Ring upp mig

Fyll i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig. Du når oss även på 031 - 761 00 11 och kontakt@reveny.se.

Ring upp mig
Berätta kort om varför du vill bli uppringd.
Integritet *
Såld

Masthuggsterrassen 9D, Linné/Masthugget

Nyproducerat 2015 med radhuskänsla och terrass med havsutsikt

Luftig tvåa (möjlig trea) med stor terrass och egen förgård, utsikt över vattnet, öppen planlösning och alla tänkbara bekvämligheter. Radhuskänsla mitt i staden!

Detta mycket speciella boende stod färdigt 2015. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönster ut mot terrassen. Terrassen är en given plats under årets varma dagar där ni kan njuta av den härliga havsutsikten. Dessutom en privat förgård med egen ingång och med direktaccess till förrådet. Påkostat Vedum-kök med kvalitativa vitvaror, snyggt badrum med tvättpelare och skön golvvärme i hela lägenheten. En spektakulär bostad med Linnéstadens härliga brus utanför porten och lockar naturen ligger Slottskogen inte långt borta.

Översikt

 • Typ

  Bostadsrätt

 • Rum

  2 rum och kök

 • Boarea

  70 kvm

 • Avgift

  4 013 kr

 • Slutpris

  Kontakta mäklaren

 • Våning

  1 av 1

Kontaktpersoner

Mäklare

Mäklare / Partner

Lina Persson

0766 - 47 76 33

Mäklare

Mäklare / Grundare

Andreas Knutson

0766 - 10 88 19

Är du intresserad?

Den här bostaden är såld, kontakta mäklaren om du är intresserad av att veta mer eller gå med i kundregistret om du letar efter liknande bostäder i området.

Fakta

 • Typ

  Bostadsrätt
 • Antal rum

  2 rum och kök
 • Boarea

  70 kvm
  Baserad på Bostadsrättsföreningen.
 • Kommentar area

  Boarean är ett cirkavärde.
 • Våning

  1 av 1
 • Balkong

  Stor terrass samt egen inhängnad uteplats/förgård
 • Byggår

  2015
 • Förråd

  Stort förråd som nås från bostadens egna förgård.
 • TV/Bredband

  Ansluten till Kabel-TV via Com Hem. Bredband via iTUX, vilket ger medlemmarna goda valmöjligheter. Mer information om TV och bredband finns på föreningens hemsida.
 • Lägenhetsnummer

  1108 (Brf)
 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

Ekonomi

 • Avgift

  4 013 kr/mån
  Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV
 • Andel i föreningen

  0.0008910
 • Andelstal avgift

  0.0008910
 • Skattesats

  32.6%
 • Pantsatt

  Ja

Driftskostnader

 • El

  3 720 kr/år
 • Försäkring

  1 620 kr/år
 • Totalt

  5 340 kr/år
 • Personer i hushåll

  1

Energi

 • Energideklaration

  2021-04-01
 • Energiprestanda

  108 kWh/m2 och år
 • Energiklass

  E
Planritning

Planlösning

Planritning

Alternativ planlösning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

UTEPLATS/FÖRGÅRD
Egen ingång in till en privat förgård, som avgränsas med staket, här finns plats för utemöbler och odlingar. Det rymliga förrådet nås också härifrån, som eventuellt skulle kunna göras om till kontor om man installerar ett fönster (behöver godkännas av bostadsrättsföreningen). 

HALL
I entrén ligger praktiskt grått klinker som sedan övergår i ett vitaliserat askgolv, vilket är genomgående för resten av lägenheten. Väggarna är vitmålade och här finns plats för avhängning samt en garderob och ett städskåp. I taket sitter spotlights med dimmerfunktion. I hela bostad finns det vattenburen golvvärme.

KÖK
Köket från Vedum är välutrustat och bjuder på mycket förvaring i både lådor och skåp. Med vitvaror från Husqvarna kan ni arbeta i ett högkvalitativt kök. Köksinredningen är tidsenligt vit och kombineras med en ljus bänkskiva med mörkt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med skafferi, kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. I taket sitter spotlights med dimmerfunktion i köksdelen.

VARDAGSRUM
Hemmets vardagsrum skänks naturligt ljus via utgången till terrassen samt flera stora fönster. Planlösningen är öppen mot köket. Här finns god plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Här finns utgången till terrassen via ett skjutdörrsparti.

TERRASS
Fantastisk city-terrass med utsikt över vattnet! Stor och rymlig och här tittar solen fram på kvällen så man kan skymta solnedgången över vattnet. 

