cykelvänliga vägar tar er enkelt in till centrum och önskar man åka kollektivt så finns det bra förbindelser med buss. Expansiva Kungsbacka är en populär småstad som tack vare sitt härliga läge med närhet till hav, stad och natur lockar allt fler. I centrala Kungsbacka finns ett rikt nöjes- och kulturliv med bland annat bio, flera restauranger, caféer, stort shoppingutbud och kulturhuset Fyren med bibliotek. Innerstaden präglas av gamla trähus som samspelar perfekt med modernare arkitektur och skapar en charm som inte går annat än att tycka om. I Kungsbacka finns det flera bra skolor och förskolor samt ett stort utbud av fritidsaktiviteter, vilket gör staden mycket barnvänlig. Från Kungsbacka är det aldrig långt till svalkande bad, oavsett om man föredrar hav eller sjö. Vill man in till storstadspulsen tar pendeltåget er in till Göteborg på endast 25 minuter. Även Öresundståget stannar här så ni enkelt kan ta er till Kastrup.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.