Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Kommande försäljning

Kobergsgatan 25, Strömmensberg

Välplanerad etta med stor, inglasad balkong i soligt läge

Mysig etta med renoverat kök och inglasad balkong med lummig utsikt. Stambytt badrum och Brf med god ekonomi samt faciliteter som övernattningsrum, bastu och gym.

En ytterst väldisponerad enrummare med stort allrum, helkaklat badrum och rymlig inglasad balkong. Det mysiga köket renoverades 2014 och har vardagslyx som diskmaskin. Lugnt läge och solig sydvästbalkong med utsikt över lummig grönska. Ljus ifrån stora fönster och balkong. Välmående brf med faciliteter som övernattningslägenhet, bastu och gym. I Strömmensberg bor ni i ett lugnt område högt över staden med närhet till centrum. Här finns mataffärer, caféer och trevliga naturområden samt fri parkering i området.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1 rum och kök

 • Boarea

  27.5 kvm

 • Avgift

  1 965 kr

 • Budstart

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  1

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Gör en intresseanmälan.

Intresse
Integritet *

Fler funktioner

Kontakta mäklaren direkt om du inte hittar vad du söker.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1 rum och kök
 • Boarea

  27.5 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 1 rum och kokvrå.
 • Våning

  1
 • Balkong

  Inglasad balkong
 • Byggår

  1957
 • Förråd

  Vind- och källarförråd
 • TV/Bredband

  Kabel-Tv via Com hem. Bredband via Telia öppen fiber.
 • Lägenhetsnummer

  7 (Brf) / 0901 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Budstart

  Kontakta mäklaren
 • Avgift

  1 965 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.28775%
 • Andelstal avgift

  0.33102%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  2 280 kr/år
 • Försäkring

  1 140 kr/år
 • Totalt

  3 420 kr/år
 • Personer i hushåll

  1

Energi

 • Energideklaration

  2018-12-17
 • Energiprestanda

  116 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  E
Planritning

Planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med fyra platsbyggda garderober med överskåp. På golvet ligger ett trägolv och väggarna är målade i vitt.

KÖK
Ett mysigt kök som totalrenoverades 2014, med gott om arbetsytor och ypperlig förvaring i flera skåp och lådor. Inredningen är modern med vita luckor upptill och svarta lådor och luckor nertill. Arbetsbänken är belagd med en vit bänkskiva och ovanför sitter ett grönt kakel. Här inryms en kolfilterfläkt, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Ett fönster släpper in rikligt med ljus.

ALLRUM
På golvet ligger parkett och väggarna är målade i vitt. Ljuset flödar genom ett generöst fönster samt en balkongdörr som leder ut till den härliga inglasade balkongen. En insynsskyddad placering mot lummig grönska ger en harmonisk känsla och här kan man se rådjur beta på mornarna utanför. Här kan ni inreda med en soffa, säng, mediamöbel samt matbord.

BALKONG
Den underbara balkongen imponerar med det insynsskyddade läget och den stilla placeringen. Här värmer solens strålar från eftermiddag till kväll och ytan kan möbleras med en större loungegrupp eller utemöbler, blommor samt dekoration. Tack vare inglasningen kan man njuta här från tidigt på våren till sent på hösten, så det blir som ett extrarum. På golvet ligger praktiskt trätrall. 

BADRUM
Bostadens badrum renoverades i samband med föreningens stambyte 1997-1998 och är inrett i tidlösa färger. På golvet ligger ett grå/grönt klinker och väggarna är helkaklade i vitt med en bård i samma nyans som golvet. Här finns toalett, handfat, spegelskåp, handdukstork samt badkar.

Förening

Förening

FÖRENINGEN
Brf Göteborgshus nr 21 är en äkta bostadsrättsförening bestående av två flerbostadshus med totalt 170 bostadsrätter samt 10 lokaler. Föreningen bildades 1957. Adresser i föreningen är Kobergsgatan 3-31 och 34 samt Storhöjdsgatan 17.

FASTIGHETEN
Göteborg Bagaregården 58:2, 36:10. Fastigheten byggdes 1959. Föreningen förvärvade fastigheten 1957. Marken upplåts med tomträtt, nuranavde tomträttsavtal löper fram till 2036.