SOVRUM
Bostadens sovrum är luftigt och inbjudande där ljusinsläpp ges via ett fönster. Här kan ni möblera med dubbelsäng samt skrivbord och ni finner god förvaring i de fyra garderoberna. 

BADRUM
Helkaklat och fullutrustat badrum med grått klinker på golvet och vita kaklade väggar. Här finns vägghängd wc, handfat, spegel, handdukstork (el), dusch med vikbara glasväggar. Dessutom tvättpelare från Miele, vädringsfönster och vägghängda skåp för förvaring. Under skåpen finns en bänkskiva där man kan ställa tvättkorgen under. Vardagslyx i form av skön golvvärme och i taket sitter spotlights med dimmerfunktion. 

 

Förening

Förening

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen Masthugget är en av Sveriges största föreningar och bildades i sin nuvarande form 1980. Föreningen är äkta och består av ca 20 hus med ca 1139 bostadsrätter, ca 33 studentbostäder samt ca 64 lokaler med hyresrätt.

Föreningen har adresserna Andra Långgatan 44-48, Fjällgatan 11-29, Fyrmästaregången 2-20, Klamparegatan 3-17, Klingners plats, Klostergången 1-15, Mattssonsliden 2-28, Masthuggsliden 1-9, 8-22, Masthuggsterrassen 4-14, 7-9, Rangströmsliden 1-7, Repslagaregatan 4-6, Skepparegången 2-30, Vaktmästaregången 1-13 samt 2-18.

HEMSIDA
https://brfmasthugget.se. En mycket bra och informativ hemsida.

FASTIGHETEN
Göteborg Stigberget 34:11, 34:14- 34:21. Fastigheterna uppfördes under åren 1962-1972. Föreningen äger inte marken utan hyr den av Göteborgs kommun via tomträtt. Dessa avtal kommer omförhandlas 2025. Just nu undersöker föreningen möjligheterna att köpa loss marken.

FÖRVALTNING
Föreningen har egen anställd personal som utför ekonomisk, administrativ och teknisk förvaltning samt drift. Städning upphandlas via entreprenad och har under verksamhetsåret utförts av AlliancePlus AB.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns fest- och samlingslokaler, bastu och motionsrum, mattvätt, biltvätt, bilvårdsplats, måleri, snickeri, vävstuga och ett aktivitetsrum med dart samt pingis- och biljardbord. Det finns även cykelförråd och tvättstugor. För information om priser och placering hänvisar vi till föreningens hemsida.

OBLIGATORISKA ÅTAGANDEN
Inga obligatoriska åtaganden för föreningens medlemmar.

PARKERING
Föreningen har fem parkeringsgarage som är belägna på Andra Långgatan 44-48, Klamparegatan 3, Fjällgatan 17, Repslagaregatan 2 och Kjellmansgatan 28. Parkeringsgaragen är uppvärmda och alla förhyrda ytor är utrustade med passerkortsläsare vid in- och utfart. Garageplats kostar ca 575 kr/mån, MC-plats ca 225 kr/mån. Föreningen har även installerat 32 laddningsenheter för elbilar i Andra Långgatans garage. För prislista gällande platser i föreningens garage se föreningens hemsida.

För mer information om övriga parkeringsmöjligheter se:
http://www.brfmasthugget.se/parkering

Adressen Masthuggsterrassen 9D är inte berättigad till boendeparkering.

KABEL-TV/BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem, basutbud av kabel-TV ingår i avgiften. Föreningen har ett avtal med iTUX som KO (kommunikationsoperatör) för bredbandsnätet.

ÖVERLÅTELSE- OCH PANTSÄTTNINGSAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av köparen, cirka 1190 kr för 2021. Upptagande av nya lån betalas av köparen, cirka 476 kr för 2021.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Moderna försäkringar. Föreningen har även tecknat bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar.

GJORDA RENOVERINGAR
2011-2013 Renoverades hissar.
2012 Renoverades samtliga garage, nya cykelhus byggdes och underhåll utfördes på samtliga fönster.
2014 Gården på Klamparegatan genomgick en fullständig ombyggnad och gårdsbjälklaget försågs med nytt tätskikt.
2013-2017 Renoverades fasad, fönster samt balkonger. Under perioder byttes även fläktar och aggregat samt passersystemet.
2017 Genomfördes markarbeten på Skepparegången 10-30. Under året renoverades även trapphus på Klamparegatan och Vaktmästaregången.
2018 skedde byte till elektriska infartsbommar med beröringsfria kortläsare. Fläktar och aggregat byttes på Klostergången 1-5 och 7-13. Även värmeåtervinning installerades på Klostergången 1-5. Trapphusrenovering slutfördes på Klamparegatan 3-9, 11-17, Vaktmästaregången 7-13 och 16.
2019 byttes fläktar och aggregat på Vaktmästaregången 2-6 och 8-12 samt ett nytt elektroniskt bokningssystem för tvättstugor installerades. I ett av garagen installerades laddningsstationer för elbilar och några trapphus renoverades.
2020 Reling av avloppsstammarna påbörjades, trapphusrenoveringen fortsatte och även ventilationsarbetet.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som bl.a. innefattar:

