Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *

Munspelsgatan 20, Frölunda Park

Nybyggt 2020 och stor balkong

Nyproducerad tvåa med hög standard och stor balkong. Bredband ingår i avgiften. Klar för inflytt ning om snabbt tillträde önskas. Här bor ni lugnt och bekvämt med utsikt mot Ruddalens naturområde och närhet till all tänkbar service. Hörnläget ger ett fint ljus i bostaden. Garage i huset som nås via hissen, gym, övernattningsrum och andra faciliteter i föreningen. Lägenheten är klar för inflyttning.

Välkommen till Frölunda Parks andra etapp Strandsnäckan. Här bor du i en öppen, levande och inkluderande miljö med plats för spontana samtal och gemensamma intressen. Förutom att ni till exempel har tillgång till bilpool, cykelpool, cykelservicerum, grillplatser, relaxavdelning, bastu, gym och övernattningslägenhet finns allt möjligt inom bekvämt avstånd. Näset, Sisjön, Askimsbadet, Frölunda Torg, Köpcentrum 421, Ruddalen och Slottsskogen är bara några exempel på vad som finns i grannskapet.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  51 kvm

 • Avgift

  3 207 kr

 • Fast pris

  2 588 000 kr

 • Våning

  5 av 8

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Mäklare

Mäklare / Grundare

Jenny Raneryd

0766 - 10 88 18

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

Intresse
Integritet *

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  51 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Våning

  5 av 8
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2020
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  Telia
 • Lägenhetsnummer

  05-1402 (Brf) / 1402 (LMV)

Ekonomi

 • Fast pris

  2 588 000 kr
 • Avgift

  3 207 kr/mån
  Ingår i avgiften: Telia Triple Play (tv-paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel.
  Ingår ej i avgiften: Varmvatten och elförbrukning tillkommer.
 • Andel i föreningen

  0.6340%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 600 kr/år
 • Vatten/Avlopp

  1 020 kr/år
 • Försäkring

  2 028 kr/år
 • Totalt

  6 648 kr/år
 • Kommentar

  Kostnad för varmvatten och el enligt schablon, avräkning sker mot faktisk förbrukning. Försäkring för en person enligt if.se.
Planritning

Planlösning

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Strandsnäckan är en äkta förening bestående av ett flerbostadshus med totalt 146 bostadsrätter och har adresserna Munspelsgatan 20 – 28.

HEMSIDA
https://www.brf-strandsnackan.se/

FASTIGHETEN
Göteborg Olivedal 9:9. Fastigheten bebyggdes 2019-2020.

FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

GEMENSAMMA FACILITETER
Bilpool, cykelpool, cykelservicerum, grillplatser, relaxavdelning, bastu, gym och övernattningslägenhet.

PARKERING
I anslutning till Strandsnäckan kommer det att finnas ett större underjordiskt garage där 57 platser är reserverade åt de boende. Dessutom finns ett antal besöksparkeringar i området.

TV/BREDBAND
TV samt bredband och telefoni via fibernät. Leverantör är Telia.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1183 kr för 2020. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 473 kr för 2020.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens hemsida, ekonomisk plan, bopärm och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Garage under huset

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ni välkomnas av hemmets härliga ljus och stilrena inredning. Bostaden har genomgående vitpigmenterad trestavig mattlackad ekparkett som harmoniserar med vitmålade väggar. Hallen är möblerbar med gott om plats för avhängning samt ytterligare förvaringsutrymme i garderob.

VARDAGSRUM
Från hallen når ni det tilltagna vardagsrummet med en social och öppen disposition mot köket, perfekt för trevliga middagar. Den väl tilltagna ytan möjliggör att möblera med soffgrupp, matbord och övrigt möblemang. Rummets stora fönsterpartier skänker ljus och rymd och härifrån når ni hemmets balkong. 

BALKONG
Den stora balkongen utgör en trevlig förlängning av bostaden. Här kan ni njuta av ett högt och fritt läge från balkongen om ca 9 kvm.

KÖK
Hemmets kök är stilrent inrett med vit köksinredning, bänkskiva och stänkskydd i sandsten. Köket bjuder gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen, perfekt för den matlagningsglade. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spishäll, fläkt, varmluftsugn, inbygg mikro samt diskmaskin. 

SOVRUM
Från vardagsrummet når ni hemmets sovrum. Ett fönster förser rummet med ljus och härifrån har ni utsikt över omgivningarna. Här kan ni med enkelhet möblera med dubbelsäng och övrigt möblemang. En garderobsvägg ger gott om plats kläder och andra tillhörigheter.

BADRUM
Det rymliga badrummet är inrett med ljusgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns wc, handfat med kommod, spegel, dusch med glasdörrar. Badrummet är även utrustat med en tvättmaskin.

Område

Frölunda

NÄRA TILL BEKVÄMLIGHETER, STAD OCH HAV
I Frölunda finns ett stort utbud av handel, kultur, fritidsaktiviteter och service. Stadsdelen är Göteborgs minsta och mycket som behövs i vardagslivet finns inom gångavstånd. Här har du dessutom nära till havet och till innerstaden ta du dig på 20 minuter med buss eller spårvagn. Området utmärks av sina punkthus med varierad arkitektur som byggdes efter modernismens ideal under 1950-, 1960- och 1970-talet. Med sin speciella och tidstypiska stadsplan har Frölunda en stark identitet och ett kulturhistoriskt värde.

I OMRÅDET
Idrottsmöjligheterna är goda i Frölunda. Vid Ruddalen finns ett stort idrottscentrum där du bland annat hittar gym, motionsspår, fotbollsplaner och tennisbanor. Shoppingcentret och knutpunkten Frölunda Torg med sina många butiker och serviceställen gör att du har tillgång till det mesta som behövs för en välfungerande vardag. Där finns allt från stora klädkedjor och inredningsbutiker till restauranger och en välsorterad mataffär. I anslutning till torget finns dessutom apotek, sjukvård, bank, försäkringskassa och ett kulturhus som bland annat erbjuder utställningar, föreställningar, bad och bibliotek. Vid kulturhuset ligger även Ungdomens Hus med aktiviteter för ungdomar mellan 15 och 20 år. I den här stadsdelen finns flera förskolor och grundskolor och ni med barn i skolåldern har många alternativ att väja mellan.

KOMMUNIKATIONER
Från Frölunda tar du dig enkelt till stadens alla hörn. Här finns gott om hållplatser för både buss och spårvagn. Se www.vasttrafik.se för att hitta de förbindelser som passar dig.

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.