Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Sporthallsvägen 21, Vallda

Bekvämt boende i toppskick med solig altan

Modernt och naturnära boende med 3-4 sovrum, två badrum, stor altan samt carport. Radhuskänsla med exklusiva materialval och genomtänkt planlösning.

Välkomna till denna trivsamma tvåplanslägenhet som präglas av ljus och rymd. Fint skick med kök från 2017, två badrum som renoverades 2016 och alla ytskikt renoverades 2019. Här finns uteplats och en stor altan i två olika väderstreck så ni kan njuta i solen hela dagen. Marbodal-köket är genomtänkt med upphöjd diskmaskin, hel kyl och frys samt inbyggd vinkyl, dessutom gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen. Övre plan erbjuder fyra möjliga sovrum, samt möjlighet att nyttja allrummet som arbetsrum för att maximera rummen. Till hemmet hör dessutom två eleganta badrum, en tvättstuga samt hela tre förråd. I familjevänliga Vallda är det enkelt att skapa ett bekvämt liv med både hav och grönska i närheten. Gångavstånd till förskola, grundskola och mataffär samt goda förbindelser till Kungsbacka och Göteborg.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  4.5 rum och kök

 • Boarea

  96.1 kvm

 • Avgift

  5 178 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  1 och 2

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  4.5 rum och kök
 • Boarea

  96.1 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde. Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 4 rum och kök.
 • Våning

  1 och 2
 • Balkong

  Uteplats på framsidan, altan på baksidan
 • Förråd

  Ett isolerat förråd intill lägenheten, samt två oisolerade förråd vid carporten.
 • TV/Bredband

  Com Hem
 • Lägenhetsnummer

  34 (Brf)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  5 178 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, TV, parkeringsplats i carport.
 • Andel i föreningen

  0.81%
 • Andelstal avgift

  0.92%
 • Skattesats

  32.73%
 • Inre reparationsfond

  Saldo: kr
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  6 900 kr/år
 • Försäkring

  1 902 kr/år
 • Totalt

  8 802 kr/år
 • Personer i hushåll

  4

Energi

 • Energideklaration

  2012-12-06
 • Energiprestanda

  128 kWh/m2 och år
Planritning

Entréplan

Planritning

Övre plan

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

ENTRÈPLAN

HALL
Ni välkomnas av den rymliga hallen med ekparkettgolv, vilket är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är vitmålade och längs med hallen finns en stor skjutdörrsgarderob med spegeldörrar, med ett praktiskt Elfa-system på insidan. 

KÖK
Det stilfulla Marbodal-köket renoverades 2017. Köket går i mörka färger och är utrustat med kvalitetsvitvaror samt vackra bänkskivor. Här finns rostfri kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll och fläkt. Köket är även utrustat med vardagslyx i form av vinkyl och integrerad, upphöjd diskmaskin. Intill det stora fönsterpartiet finns det plats för ett matbord.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har ljust målade väggar med en tapetserad fondvägg samt två stora fönster och altandörr belägna mot baksidan. Rummet har gott om plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang. 

ALTAN
Från vardagsrummet når ni den väl tilltagna altanen om ca 30 kvm. Här skiner solen från lunch till sent på kvällen. Praktiskt insynsskydd mot grannarna samt staket runt hela altanen, här finns även markis om man sitta i skuggan. Plats för både utemöbler och loungegrupp. Här finns även en odlingshörna och bärbuskar i form av hallon, blåbär, vinbär, trädgårdsbjörnbär och smultron. Även röda rosor, gul ros och luktärter växer här.

BADRUM
Stilrent badrum som renoverades 2016 med mörkt klinkergolv och helkaklade väggar i vitt. Här finns toalett, kombinerad tak- och handdusch med glasvägg, handfat med kommod, skåp samt spegel med belysning. Badrummet är dessutom utrustat med skön golvvärme och infällda spotlights i taket.

TVÄTTSTUGA
Innanför köket ligger tvättstugan. Golvet är klätt i grå klinker och väggarna är målade i vitt. Rummet är utrustat med tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Bosch) och vask samt gott om förvaring i flera överskåp.

UTEPLATS OCH FÖRRÅD
Vid ytterdörren finns en uteplats där man kan ha bord och stolar. Här skiner solen från tidig morgon till lunch och här finns en vacker syrénbuske. Intill ytterdörren finns även ett isolerat förrådsutrymme. Utöver detta förråd hör ytterligare två förråd till lägenheten, dessa ligger vid carporten.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
En vitmålad trappa leder er till övre plan och hemmets allrum. De ljust målade väggarna harmoniserar med det fina ekparkettgolvet som även är genomgående för hela övervåningen. Här finns även en tapetserad fondvägg. Om man vill maximera rummen finns det plats för att ställa ett skrivbord i allrummet så man kan använda det som kontor.

