Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Ulfsparregatan 22, Lunden

Högt läge med utsikt och solig balkong

Perfekt planerad 1,5:a som färdigställdes 2019. Stor, solig balkong med utsikt, praktisk sovalkov och bekvämligheter som disk- och tvättmaskin. Hiss finns och bredband ingår!

En ytterst väldisponerad enrummare med öppen planlösning och luftiga ytor att möblera på. Genomgående fina parkettgolv och ljust målade väggar. Det smarta köket har gott om förvaring och arbetsytor, rostfria vitvaror (med 5 års garanti) samt vardagslyx som integrerad diskmaskin. Luftigt allrum som rymmer både soffgrupp och matbord samt praktiskt sovalkov med plats för säng. Den stora soliga balkongen bjuder på utsikt över både innergården och staden och här skiner solen från lunch till sen kväll. Stilrent badrum med skön golvvärme, spotlights i taket och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lugnt läge högt upp i huset med närhet till stad och natur samt 60-bussens linje strax utanför. Tillgång till mataffärer, restauranger, caféer och mysiga småbutiker samt Skatås och Delsjöområdet på cykel- och promenadavstånd.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  1.5 rum och kök

 • Boarea

  36 kvm

 • Avgift

  2 115 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  6 av 9

 • Hiss

  Ja

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  1.5 rum och kök
 • Boarea

  36 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  6 av 9
 • Balkong

  Ja
 • Hiss

  Ja
 • Byggår

  2017-2018
 • Förråd

  Källarförråd
 • TV/Bredband

  TV samt fiberbredband via Com Hem.
 • Lägenhetsnummer

  3-1604 (Brf) / 1604 (LMV)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  2 115 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, IP telefoni (ej samtalskostnad)
 • Andel i föreningen

  0.73000%
 • Andelstal avgift

  0.73%
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  2 940 kr/år
 • Försäkring

  1 190 kr/år
 • Totalt

  4 130 kr/år
 • Personer i hushåll

  1

Energi

 • Energideklaration

  2020-03-23
 • Energiprestanda

  60 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  B
Planritning

Planritning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL
Ta hissen upp till våning 6 och stig in i en välplanerad enrummare i mycket gott skick. På golvet ligger ekparkett, vilket är genomgående i hela bostaden, och väggarna är målade i äggskalsvitt. Här finns plats för avhängning samt garderob, linneskåp och städskåp.

KÖK
Inredningen är modern med släta luckor i vitt. Arbetsbänken är belagd med en mörkgrå laminatbänkskiva och ovanför sitter ett vitt kakel och belyses av infällda spotlights. En rostfri utrustning ger ett enhetligt intryck och här inryms en fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn och micro, en kombinerad kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Alla vitvaror från Cylinda har 5 års garanti. Väggarna är även här målade i äggskalsvitt. 

ALLRUM
Ljuset flödar genom generösa fönsterpartier samt en helglasad balkongdörr som leder ut till den härliga balkongen. En fördelaktig placering mot innergården. I sovalkoven ryms idag en 1,40-säng men man kan enkelt få plats med en dubbelsäng om man tar bort garderoben som står där idag. Förutom garderoben så finns även praktiska överskåp för ytterligare förvaring.

BALKONG
Den stora balkongen imponerar med ett högt läge i huset och en stilla placering mot föreningens lummiga innergård. Här värmer solens strålar från strax innan lunch till sent på kvällen, och det bjuds på en härlig utsikt över staden.

BADRUM
Bostadens badrum är inrett i tidlösa material och färgsättningar. På golvet ligger ett mörkgrått klinker och väggarna är helkaklade i vitt. Här finns en toalett, ett handfat med förvaring under, ett spegelskåp med ovanliggande belysning, en dusch med vikväggar i glas, en handdukstork samt en kombimaskin (Cylinda, 5 års garanti). I taket sitter det infällda spotlights och på golvet ligger det skön golvvärme. 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Taksparren är en äkta förening bestående av två flerbostadshus i 8-10 våningar med totalt 94 bostadsrättslägenheter samt 1 lokal. Föreningen bildades 2016 och har adresserna Ulfsparregatan 22-26.

HEMSIDA
http://brftaksparren.se/

FASTIGHETEN
Göteborg Torp 1:20. Fastigheten bebygges 2017-2019, inflyttning skedde 2018-2019. Föreningen äger marken.