HEMSIDA
http://gbghus21.se/

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I föreningen finns sex tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsförråd, övernattningslägenhet, föreningslokal, gym samt bastu. Föreningen har en mysig innergård med grönska, grill, utemöbler och lekplats.

PARKERING
Föreningen förfogar över 34 garageplatser, 124 parkeringsplatser samt MC-platser. Garageplats kostar ca 375- 475 kr/månad och parkeringsplats kostar ca 200 kr/månad. Till dessa är det separat kö. Det finns även betalparkering och fri parkering i området.

KABEL-TV/INTERNET
Kabel-TV via Com hem och bredband via Telia Öppen Fiber. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT
Överlåtelseavgift betalas av köparen, cirka 1183 kr för 2020. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 473 kr för 2020.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Folksam.

RENOVERINGAR
1997-1998 Gjordes stambyte.
2008 Renoverades elstammarna.
2013 Byttes termostaterna på element ut. Samma år gjordes en OVK. Dräneringsarbete.
2014 Byttes samtliga fönster- och balkongdörrar.
2016 Installerades nytt låssystem samt nya tvättmaskiner.
2017 Har planteringar i området gjorts om och slänten mellan stora pakeringen Kobergsgatan och dagiset har byggts om med kullersten och planteringar. Samtidigt asfalterades en trappa i anslutning av kullerstensslänten. Säkerhetsdörrar installerades mellan trapphus 19-31 samt att dörrar till gemensamhetsutrymmen bytts ut. Samma år har fasadtvätt utförts.
2018 OVK genomfördes.
2019 Asfaltering av markytor, diverse målning och reparationer av fasad.

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen har en uppdaterad underhållsplan och har väldigt god koll på kommande renoveringar som kommer ske i framtiden och kostnaden för dessa. De planerar asfaltering av markytor, diverse målning och reparationer av fasader samt löpande underhåll de närmsta åren.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2020-09-09).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens styrelse, 2020-09-09, samt föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du att kontrollera uppgifter som är av stor betydelse för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Strömmensberg

LUMMIG STADSDEL HÖGT ÖVER STADEN
Det här mysiga och gröna området ligger uppe på en höjd och här många bostäder fin utsikt, någonting som gör stadsdelen mycket populär. Flera av gatorna har, på grund av kvarterens placering, fått sina namn efter olika höga berg i Sverige. Strömmensberg prospekterades i slutet på 1930-talet och många hus i området är byggda i ren funktionalistisk stil. Stadsplaneringen blev godkänd 1938 och de flesta byggnaderna färdigställdes under 1940-talet. I Strömmensberg finns en blandning av flerfamiljshus, villor och bostadsrätter och det lugna området är bebott av både familjer, singlar och par. Husen placerades genomtänkt för att ge både sol och lä, vilket inger en trivsam och behaglig atmosfär. 

I OMRÅDET
Från hemtrevliga Strömmensberg tar du dig enkelt in till staden med cykel eller med kollektiva förbindelser. Samtidigt har du nära till underbara naturområden, som Delsjön med sina vackra promenadstigar, härliga motionsslingor, gym, golfbana och badplatser. Under vinterhalvåret är det även en utmärkt destination för vinterlekar och aktiviteter som skid- och skridskoåkning. Populära motionscentralen Skatås finns också på behagligt avstånd. I närheten ligger gamla Härlanda Fängelse  som numera används av kulturhuset Kåken med öppen förskola, bibliotek och underhållning. Strömmensberg ligger nära Munkebäck och Redbergsplatsen där större matbutiker ligger belägna. I närområdet finns flera mindre butiker när du behöver köpa det allra nödvändigaste. Området tillhör Stadsdelsförvaltningen Härlanda-Örgryte och om du har barn i skolåldern finns flera skolor och förskolor att välja mellan. 

KOMMUNIKATIONER
Härifrån är det enkelt att ta sig till stadens alla hörn. Den kommunala trafiken, med bussar och spårvagnar, har snabba förbindelser in till Centralstationen och Brunnsparken. Kolla in www.vasttrafik.se för att hitta de kommunikationer passar dig bäst.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.