SOVRUM 1
Detta rum kan även användas som walk in-closet alternativt ett mindre sovrum. Förvaringen är god i en hel garderobsvägg längs med ena väggen. Väggarna är målade i en lila ton med en tapetserad fondvägg. 

SOVRUM 2
Målade väggar i ljusgrått. Sovrummet rymmer en bredare säng, skrivbord samt lösa garderober om så önskas. 

SOVRUM 3
Ytterligare ett större sovrum som rymmer större säng, skrivbord samt lösa garderober. 

SOVRUM 4
Det fjärde möjliga sovrummet är något mindre och rymmer en enkelsäng, alternativt kan inredas som kontor.

BADRUM
Elegant badrum som renoverades 2016 med mörkt klinkergolv i mosaik och helkaklade väggar i vitt med en mörk fondvägg. Här finns handfat med kommod, spegel med belysning, badkar och toalett. Även här är golvvärme installerat och i taket sitter infällda spotlights. 

 

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Hasselbacken är en äkta bostadsrättsförening bestående av totalt 39 flerbostadshus med 136 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 22 lägenheter med hyresrätt. Föreningen registrerades 2005. Föreningen är delägare i vägföreningen Sporthallsvägen Vallda samfällighet.

FASTIGHETEN
Fastigheten bebyggdes 1992-1994. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Husjuristerna sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, soprum, MC-förråd (hyrs separat till en kostnad om ca 250 kr/månad) samt mysiga innergårdar med lekplatser.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Föreningen har inga obligatoriska åtaganden.

PARKERING
Till lägenheten hör en parkeringsplats i carport. Det finns gott om fria besöksparkeringar intill.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV och bredband via Com Hem. Grundutbud av TV-kanaler ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1190 kr för 2021. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 476 kr för 2021.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa.

GJORDA RENOVERINGAR
2008-2010 Husen och carportarna målades. Även tvättning och impregnering av tak genomfördes. Nya vind- och insynsskydd installerades på altanerna på våning 1.
2010 Utbyte av alla automatiska avluftningsventiler på värmesystem.
2011 Dränering.
2017 Byte och injustering av ventialtionsaggregat, OVK genomfördes, plantering av häckar längs Motionsvägen.
2019 Alla hus målades om. De bytte även dålig fasadpanel, samt fönster, ytter- och förrådsdörrar. Samtliga tak och carportar har tvättats och hydrofoberats, vissa takpannor byttes även ut där behov fanns.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2014. I dagsläget är inga större underhållsarbeten inplanerade.

EKONOMI
Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2021-04-08) samt från föreningens årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Vallda

HAVSNÄRA OCH FAMILJÄRT 
I mysiga Vallda bor ni i Kungsbacka kommun i ett naturskönt område med närhet till både saltstänkt kustremsa samt gott om härliga naturområden. För familjer som söker en lugn, hjärtlig och trygg plats att slå sig ner på är detta det perfekta alternativet. Vill ni ta er från hemmakvarteren når ni enkelt väg 158 eller E6:an som tar er till smidigt till Kungsbacka och Göteborg. Här har ni inte långt till storstadens puls med shopping, kultur, restauranger och underhållning. 

I OMRÅDET
I Vallda har barnfamiljen nära till det mesta. Gångsavånd till både förskola, grundskola och idrottshall. Här finns även en Ica Supermarket på promenadavstånd, samt vårdcentral, konditori samt övriga butiker i närheten. Vallda erbjuder lugna natursköna områden att njuta av året runt. Många fina badplatser, bland annat populära Vallda Sandö som även erbjuder småbåtshamn och ett rikt friluftsliv. Men här finns också utflyktsmål, skogsområden och härliga motionsstråk. Detta är dessutom drömmen för golffantaster, med flera fina golvbanor i närheten, närmast Vallda Golf och Country Club. Finns även bland annat ridning, tennis, padel och fotboll i närheten.

KOMMUNIKATIONER
Till och från Vallda tar ni er enkelt, både med bil och med kommunaltrafiken. Härifrån går buss 734 och du kan enkelt pendla till bland annat Kungsbacka och Göteborg. Besök https://www.vasttrafik.se för att hitta de förbindelser som passar dig bäst. 

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.