FÖRVALTNING
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Husjuristerna AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en gemensam innergård. Fasaden upp till innergården har ett designat träralster med utarbetad form som täcks in med klätterväxter. Denna ”Green wall” avskiljer livet på gården från gatan, vilket gör att gården känns mer privat. Innergården är omsorgsfullt planerad med plats för både vistelse och lek.

I källaren i husen finns cykelparkering. Detta finns även utomhus vid entréer och på innergården under skärmtak.

Sophantering sker genom att det finns en molokstation för hushållssopor på utsidan mellan husen samt ett återvinningsrum och en utvändig station för hantering av papp och wellpapp.

Alla lägenheter har egen tvättutrustning och därav har föreningen ingen gemensam tvättstuga.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska för föreningens medlemmar.

PARKERING
Föreningen förfogar över ett tvåvånings garage med totalt 46 parkeringsplatser dolt under innergården. Därifrån tar du hissen direkt upp till ditt våningsplan. I garaget finns även 3 parkeringsplatser med laddningsstolpar för elbil. Det finns också någon plats för MC. Föreningen förfogar även över två utvändiga parkeringsplatser. En garageplats kostar cirka 1000 kronor i månaden och en garageplats med laddningsstolpe för elbil kostar cirka 1500 kronor i månaden. Kostnaden för en utvändig parkeringsplats ligger på cirka 400 kronor i månaden. I dagsläget är det kö till samtliga garage- och parkeringsplatser (2021-04-12).

Adressen Ulfsparregatan 22 är inte berättigad till boendeparkering. Det råder fri parkering i området nedanför Ulfsparregatan.

TV/BREDBAND
Husen är anslutna till fibernät och avtal för TV och bredband är tecknat via Com Hem. I avgiften ingår grundutbud av TV samt bredband.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1190 för 2021. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 476 kr för 2021.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar.

RENOVERINGAR
Inga kommande renoveringar då huset är nytt. Det finns en byggnadsgaranti för fastigheten i 5 år. I dagsläget håller föreningen på att undersöka möjligheterna till att glasa in balkongerna. Om detta blir aktuellt väljer varje medlem om man vill göra det eller ej, och det bekostas i så fall av respektive medlem.

EKONOMI
Föreningen höjde avgiften för första gången 1 april 2021, höjningen var 2 %. Inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2021-04-12).

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar (2021-04-12). Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Lunden

CENTRALT OCH NATURNÄRA
Mysiga Lunden är beläget alldeles öster om Göteborgs stadskärna. Området gränsar till Kålltorp i öster, till Olskroken och Bagaregården i norr, till Bö i söder och till Gårda i väster. Stadsbilden kännetecknas av backiga gator, hemtrevliga landshövdingehus från tidigt 1900-tal, nyare lägenhetskomplex och charmiga villor, en kombination som gör stadsdelen populär för såväl unga som gamla, singlar som barnfamiljer. Här har du nära till många fina naturområden och promenadstråk och i den delen av Lunden som ligger uppe på höjden är utsikten över staden otrolig. Längs med Danska vägen, områdets huvudgata, hittar du restauranger med menyer från världens alla hörn och på sommaren kan du svalka dig med en ljuvlig glass från anrika glassbaren Lejonet och Björnen.

EN SKÖN VARDAG
I Lunden har du nära till alla tänkbara bekvämligheter som förenklar livspusslet. På gångavstånd finns Olskrokstorget med livsmedelsaffärer, diverse småbutiker och torghandel. I stadsdelen finns restauranger, apotek, vårdcentral, blomsterbutiker, bank samt kulturhuset Kåken med bibliotek, café och öppen förskola. För dig som älskar natur och frisk luft ligger det stora rekreationsområdet Delsjön på gångavstånd. Där har du tillgång till badplatser, golfanläggning, promenadstråk, naturreservat och den omtyckta motionscentralen Skatås. Dessutom hittar du fotbollsarenan Överåsvallen och flera lekplatser i området. För regniga dagar, eller för dig som hellre aktiverar dig inomhus, finns ett antal gym på kort avstånd. Familjer med barn i skolåldern har många valmöjligheter och Örgryte/Härlanda har åtskilliga förskolor, både kommunala och fristående.

KOMMUNIKATIONER
Från Lunden tar du dig enkelt till stadens alla tänkbara destinationer, oavsett färdmedel, och på några få minuter är du i Göteborgs centrala delar. Olskrokstorget eller knutpunkten Redbergsplatsen är bara två av många hållplatser i området. Härifrån kan du hoppa på spårvagnar eller bussar åt de flesta håll. För att hitta de kommunikationer som passar dig kan du besöka www.västtrafik.se.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.