2018-2022: Ventilation.
2020-2026 Spolning och relining.
2020-2027 Tvättstugor.
2023-2025 Takomläggning.
2035-2038 Elsystem lägenhetsnät.

För övriga planerade renoveringar se föreningens årsredovisning samt hemsida.

EKONOMI
Föreningens ekonomi är god med en låg belåning om ca 543 kr/kvm år 2019. Enligt finansieringsplanen beräknas de årliga höjningsbehoven avseende årsavgifter till ca 2-4 % och ersättningar för värme till ca 2 %. Planer av detta slag innehåller en hel del osäkerhetsfaktorer som kan förändra resultatprognoserna och höjningsbehoven. Föreningen har sålt nya bostadsrätter som inbringat pengar i kassan. Tomträtten ska omförhandlas 2025, föreningen tittar på möjligheterna att köpa loss marken, inga beslut är tagna i dagsläget.

Läs mer om ekonomin i den bifogade filen ”Budget Brf Masthugget 2021”.

Ovanstående information är baserad på uppgifter från föreningen (2021-04-21) samt från föreningens hemsida, årsredovisning och stadgar. Som köpare uppmanas du om att kontrollera fakta som är av särskild vikt för dig. Mäklaren eller Reveny kan ej ansvara för att uppgifter från dessa källor är korrekta.

Område

Linnéstaden

CHARM OCH STIL
Linnéstaden är en växande del av Göteborg som ökar mer och mer i popularitet. Här möter pampiga och vackra stenbyggnader från förra sekelskiftet nyare lägenhetskomplex. I närheten finner du både naturområden och innerstadens puls.

Linnéstaden är uppbyggt kring vackra och livfulla Linnégatan som sträcker sig från Järntorget upp till Linnéplatsen och Slottsskogens entré. Gatan är Göteborgarnas andra Aveny och ett av stadens mest populära restaurangstråk. Dagtid har du ett flertal lunchställen och kaféer att välja mellan och kvällstid kan du strosa runt tills du hittar en kvarterskrog eller restaurang som faller dig i smaken. Här finns menyer med mat och dryck för alla smaker. I anslutning till området ligger charmiga Haga med småbutiker och mysiga fik samt hippa Långgatorna med barer, ölhak, skivbutiker och trendiga restauranger.
    
BEKVÄMLIGHETER I OMRÅDET
I Linnéstaden finns ett flertal större mataffärer i olika prisklasser. Här hittar du även charmiga små butiker som är specialiserade på bland annat ekologiska råvaror, engelska matvaror, kryddor, kaffe och thé.  

Längs med Linnégatan och i området kring Haga och Långgatorna finns en mängd mysiga butiker, mötesplatser och matställen att slå sig ner på eller köpa hem take away från. Second hand-älskaren har många alternativ att välja mellan och både på Linnégatan och Haga Nygata finns många små charmiga butiker av olika slag. Om du vill ut på en shoppingrunda finns stadens stora utbud alldeles runt hörnet.

Längst upp på Linnégatan ligger Slottsskogen, Göteborgarnas gemensamma trädgård. Här finns stora grönområden, restauranger, lekparker, djurpark, Göteborgs Naturhistoriska museum och Botaniska trädgården. På sommaren är det här platsen att umgås på över en picknick, motionsrunda eller lekar i solnedgången. I Slottsskogen hålls årligen den välkända festivalen Way Out West och i augusti varje år flygs världsartister in för att underhålla i augustinatten.

KOMMUNIKATIONER
Från Linnéstaden kan du ta dig in till centrala staden, mysiga Majorna, över till Lindholmen på Hisingen eller ut till havet på kort tid. Järntorget och Linnéplatsen är två knutpunkter för kollektivtrafiken i området och härifrån går både bussar och spårvagnar till stadens alla hörn. Besök www.vasttrafik.se för mer information om vilka kommunikationer som passar dig.

Dokument

Viktig information vid köp av bostadsrätt

 • Klicka in här för att läsa mer om vad som gäller när du köper en bostadsrätt.
Vi använder cookies

Läs mer om våra cookies.