Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Hebegatan 3A, Lunden

Renoveringschans med solig söderbalkong

30-talstvåa på vån 2/3 i behov av renovering. Insynsskyddad balkong i söder med sol hela dagen samt lummig utsikt. Lugnt läge utan insyn och fönster i två väderstreck. Goda förvaringsmöjligheter och brädgolv under plastmattorna.

Här bor ni högt över staden med utsikt bland grönskande omgivningar. Lägenheten är i behov av renovering men har stor potential. Under plastmattorna ligger ett bevarat brädgolv. Bra planlösning, underbar söderbalkong och goda förvaringsmöjligheter i både klädkammare och flera garderober. Hemmets höga läge gör att ni bor tyst och avskilt utan någon störande insyn. På den rymliga balkongen kan ni njuta i solen från morgon till kväll och vila ögonen på den vackra gröna vyn framför er. Stort sovrum med smart platsbyggd garderobslösning samt badrum med badkar. Ett toppläge i gemytliga Lunden med täta turer in till city alldeles utanför porten! Här bor ni med närhet till allt och om naturen lockar ligger Skatås och Delsjöområdet inte långt borta.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  56 kvm

 • Avgift

  3 359 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  2 av 3

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  56 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  2 av 3
 • Balkong

  Ja
 • Byggår

  1939
 • Förråd

  Källarförråd
 • Lägenhetsnummer

  7 (Brf) / 1102 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  3 359 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
 • Andel i föreningen

  8.69%
 • Andelstal avgift

  8.69%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 840 kr/år
 • Försäkring

  1 560 kr/år
 • Totalt

  5 400 kr/år
 • Personer i hushåll

  2
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta trapporna upp till andra våningen och stig in i denna 30-talstvåa med renoveringsbehov. Välkomnandet består av en generös hall med plats för avhängning och här finns god förvaring i två inbyggda garderober med överskåp samt en stor klädkammare. Väggarna är målade i en vit kulör och på golvet ligger en plastmatta. 

KÖK
Inredningen består av bruna köksluckor och ovanför arbetsbänken sitter ett kakel i beige. I köket inryms en fläkt, hällspis samt kombinerad kyl och frys. Golvet är belagt med plastmatta med underliggande brädgolv och väggarna är målade i en vit kulör. Ett stort fönster bidrar med ljusinsläpp samt bjuder på trevlig utsikt och intill ryms ett matbord för fyra personer.

VARDAGSRUM
Ett härligt sällskapsrum som pryds av parkettgolv och vita väggar. Generösa fönsterpartier förser rummet med ljus och här finns även en av utgångarna till den stora balkongen. Ytan kan möbleras med både soffgrupp, mediamöbel samt matsalsbord. 

BALKONG
På bostadens mysiga söderbalkong kan ni njuta i solen från morgon till kväll och se ut över den lummiga utsikten. Här ryms en cafémöbel, växter och dekoration.

SOVRUM 
I fil med vardagsrummet ligger bostadens stora sovrum med ljusa väggar och plastmatta (även här med underliggande brädgolv). Ypperlig förvaring erbjuds i form av en hel garderobsvägg och här ryms en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, samt övrigt möblemang som exempelvis ett skrivbord. Ett stort fönster förser rummet med ljus och även här finns en balkongdörr.

BADRUM
Golvet är belagt med plastmatta och väggarna är kaklade i beige. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp, badrumsskåp med belysning samt badkar. 

ÖVRIGT
Lägenheten är i behov av renovering.

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Hebegatan 3 har för avsikt att bli en äkta bostadsrättsförening den 1 januari 2021. Den består av ett flerfamiljshus med totalt 10 bostadsrätter samt 2 hyresrätter. Föreningen har adressen Hebegatan 3A-C. Föreningen bildades 2020.

FASTIGHETEN
Göteborg Lunden 3:3. Fastigheten bebyggdes 1939. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
SBC sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en tvättstuga, cykelförvaring i källaren samt en mysig innergård/trädgård.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Föreningen har inga obligatoriska åtaganden.

PARKERING
Föreningen förfogar över 1 parkeringsplats som kostar 390 kr/månad. I dagsläget är det kö till platsen (2020-07-23). Adressen är även berättigad till boendeparkering, för mer information se: www.goteborg.se/boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Föreningen är inte ansluten till någon specifik kabel-TV eller bredbandsleverantör.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, cirka 1183 kr för 2020. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 473 kr för 2020.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.

GJORDA RENOVERINGAR
1984 ROT-renovering innefattande bland annat renovering av trapphus, byte av fönster, ny fasadbeklädnad av tegel, montage av balkonger, inredning av vind, nya VA-stammar, nya el-stigare samt nya värmestammar.
2013 Omläggning av tak.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen planerar att följa rekommenderat underhåll enligt den tekniska besiktningen. Energideklaration är utförd, protokollet kommer i augusti. OVK ska genomföras i oktober 2021.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2020-07-23) samt från föreningens ekonomiska plan och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Lunden

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du i Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.