Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Övre Husargatan 2/Nilssonsberg 11, Annedal/Linné

Ljus citypärla med stor och solig balkong/terrass

Balkong/terrass på ca 10 kvm i soligt läge, garage i huset, kök från 2019, walk in closet, hiss, ljus och öppen planlösning samt förråd på samma våning. Nya fönster, balkongdörr samt balkong 2019. Bekvämt boende med ca 100 meter till Hemköp och spårvagnshållplats.

Välkomna till denna ytsmarta tvårummare med härligt ljusinsläpp. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som skapar en social yta, perfekt för middagar i goda vänners lag. Här finns självklart diskmaskin. Det rymliga vardagsrummet är lättmöblerat och här kan ni med enkelhet möblera med både soffa och matbord. Från vardagsrummet når ni den soliga och stora balkongen/terrassen med eftermiddagssol. Förvaringsutrymmen i en rymlig klädkammare samt ett tillhörande förråd på samma våningsplan. Från bostaden når ni enkelt föreningens garage i samma hus där plats finns att hyra. Toppläge ett stenkast från händelsernas centrum nära goda kommunikationer, välsorterade livsmedelsbutiker och toppklassgym.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  58.7 kvm

 • Avgift

  2 965 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 47 76 32

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  58.7 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2
 • Balkong

  Balkong/Terrass
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  1977
 • Förråd

  Förråd i samma plan som bostaden
 • TV/Bredband

  Kabel-TV via ComHem och Internet via ComHem samt Telia Fiberlan
 • Lägenhetsnummer

  207 (Brf) / 0701 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Ekonomi

 • Avgift

  2 965 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.1875%
 • Andelstal avgift

  0.19%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  5 400 kr/år
 • Försäkring

  150 kr/år
 • Totalt

  5 550 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
 • Kommentar

  Driftskostnader baserade på säljarens information. Hemförsäkring via hedvig.com.

Energi

 • Energideklaration

  2019-01-29
 • Energiprestanda

  132 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  E

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsförening Körsbäret 19-21 är en äkta förening bestående av 3 huskroppar med totalt 374 bostadsrätter samt 6 lokaler med hyresrätt. Föreningen bildades 1975 och har adresserna Nilssonsberg 1-12, 13-18 samt 19-26.

Föreningen disponerar 239 garageplatser och har del i resultatet i Norra Annedalsgaraget Ekonomiska förening med andelstal 56,21%.

Föreningen har också del i Annedals sopsug samfällighet med 14,8%.

HEMSIDA
http://korsbaret.se/

FASTIGHETEN
Göteborg Annedal 23:19-21. Fastigheterna bebyggdes 1977. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Primär Fastighetsförvaltning AB sköter föreningens ekonomiska samt tekniska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Mysig innergård med grönska, bänkar och lekplats. I föreningen finns fyra tvättstugor utrustade med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel. Närmsta ligger på samma våningsplan som denna lägenhet och ofta går det att få tid samma dag. Det finns även en samlingslokal, Kärnan som medlemmarna kan hyra för 500 kronor/dygn. Föreningen har även ett övernattningsrum som kan hyras för 250 kronor/dygn när släkt och vänner kommer på besök.. Slutligen ett mattpiskrum samt flera cykel- och barnvagnsrum.

PARKERING
Föreningen har genom en samfällighet tillgång till 240 garageplatser i Annedalsgaraget, en plats kostar cirka 950 kronor i månaden. I dagsläget finns lediga p-platser i garaget. 

Vid kö så sköts kösystemet av Primär Fastighetsförvaltning AB

Adressen Nilssonsberg 11 är inte berättigad till boendeparkering.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar.

FÖRSÄKRING
Föreningen är fullvärdesförsäkrad via If.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1183 kr för 2020. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 473 kr för 2020.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem och Internet via Com Hem eller Telia Fiberlan.

GJORDA RENOVERINGAR
2003-2005 Renoverades hissar.
2004 Renoverades fasaden.
2004-2005 Renoverades balkonger.
2010-2011 Byttes ytterdörrarna ut mot säkerhetsdörrar.
2011 Renoverades en av föreningens tvättstugor, året därpå renoverades resterande tre tvättstugor.
2014 Utfördes OVK.
2015 Byttes systemet ut avseende porttelefon samt bokningssystem för tvätt.
2016 Gjordes ommålning och byte av belysning i trapphusen och korridorer.
2017 Renoverades övernattningsrummet.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en långtgående underhållsplan.

Just nu pågår ett underhållsprojekt i föreningen som innefattar renovering av fasader och tak samt byte av balkongfronter och fönster. Arbetet beräknas att pågå i flera etapper fram till 2021. Föreningen planerar även under 2020 att genomföra en OVK-besiktning. Cirka år 2030 planerar man genomföra stambyte i samtliga kök och badrum. Inga vidare beslut är tagna i dagsläget.

EKONOMI
Föreningen höjer avgiften årligen den 1 januari med 3 % för att bland annat finansiera fönster, fasad, tak, och altanrenovering samt montering av solceller, det sk klimatskalsprojektet som förväntas pågå till år 2021

För mer information se föreningens hemsida samt information under dokument ”Klimatskalet”.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av hemmets rymliga hall med klinkergolv i en ljusgrå ton och vitmålade väggar. Här finns plats för hallmöbler och avhängning.

VARDAGSRUM
I anslutning till hallen ligger hemmets vardagsrum. Golvet har ekparkett som harmoniserar med ljusa väggar. Ett stort fönsterparti samt utgången till balkongen/terrassen skänker rummet ett härligt ljusinsläpp och här kan ni möblera med soffgrupp, matbord och övrigt möblemang.

BALKONG/TERRASS
Med sol större delen av eftermiddagen ligger bostadens härliga balkong/terrass om ca 10 kvm. Här finns gott om plats för möbler och planteringar. Balkongen samt bostadens alla fönster och balkongdörr byttes av föreningen under 2019.

KÖK
Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning. Köket är smakfullt inrett med köksinredning i trendriktigt grått. Bänkskiva och stänkskydd i laminat med betongkänsla, snygg blandare från Tapwell samt infälld belysning under köksskåpen. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spishäll, fläkt, inbyggd mikro, inbyggd ugn med ångfunktion och termometer samt diskmaskin. Snyggt och praktiskt klinkergolv. Köket totalrenoverades 2019 där även samtliga vitvaror utom kyl/frys byttes, Vid renoveringen byttes även golvet i köket samt taket målades i hela lägenheten förutom badrum och klädkammare. 

SOVRUM
Vägg i vägg med vardagsrummet ligger hemmets fräscha sovrum även här parkettgolv i ek och väggar målade i en behaglig gråbeige ton. Här kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng och övrigt möblemang. I anslutning till sovrummet ligger hemmets rymliga klädkammare.

WALK IN CLOSET
Från sovrummet når ni bostadens walk in closet. Här finns gott om plats för kläder och tillhörighet.

BADRUM
I anslutning till hallen ligger badrummet som är inrett med grått klinkergolv och helkaklade väggar. Här finns en toalett, handfat med kommod, spegelskåp, dusch med glasväggar samt vattenburen handdukstork. I taket sitter infällda spotlights och badrummet är även utrustat med golvvärme, inbyggda högtalare samt tvättmaskin. Föreningen har även två fina och välutrustade tvättstugor med stora torkrum lite längre bort på samma våningsplan.

Område

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.